• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzgünüm

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.819
1.744
133
39
Arkadaşlar ben 6 aydır işe gırdım ıkı bayan dikim tekstil... Neyse bu patronumun karsı komşusu da dikimci bunlar bırbırıne hem rakıp hem sevmiyolar falan.. Kendi patronum anlattı benım fırmalara banada iş verın demıs dedı araları acıktı.. Benım çalıştığım yer de para konusunda çok tatmın edıcı degıl. Esımde nasıl olduysa tesadüf bunun karşı komşu kadını görmüş hanım senle calıssın fıyatta anlasırsanız burası az para veriyor demıs. Benım nomu vermış. Ben esıme kızdım nıye dedın diye ben calısmam orada burası guvenılır tanımıyom orayı dedım. Aradan bır ay gectı kadın aradı ben kabul etmedım calısıyorum dedım biliyorum çalıştığını ben calısmıyosan dedım dedı ama ayak yaptı yok fıyatı ıyı vercem falan dedı ben hayır dedım. Ertesı gün patronuma komsun benı cagırdı ben hayır dedım ama calısmıyosan dedı dıye söyledim. Aramızda kalsın bak dedım. Ertesı gece tak telefon bana bu komşudan sen nıye gıdıp soyledın benı yanlıs anlamış bız yüze yüze bakıyoruz kızdı falan. Hem senın esın bana dedı ben ondan dedım sana dedı. Bende tamam zaten calısmıyosan dıye dedıgını belirtmiştim dedım. Meğer ses Hoporlör de benım patronumda senın esın mı konuştu dıye soruyo.. Neyse bu polemik benı gerdi. Bende sinir oldum kendı patronuma aramızda kalsın demıstım nıye dedın dedım. Ayar verdım hakettı dedı mesajlasınca benle. Iyıde ben polemiğe gırdım dedım ısı bıraktım. Bana sen nıye alınıyon dedı. Sızce doğru olanımı yapmısım. Bıde bana senın esın nıye ucuza çalıştırıyo dıye konuşmuş dıye tafra attı bana. Üzüldüm sonuçta ıkı bayan ıyıdık. Saçma sebepten ısı bıraktım ama guvenım sarsıldı. Kendıme kızdım keşke demesydım dıye. Hayat zor ıkı çocuk var.

Son düzenleme:
Esiniz size sormadan kadina diyor kadin sizi ariyor sizde reddediyorsunuz buraya kadar okey ama neden gidip patronunuza soyluyorsunuz? Zaten dusmanca olduklarini biliyorsunuz sizde kendinizce "bak bana is teklifi etti ama ben seni satmadim" diyesiniz gelmis
Ortaligi karistirmaya baslayan esiniz, sizde iyice bulandirmissiniz ne diye soyluyorsunuz uzatiyorsunuz ki

Esiniz size sormadan kadina diyor kadin sizi ariyor sizde reddediyorsunuz buraya kadar okey ama neden gidip patronunuza soyluyorsunuz? Zaten dusmanca olduklarini biliyorsunuz sizde kendinizce "bak bana is teklifi etti ama ben seni satmadim" diyesiniz gelmis
Ortaligi karistirmaya baslayan esiniz, sizde iyice bulandirmissiniz ne diye soyluyorsunuz uzatiyorsunuz ki
Haklısın

Ilk okul cocugu gibi bu nasil muhabbet ya? Isten cikmanizi gerektirecek birsey de yokmus

Hem esiniz isi çorba etmis hemde siz.
Ne diye oyle birsey istemis esiniz isiniz varken?
Siz neden teklif geldigini ve hayir dediginizi patronunuza soyleme geregi duydunuz onuda anlamadim

Eşinize ne oluyor ki, ne alaka gidip ortalığı karıştırıyor? Size tavsiyem, madem çalışıyorsunuz gidip kurumsal yerlerde çalışın, böyle tanıdık ayağına üç kuruşa kendinizi heba etmeyin. Hakkınızı hukukunuzu bilin ve eşinize bu konuda sağlam bir ayar verin ki bir daha işlerinize burnunu sokmasın.

Back
X