• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzgünüm, bitkinim, yorgunum... Babamı düşünüyorum; ne yapacağım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Basiniz sagolsun babaanenizin mekani cennet olsun insAllah.....

Allah sizlere bolca sabir versin.

başınız sağolsun canım.Allah sabırlık versin.dedenin ve babaannenın mekanları cennet olsun.Rabbım dualarımızı kabul etsın...

Rabbim rahmet eylesin inş. başınız sağolsun.Allah sabırlar versin inş.

Ne diyecegimiz bilmiyorum allah sabır versin mekanlarını cennet etsin..rabbim babanada sizede dayanma gücü sabır versin..tek gerçek elimizden birşey gelmez..sen nasılsın şimdi?

dünyada tek gerçek ölüm ve bir gün hepizin gidiceği yer....
çok zor biliyorum ama allah sabrını veriyo bnde 13 yıl önce babamı 20 gün öncede manevi babamı kaybettim acını anlaya biliyorum ama elimizden gelen ve yapmamız gereken tek şey onlar için bol bol dua etmek...allah huzur içinde yatırsın mekanları cennet olsun...
babanda en kısa zamanda toparlanıcaktır... allah sabır versin tekrar başınız sağolsun

offf ağlıyorum..senağlama
Dualarım babaannen ve dedenle canım..
Allah size sabır versin..
babana da dayanma gücü...

başınız sağolsun canım ağlamamak için zor tuttum kendimi....

allah sabır versinn

gözlerım dolu dolu oldu okurken
anne bu hıcbıseye benzemez umarım baban cabuk toparlanır ..
basınız sağolSun canım

basın sağolsun Belinaycım Allah rahmet eylesin babaannene de dedene de
sen daha sağlam olmalısın baban için canım , Allah ailene babana sabırlar versin

canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin...
Allah sizlere de sabır versin çok zor ama her canlı ölümü tadıyor ve etrafındakilere de bunun acısını tattırıyor Allahın emri bu...
yüce Rabbim yerleri mekanlarını cennet eylesin inşallah

Başın sağolsun güzelim. Allah sabrını verir mutlaka. Gözlerinden öpüyorum.

belinayım başın sağolsun bitanem . . .okurken gözlerim doldu . yaşadıklarını yaşamış gibi hissettm bi an. . .Fatiha okudum Rabbim kabul etsn dularımızı inşallah .çok zor bi süreç hepiniz için .Allah sabır versn canım

hemen fatiha okuyup yollucam babaannenin ruhuna tüylerim diken diken oldu açıkçasıı allah geride kalanlara sabır versin allah rahmet eylesinnnnnn

çok teşekkür ederim arkadaşlar.. desteğiniz için dularınız için yanımda olduğunuz için... bu sabah 10 gibi babamlar döndüler memleketten.. ve tahmin ettiğim gibi babam çökmüş sakal bırakmış ve gözleri hala kançanağı içinde kıpkırmızı :( tülbentini almış babanneciğimin tabuta serilen tülbentini :( ve hep onunla uyumuşş.. kahvaltı yaptırdım biraz sohbet ettim onunla güldürdümde ( bu bana göre süper bişi) sonra dedimki bak baba bizler varız kızların var annem var ve senin babannem ve dedem için hissettiklerini bizler senin için hissediyoruzz üzülüyoruz seni böyle görünce.. sakın içine atma babacım ağla şimdi şuan ağla ama içine atma sağlam dur ayakata kal dirençli ol çünkü bizim sana ihtiyacıımz var babam dedim o ağladı ben ağladım sarıldık tekrar ağladık zor geçicek biliyorum hiç kolay olmicak.. hadi kalk baba traş ol yada gel ben kesim sakallarını dedim, yok kesmicem uzatıcam sakallarımı dedi.. bunu neden dedi bilemiyorum? ama hiç üstelemedim tamam babam kesmeyelim yakışır sana sakal birde böyle deneyelim dedi.. sonra abdestini aldı cumaya gitti.. ayrıca camiidede hem yönetimde hemde ortağıyla beraber çay ocağını işletiyor babam ve biraz orda kalmış cemaatla konuşmuş o yokken babannem için namaz kılmış cemaat (gururla sevinerek anlattı babacığım)eve geldi birar kahve yaptım annemle ikisine karşılıklı içtik ve yatırdım onları dinlendiriyorum. böyle işte kızlar akşamada ablam gelicek eniştemle ve desteğimiz hep sürücek benim canımın içi kanım olan babama

