• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzgünüm, bitkinim, yorgunum... Babamı düşünüyorum; ne yapacağım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin.bol sabır versin.tabiki dua ederiz cnm. üzülme.

Başınız sağolsun canım.Mekanı cennet olsun babaannenin:a015:

Öncelikle allahın Rahmeti üzerine olsun Rabbim tüm günahlarını bagıslasın inşallah ..Yakınlarınada başsaglıgı diliyorum .ALLAHIM SABIR VERSİN SİZLERE..:( çok etkilendim yapılabilecek tek sey canım güçlü durabilmek biliyorsun ki er veya geç her nefis ölümü tadacaktır.Ayrıca babana karsıda destek olmalısın..Unutma onlar sadece bedenen ölüyor ruhları bizimle bizler bunun bilincinde olmalı ve sürekli dualarla onlara yardımcı olmalıyız.Biliyormusun ben babaannemle hiç geçinemezdim pek cok aksiliklere sebebiyet vermiş olmasına karsın en ufak anımda ruhunu yanımda hissederim bilrim ki o her daim bizimle rüyalarımda bile görüyorum senin durumunu az cok yasadım ve seni gayet iyi anlayabiliyorum .Çünkü babamda babaanemin ölümünden sonra cok sorun yaşadı içine kapandı hayata olan umudunu yitirmiş gibiydi bizler destek olduk hep seninde yapacagın bu varlıgını hep babana hissettir her bakımdan ailediklerde yalnız bırakmayın insan alısıyor zamanla bu günlerde sıkıntı yaşaman gayet normal ama nihai son hepimizle birlikte merak etme Allahım sabrını verir başınız sagolsun..

allah sizlere sabır versin canım.. başınız sağolsun..
herşey insanlar için maalesef :(

Olum... hofffffsenağlamasenağlamakelimelerin kifayetsiz kaldigi durum..
Canim Mekani Cennet olsun ikisininde...senağlama rabbim geride kalanlara dayanma gucu versin insallah:a015: cok uzuldumsenağlama

belinay başın saolsun cnm ya allah sabır versin

canım benimmm nasıl üzüldüm anlatamam birtanem...
ALLAHIM YARDIMCINIZ OLSUN...
edilecek dualarla ,sabrınızla belki biraz hafifler acınız...
babacığının iyi olmasını istiyorsan ona güzel,sağlam duruşunla destek olabilirsin hayatım..
evet belki hiç kolay değil ama sizi öyle bir görmeliki babacığın sayenizde ayakta durmalı...
ALLAHIM koalylıklar versin hayatım..
dualarım sizinle canım...

PasakliMinikTanrica gurbam özloşum ve diğer arkadaşlarım çok teşekkür ederim inanın okadar kötüyüm evimde tekim hergün babamla konuşuyorum onun ses tonunu duydukça ağlıyorum oda ağlıyor, babannem kollarımda öldüğü için tamo nunla konuşurken o lanet olası makinadan sesler geldiği zaman aklımı yitircek gibi oldum mahvoldum çünkü dedemin bize emanetiydi babannem ve son isteği kahve olmuştu o bile fncanda kaldı bir yudum bile içemedi...vee en çooook babam üzülüyorum çünkü 2. bi yıkım yaşadı, 2002 yılında dedemi kaybettiğimizde babam kendini kaybetti yolda yürürken camiye giderken sağa doğru yatmaya başladı dengesini kaybetti antidepresyan ilaçları kullandı..tam düzeldi kendine geldi eski erdal oldu derken 2. yıkımıda yaşadı..babannemin tülbentini almış onu koklayarak uyuyormuşş BABAM İÇİN ÇOK ENDİŞELENİYORUM.. HAFTAYA GELİYOR VE ONU YIKIK BİR ŞEKİLDE GÖRÜRSEM SANIRIM BENDE YIKILIRIM BENDE MAHVOLURUM...
ama en sonunda K.K'NİN ve ufuğun desteğiylee biraz daha iyiyim bugün... Bugün ufuğumda işe gitmedi ve yanımdaydı tüm gün beraber kahvaltı yaptık az önce yolcu ettim onu, bizim haftaya ailelerin tanışması vardı işte onu konuştuk.. Nisana atıldı yada hazirana. Babannemin 40'ı geçsin babam bi düzelsinde ondan sonra bizim mutluluğumuz önemli ama şimdi en önce babamın sağlığı ve babam ön planda,
bugün biraz daha iyiyim artık alışıyorum kabullendim ufukta aldı karşısına konuştu benimle ve kendime getirdi beni..şimdi babana destek olma zamanı bak haftaya geliyorlar ve evde hep böyle durursan dahada mahvolucak baban.. Babanıda farklıı şeylere yönlendircez kafasını dağıtıcaz biraz olsun uzaklaştırıcaz ve yıkılmasına harap olmasına izin vermicez kendinden geçmemesi sağlam ayakta durabilmesi ve dedende olduğu gibi olmaması için senin ilk önce kendine gelip hep beraber babanın yanında olmamız lazım dedi.. Sonra babamı arattırdı bana ama busefer ağlamicaksın gayet düzgün konuşucaksın dedi ve öylede yaptım babamında sesi sonradan düzeldi..

