- Konu Sahibi EU2
canımsın ablacımmm çok teşekkür ediyorummmm
:teselli::1hug::1hug:a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımsın ablacımmm çok teşekkür ediyorummmm
Allah rahmet eyleyin babaanne acisini cok iyi biliyorum..babaanemde 22 mayis 2007 vefat etti ve o aci cok degisik birde gercekten cok özel olan biriydi..10 tane cocugu 36 tane torunu ve o iyligle koruyup kolladigi o kadar kisinin resmen ici yandi..ben babaannemi hic ölmeyecek sanardim ruhu genc biriydi canimin simdi hatiralari var..bana verdigi toka,cantam icin verdigi kücük ayna,gümüs bros ve bicok sey o kadar özel ki ben kullanmaya kiyamiyorum..bunu atlatmam cok uzun zaman aldi ama yinede insan bir süre sonra hayatin akisina kapiliyor buna isyan ediyosun o melek neler yapti nasil heran düsünmüyorsun diye..birde vefatinda yanindaysan acin soguyor ben yurt disinda oldugum icin gidemedim ailem gitti ve sonra gittim ben resmen kriz gecirdim cünkü inanamadim ben gidince yine orda olacak sandim ama degildi melegim.. suanda icim,ruhum,onunla yasadigim hersey kendini kaybetti..Rabbim onlarin yattigi yeri nur etsin kabirlerini genis etsin..melegimede meleginede Allah rahmet etsin,rahmetiyle yargilasin ikisinede lütfen sende bir fatiha oku ben okuyorum..