• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzgünüm, bitkinim, yorgunum... Babamı düşünüyorum; ne yapacağım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BABAMA MESAJ ATTIM AZ ÖNCE...

Babam biz seni çok seviyoruz, 3'ümüzünde (annemin ablamın ve benim) sana ihtiyacı var bizim için lütfen sağlam kal senin dedem ve babannem için hissettiklerini biz senin için hissediyoruz seni çok seviyoruz ve hep yanındayız sende bizimle ol güçlü ol lütfen bizim için...

slm kardeşim, Allah rahmet eylesin sizlerede sabır versin, ne kadar söz söylesekte ateş düştüğü yeri yakıyor, istediğin şekilde duamı ettim kabul olur inşallah, hayatın gerçek yüzü aslında biz yalan yaşıyoruz,ne kadar saçma şeylere üzülüyoruz bu yalan dünyada. Babana her zamankinden daha fazla destek olacaksınız ki bunun altından kalkabilsin, sizlerde daha güçlü olmalısınız, zor olsa bilse. sevgiler...

çok üzülüdüm inan...
yarabbim mekanlarını cennet etsin...
babana ve sana sabırlar versin..
dediğin gibi okudum ruhlarına..
huzur içinde yatsınlar inşallah...

Allah rahmet eylesin:çok üzgünüm:
mekanı cennet osun

allah razı olsun sizden çok teşekkür ediyorum yanımda olduğunuz destek olduğunuz dualarınızı eksik etmediğiniz için...

Canım bende sabırlar diliyorum
Babaannenin mekanı Cennet olsun
Onun için yapabileceğin tek şey sürekli ona Fatihalar Yasinler yollamak ve onun için hayırlar işlemek
Şu sıralar acısını çektiğim bir olay bu
Daha dün çok yakın tanıdığım 23 yaşında gencecik delikanlı kalp krizi geçirip Allahın rahmetine kavuştu
Hala kendime gelebilmiş değilim inanamıyorum
Ve maalesef ben çok fazla etkileniyorum bu olaylardan
Rabbim gecinden sıralı ölümler versin ama çok yakınlarımızın acılarına nasıl dayanırım hiç bilemiyorum
Gerçekten de ateş düştüğü yeri yakıyor

Başın sağolsun canım Allah sabırlar versin hepinize..

çok teşekkür ediyorumm sizlerinde başı sağolsun gerçekten çok zor...

Belinay başın sağolsun Allah sabırlar versin,bol bol dua gönder canım onlara,dedenle buluştular bak onlarında hasreti sona erdi böyle düşün canım.Tekrar başın sağolsun

ben de ayin 18inde teyzemi kaybettim..ne hissetigini inan cok iyi anliyorum..ben de gidemedim yanina..dualarim babaannen ve ailen icin canim. Allah sabir versin...

çok teşekkür ediyorum bitanem.. seninde başın sağolsunn

Allah rahmet eyleyin babaanne acisini cok iyi biliyorum..babaanemde 22 mayis 2007 vefat etti ve o aci cok degisik birde gercekten cok özel olan biriydi..10 tane cocugu 36 tane torunu ve o iyligle koruyup kolladigi o kadar kisinin resmen ici yandi..ben babaannemi hic ölmeyecek sanardim ruhu genc biriydi canimin simdi hatiralari var..bana verdigi toka,cantam icin verdigi kücük ayna,gümüs bros ve bicok sey o kadar özel ki ben kullanmaya kiyamiyorum..bunu atlatmam cok uzun zaman aldi ama yinede insan bir süre sonra hayatin akisina kapiliyor buna isyan ediyosun o melek neler yapti nasil heran düsünmüyorsun diye..birde vefatinda yanindaysan acin soguyor ben yurt disinda oldugum icin gidemedim ailem gitti ve sonra gittim ben resmen kriz gecirdim cünkü inanamadim ben gidince yine orda olacak sandim ama degildi melegim.. suanda icim,ruhum,onunla yasadigim hersey kendini kaybetti..Rabbim onlarin yattigi yeri nur etsin kabirlerini genis etsin..melegimede meleginede Allah rahmet etsin,rahmetiyle yargilasin ikisinede lütfen sende bir fatiha oku ben okuyorum..

