Yok haklısın sadece kadını tanımıyorum bıde onun hakkında olumsuz konusurduValla kim daha çok para veriyor ben oraya koşuyor
Nıye anlaşılmsz mı yazmısımValla canım öyle bi anlatmışsın ki birazdan Türkçeyi unutabilirim.
Evet sonradan pısman oldum amaPatronuna gidip söylemen hata olmuş. Ne gerek var her iş teklifini patrona söylemeye
Ama dedı dıye ben dıger kadınla polemıge gırdımDemişse demiş işten çıkılır mı bunun için
HaklısınEsiniz size sormadan kadina diyor kadin sizi ariyor sizde reddediyorsunuz buraya kadar okey ama neden gidip patronunuza soyluyorsunuz? Zaten dusmanca olduklarini biliyorsunuz sizde kendinizce "bak bana is teklifi etti ama ben seni satmadim" diyesiniz gelmis
Ortaligi karistirmaya baslayan esiniz, sizde iyice bulandirmissiniz ne diye soyluyorsunuz uzatiyorsunuz ki
Valla öyle oldu galıba iyide anlasıyodumIlk okul cocugu gibi bu nasil muhabbet ya? Isten cikmanizi gerektirecek birsey de yokmus
Çok hızlı ve sinirli yazmisizsin kız biraz nefes al öyle yaz valla ben bile anlamadimNıye anlaşılmsz mı yazmısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?