çok teşekkür ederim arkadaşlar.. desteğiniz için dularınız için yanımda olduğunuz için... bu sabah 10 gibi babamlar döndüler memleketten.. ve tahmin ettiğim gibi babam çökmüş sakal bırakmış ve gözleri hala kançanağı içinde kıpkırmızı :( tülbentini almış babanneciğimin tabuta serilen tülbentini :( ve hep onunla uyumuşş.. kahvaltı yaptırdım biraz sohbet ettim onunla güldürdümde ( bu bana göre süper bişi) sonra dedimki bak baba bizler varız kızların var annem var ve senin babannem ve dedem için hissettiklerini bizler senin için hissediyoruzz üzülüyoruz seni böyle görünce.. sakın içine atma babacım ağla şimdi şuan ağla ama içine atma sağlam dur ayakata kal dirençli ol çünkü bizim sana ihtiyacıımz var babam dedim o ağladı ben ağladım sarıldık tekrar ağladık zor geçicek biliyorum hiç kolay olmicak.. hadi kalk baba traş ol yada gel ben kesim sakallarını dedim, yok kesmicem uzatıcam sakallarımı dedi.. bunu neden dedi bilemiyorum? ama hiç üstelemedim tamam babam kesmeyelim yakışır sana sakal birde böyle deneyelim dedi.. sonra abdestini aldı cumaya gitti.. ayrıca camiidede hem yönetimde hemde ortağıyla beraber çay ocağını işletiyor babam ve biraz orda kalmış cemaatla konuşmuş o yokken babannem için namaz kılmış cemaat (gururla sevinerek anlattı babacığım)eve geldi birar kahve yaptım annemle ikisine karşılıklı içtik ve yatırdım onları dinlendiriyorum. böyle işte kızlar akşamada ablam gelicek eniştemle ve desteğimiz hep sürücek benim canımın içi kanım olan babama

canım çok doğru yapmışsın desteğinizi sürekli hissettirin
tekrar başınız sağolsun canım

çok teşekkür ediyorum.. bana sizlerde fikir verin lütfen neler yapmam gerektiği konusunda yönlendirin... çünkü babam çok zayıf birisidir aşırı duygusaldır ve içine atar hep...

yağmur yağdıran rabbim ardından güneşide doğduruyor allah sabrını veriyor işte allah sabır versin mekanları cennet olsun inş.

DELİLİĞE VURDUM SALDIM KENDİMİ AKLIMI BAŞKA ŞEYLERLE MEŞGUL EDİYORUM ÇÜNKÜ BABAM GİT GİDE EVDE KÖTÜLEŞİYOR GECE KALKIP AĞLIYOR HIÇKIRA HIÇKIRA VE HEP ONU TESELLİLERLE GEÇİYOR GÜNÜM VE TABİKİDE BURDA BÖLE DEĞİŞİK KONULARA YAZARAK KAFAMI DAĞITIP MUTLULUK ROLÜ ADI ALTINDA BEYNİMİ DAĞITIYORUM...senağlamaBABAMA SAKALLARINI KESTİRDİM KENDİSİNİ BIRAKMASINA YIPRATMASINA İZİN VERMİYORUM AMA BEN VE ANNEM UYUDUĞUMUZ ZAMAN GECENİN BİR YARISI ONU SİGARA İÇME ODASINDA OTURURKEN VE SESSZİCE AĞLARKEN GÖRÜYORUM İÇİNE ATIYOR BENİM BABAM, YAPMA BABA İÇİNE ATMA DİYORUM YEMEKTE PEK YEMİYOR VE SÜREKLİ YÜZÜNDEKİ AYNI İFADE HALA VAR.. BUGÜN BANA BABANNEMİN TÜLBENTİNİ SORDU, BEN ALDIM ONU BABA SEN KENDİNİ TOPARLAYINCA BEN BUNA İNANINCA SANA GERİ VERİCEM AMA ŞİMDİ DEĞİL NEZAMAN İYİ OLURSUN NEZAMAN KENDİNİ TOPARLARSIN OZAMAN VERİCEM DEDİM.. BAŞINI EĞEREK TAMAM KIZIM DEDİ YİNE GÖZLERİ KAN ÇANAĞI İÇİNDE OLDUUsenağlama

Benmi?? ben iyi gibiyim ben iyi olma rolü oynuyorum babamın yanında. ve msn üzerinden yada telde ufukla konuşurken işte ozamaan belinay eski belinay oluyo ve hıçkırıklarını sadece ufuğu duyuyor o teselli ediyor beni..yapmicam ağlamicam güçlü durucam babamın yanında ve senin kızların var baba sana ihtiyacı olan 3 kişi var kızların ve eşin var baba dicem babam eski erdal olucak...senağlama

Back