Allah rahmet eyleyin babaanne acisini cok iyi biliyorum..babaanemde 22 mayis 2007 vefat etti ve o aci cok degisik birde gercekten cok özel olan biriydi..10 tane cocugu 36 tane torunu ve o iyligle koruyup kolladigi o kadar kisinin resmen ici yandi..ben babaannemi hic ölmeyecek sanardim ruhu genc biriydi canimin simdi hatiralari var..bana verdigi toka,cantam icin verdigi kücük ayna,gümüs bros ve bicok sey o kadar özel ki ben kullanmaya kiyamiyorum..bunu atlatmam cok uzun zaman aldi ama yinede insan bir süre sonra hayatin akisina kapiliyor buna isyan ediyosun o melek neler yapti nasil heran düsünmüyorsun diye..birde vefatinda yanindaysan acin soguyor ben yurt disinda oldugum icin gidemedim ailem gitti ve sonra gittim ben resmen kriz gecirdim cünkü inanamadim ben gidince yine orda olacak sandim ama degildi melegim.. suanda icim,ruhum,onunla yasadigim hersey kendini kaybetti..Rabbim onlarin yattigi yeri nur etsin kabirlerini genis etsin..melegimede meleginede Allah rahmet etsin,rahmetiyle yargilasin ikisinede lütfen sende bir fatiha oku ben okuyorum..

nekadar güzel yazmışssın yaa sizlerinde başı sağolsun arkadaşım. okumazmıyım tabikide okurumm birazdan tevcid namazımı kılıcam ve dualarımı okuyup seninde babanneciğin için duamı edicem.:Saruboceq:​

babannen ve dedene allahtan rahmet sana ve ailene de sabırlar diliyorum duamı da ettim cnm

Başınız sağolsun Allah sabır versin. Kasımda 10 yıl olucak babamı kaybettim daha 16 yaşındaydım insanın canı gidince çok farklı bişey oluyor dünya ya daha olgun bakıyorsun ya sapıtıyorsun şükür ki olgunluğa ulaştım Allah anneme ömürler versin onun sayesinde oldum...geçtiğimiz 5 yıl önce babam kadar sevdiğim eniştemi kaybettim üzerine 3 yıl önce beni büyüten ananemi kaybettim ve az önce yazdıklarını okurken tüylerim diken diken oldu bizde sabah ananemi apar topar ambulansla götürdük giderken ben daha dönmem kızım dedi yok dedik ama o biliyordu demek gittik bir sürü tetkik cevapsız sorular beklemeler masajlar filan kar etmedi kaybettik o an yanında olduğum için çok mutluyum bilinci hep açıktı bizlerle konuşarak vedalaşarak şehadetini getirdi ve kaybettik çok acı bişey gözlerinin önünde bişey yapamamak elini tutarken gözlerini kapatıp susması aylarca ayak sesini duydum evde birlikte yaşıyorduk hala çok özlüyoruz sonrasında annemi toparlamak zor oldu 1.5 yılımı aldı ama hala bir şarkı duysa oturur ağlar Allah başka büyük acılar yaşatmasın dilerim.

sana tavsiyem mümkün oldukça konuşturmaya çalış güzel zamanları anlat ve ona aslında acı çekmeden yataklara düşmeden ölümün ne kadar hayırlı olduğunu söyle ben annemi böyle teselli ettim başta isyan ediliyor o da acıdan ama sonra sonra alışıyor insan unutmak diye bişey yok elbette sadece alışıyorsun.

SABIRLAR DİLERİM...

çok teşekkür ediyorumm sizlere.. yanımda olduğunuz destek verdiğiniz neyapmam gerektiği konsuunda babam için yazdıklarınız için... evet babam yarın burda ve artık hep onunla ilgilenicemm farklı şeylerle kafasını dağıtmasına yardımcı ollucamm.... teheccüd namazımı kıldım yasinimi okudum kenzül ars duamı okudum ve dualarımı ettimm babanneciğim dedeciğim ve tüm ölmüşlerimiz için ve tabikide babacığımın sağlam kalabilmesi güçlü olabilmesi için....:Saruboceq: HERKESE HAYIRLI CUMALAR[/CENTER]​

canim basin sagolsun...üzüldüm..
valla okurken gözlerim doldu...
Allahim dualarimizi kabul etsin insallah...
ailene babana ve sanaa da sabir diliyorum canim....
babaannen ve dedeninde mekani cennet olur insallah

Ne mutlu ki Babanneciğine Allah sevdiklerinin yanında ölümü nasip etmiş.
Oysaki yaslılarımıza ne kadar kötü davranıyoruz toplum olarak bugunlerde.

Allah hepimizin dualarını kabul etsin arkadaslar....

Back