- 4 Mayıs 2015
- 145
- 23
- 29
-
- Konu Sahibi sevdagnc19
GulumsettinHer gun hic aksatmadan ya sabir, ya sabir cekmek
Teseşkkür ederim :)Hayırlı olsun canım Tebrikler :)
Tartistiginizda nasıl uzak duruyorsunuz
3 yıldır bir ilişkim var mayısta evleniyoruz kısmetse. Uzun ilişkinin ilk ve en büyük sırrı kendini tanıyıp kendine uygun birini bulmaktır bence. Anlaşamayacağın insanı sevgili edinirsen tabiki uzun sürmez. O yüzden önce kendini tanı sonra sevgili konusunda seçici ol ve anlaşabileceğin kişiyi hayatına al. O kişiyi bulduktan sonrada birlikte eğlenebiliyorsanız, birlikte gülebiliyorsanız, muhabbetinizden keyif alıyorsanız, saygı ve üslubunuza çok dikkat ederseniz, yalandan ve hatalardan uzak durursanız, ufak sorunları kendinize dert etmezseniz bir ilişki uzun soluklu ve mutlu olur zaten. Doğru kişiyi bulduktan sonra hiç zor değil mutlu olmak
3 yıldır bir ilişkim var mayısta evleniyoruz kısmetse. Uzun ilişkinin ilk ve en büyük sırrı kendini tanıyıp kendine uygun birini bulmaktır bence. Anlaşamayacağın insanı sevgili edinirsen tabiki uzun sürmez. O yüzden önce kendini tanı sonra sevgili konusunda seçici ol ve anlaşabileceğin kişiyi hayatına al. O kişiyi bulduktan sonrada birlikte eğlenebiliyorsanız, birlikte gülebiliyorsanız, muhabbetinizden keyif alıyorsanız, saygı ve üslubunuza çok dikkat ederseniz, yalandan ve hatalardan uzak durursanız, ufak sorunları kendinize dert etmezseniz bir ilişki uzun soluklu ve mutlu olur zaten. Doğru kişiyi bulduktan sonra hiç zor değil mutlu olmak
Kesinlikle meltemcim. Mesela ben sinirli yapıya sahip bir insanım ani öfke patlamalarım olabiliyor. Bu yüzden oldum olası sinirli erkeklerden topuklayarak uzaklaşmışımdır. Evlilik hayatımı meydan muharebesi şeklinde yaşamaya niyeetim yok nitekim. Benim erkek arkadaşım benim aksime çok anlayışlı, çok sabırlı, yumuşak karakterli, ağırbaşlı biri olduğu için mutlu mesut geçiniyoruz. Kavga bile etmeyiz neredeyse hiç. İnsan ilk önce kendisine özeleştiri yapmalı ve tanımalı sonra birini hayatına sokmalı canım.Çok doğru. İnsan kendini tanımaz ise ne istediğini bilmez. Önce kendini bilmeli insan.
Kesinlikle meltemcim. Mesela ben sinirli yapıya sahip bir insanım ani öfke patlamalarım olabiliyor. Bu yüzden oldum olası sinirli erkeklerden topuklayarak uzaklaşmışımdır. Evlilik hayatımı meydan muharebesi şeklinde yaşamaya niyeetim yok nitekim. Benim erkek arkadaşım benim aksime çok anlayışlı, çok sabırlı, yumuşak karakterli, ağırbaşlı biri olduğu için mutlu mesut geçiniyoruz. Kavga bile etmeyiz neredeyse hiç. İnsan ilk önce kendisine özeleştiri yapmalı ve tanımalı sonra birini hayatına sokmalı canım.