toparlanıcam kızlar en azından babama belli etmicem .. Kızlarım var ailem var onlara sarılmayım kendimi bırakmamalıyım diyebilmemi benim babamm içine atmamalıı ve bizlerin yanında olduğunu bilmeliii
senağlamasenağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
belinycigim allah rahmet eylesin mekanini cennet etsin
onun artik sadece sizin dualariniza ihtiyaci var

bende anneannemi kaybettigimde cok agladim cok üzüldüm ölüm haberi ilk bana gelmisti ve anneme ve dayima haber vermekte bana düsmüstü cok kötü günlerdi
dayim kapi komsum olur hemen kostum zile bastim dayim uyuyormus kuzenim acti kapiyi dayimi uyandir dedim abla rengin atmis gel otur hele dedi aglamamak icin kendimi paraladim dayimin yüregine iner diye
sadece dayima dayicim hemen evi ara ne oldu dedi öldü diyemedim hastaymis dedim

sonra annemi arayip acil dayimlara gel dedim yolda annem bacaklarini parcalamis kesin anneme bisey oldu diye evlat iste icine dogdu herhalde
sonra esimi arayip biletleri aldik gittik

canim anneannem sen yine dayaniklisin ben görünce yigildim kaldim bebek gibi uyuyordu sanki daha bir güzellesmisti
rabbim hepsinin mekanini cennet etsin aklima gelince bile kendimi tutamiyorum 3 yil oldu ama ben halen resimlerine bakamiyorum

Allah rahmet eylesın

gerı kalanlara sabır versın canım
fatıhasını okudum

belinycigim allah rahmet eylesin mekanini cennet etsin
onun artik sadece sizin dualariniza ihtiyaci var

bende anneannemi kaybettigimde cok agladim cok üzüldüm ölüm haberi ilk bana gelmisti ve anneme ve dayima haber vermekte bana düsmüstü cok kötü günlerdi
dayim kapi komsum olur hemen kostum zile bastim dayim uyuyormus kuzenim acti kapiyi dayimi uyandir dedim abla rengin atmis gel otur hele dedi aglamamak icin kendimi paraladim dayimin yüregine iner diye
sadece dayima dayicim hemen evi ara ne oldu dedi öldü diyemedim hastaymis dedim

sonra annemi arayip acil dayimlara gel dedim yolda annem bacaklarini parcalamis kesin anneme bisey oldu diye evlat iste icine dogdu herhalde
sonra esimi arayip biletleri aldik gittik

canim anneannem sen yine dayaniklisin ben görünce yigildim kaldim bebek gibi uyuyordu sanki daha bir güzellesmisti
rabbim hepsinin mekanini cennet etsin aklima gelince bile kendimi tutamiyorum 3 yil oldu ama ben halen resimlerine bakamiyorum

offffff offf çok kötü bişi yaaaa.. ben bağırdım çağırdım o lanet olası makinanın sesini duyunca senağlama beni giresuna memlekete götürmedi babam dayanamam diyee ve yüzünüde göstermediler sonkez bile olsaaa senağlama babam aradı dedi melek gibiydi kızım gülüyordu babannen dedi senağlama SENİNDE BAŞIN SAĞOLSUN ARKADAŞIM

canım ne diyeceğimi bilemedim..
acınızı paylaşıyorum..
Allah gani gani rahmet eylesin.. rabbim cennetinde kavuştursun.
canım ölüm öncelikle Allahın emri bunu hepimiz çok şükür biliyoruz.
inan bana güzelim, Allah bir şekilde sabrını veriyor.
ölüm sebebi bahane işte ,vadesi yetmiş rahmetli babannenin..
Allah sana Anne'ne ,baba'na ve ailene ömür versin.. bol bol dua edin..
bende dede'lerimin, nine'lerimin ölümüne tanık oldum, çok acı ama en acısıda insanın kendi Anne ve Babasının vefatı ben 1 yıl arayla ikisinide kaybettim ,duyunca kafayı bozduğumu zannettim..ve cenazeleri yurt dışından geldi ,soğuk yüzlerini gördüm...
bunları seni üzmek için anlatmıyorum ablacım..
aman ha sağlığına dikkat et ve kendini biran önce toparla diye anlattım..
sana bol sabırlar diliyorum..dualarımız sizinle ..

canım ne diyeceğimi bilemedim..
acınızı paylaşıyorum..
Allah gani gani rahmet eylesin.. rabbim cennetinde kavuştursun.
canım ölüm öncelikle Allahın emri bunu hepimiz çok şükür biliyoruz.
inan bana güzelim, Allah bir şekilde sabrını veriyor.
ölüm sebebi bahane işte ,vadesi yetmiş rahmetli babannenin..
Allah sana Annene ,babana ve ailene ömür versin.. bol bol dua edin..
bende delerimin, ninelerimin ölümüne tanık oldum, çok acı ama en acısıda insanın kendi Anne ve Babasının vefatı ben 1 yıl arayla ikisinide kaybettim ,duyunca kafayı bozduğumu zannettim..ve cenazeleri yurt dışından geldi ,soğuk yüzlerini gördüm...
bunları seni üzmek için anlatmıyorum ablacım..
aman ha sağlığına dikkat et ve kendini biran önce toparla diye anlattım..
sana bol sabırlar diliyorum..dualarımız sizinle ..

senağlamasenağlamasenağlama çok kötü yaaa sen herbişeyi yaşamışssın ablacımmm BAŞIN SAĞOLSUNN çok teşekkür ediyorum desteğin içinn

tamam ablacım çok teşekkür ediyorum bak 3. sayfayada bişiler yazdım onuda oku istersen

tamam ablacım çok teşekkür ediyorum bak 3. sayfayada bişiler yazdım onuda oku istersen

canım okudum
çok doğru düşünmüşünüz babanın daha önce yaşadıklarını göz önüne alarak geldiğinde bişi belli etmemeye çalış.
babanızın sağlığı şimdi sizin için dahada önemli,,
mutlaka kolay değil Anne acısı daha bir zor,
arkadaşının dediği çok doğru.
babanızın yanında ağlamayın ve belli etmemeye çalışın..

canımsın ablacımmm çok teşekkür ediyorummmm

Back