- Konu Sahibi EU2
Canım Allah sabır versin...yardımcınız olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belinycigim allah rahmet eylesin mekanini cennet etsin
onun artik sadece sizin dualariniza ihtiyaci var
bende anneannemi kaybettigimde cok agladim cok üzüldüm ölüm haberi ilk bana gelmisti ve anneme ve dayima haber vermekte bana düsmüstü cok kötü günlerdi
dayim kapi komsum olur hemen kostum zile bastim dayim uyuyormus kuzenim acti kapiyi dayimi uyandir dedim abla rengin atmis gel otur hele dedi aglamamak icin kendimi paraladim dayimin yüregine iner diye
sadece dayima dayicim hemen evi ara ne oldu dedi öldü diyemedim hastaymis dedim
sonra annemi arayip acil dayimlara gel dedim yolda annem bacaklarini parcalamis kesin anneme bisey oldu diye evlat iste icine dogdu herhalde
sonra esimi arayip biletleri aldik gittik
canim anneannem sen yine dayaniklisin ben görünce yigildim kaldim bebek gibi uyuyordu sanki daha bir güzellesmisti
rabbim hepsinin mekanini cennet etsin aklima gelince bile kendimi tutamiyorum 3 yil oldu ama ben halen resimlerine bakamiyorum
allah rahmet eylesın
gerı kalanlara sabır versın canım
fatıhasını okudum
canım ne diyeceğimi bilemedim..
acınızı paylaşıyorum..
Allah gani gani rahmet eylesin.. rabbim cennetinde kavuştursun.
canım ölüm öncelikle Allahın emri bunu hepimiz çok şükür biliyoruz.
inan bana güzelim, Allah bir şekilde sabrını veriyor.
ölüm sebebi bahane işte ,vadesi yetmiş rahmetli babannenin..
Allah sana Annene ,babana ve ailene ömür versin.. bol bol dua edin..
bende delerimin, ninelerimin ölümüne tanık oldum, çok acı ama en acısıda insanın kendi Anne ve Babasının vefatı ben 1 yıl arayla ikisinide kaybettim ,duyunca kafayı bozduğumu zannettim..ve cenazeleri yurt dışından geldi ,soğuk yüzlerini gördüm...
bunları seni üzmek için anlatmıyorum ablacım..
aman ha sağlığına dikkat et ve kendini biran önce toparla diye anlattım..
sana bol sabırlar diliyorum..dualarımız sizinle ..
senağlamasenağlamasenağlama çok kötü yaaa sen herbişeyi yaşamışssın ablacımmm BAŞIN SAĞOLSUNN çok teşekkür ediyorum desteğin içinn
tamam ablacım çok teşekkür ediyorum bak 3. sayfayada bişiler yazdım onuda oku istersen