Cok tesekkur ederim,insallah emeginin karsiligini en guzel sekilde alirYeni oldugu için alışmakta zorluk çekiyor büyük ihtimal,
Biraz çevre edinince alışır inşallah
Sizdende Allah razı olsun,
Koruyucu ailesiymişsiniz,
İnşallah okur ve iyi yerlere gelir
Tesekkur ederimne güzel gönlünüz var ...
çok alakasız olacak ama merak ettiğim için soruyorum resmi yollarla mı koruyucu anne oldunuz yoksa tamamen manevi mi
benimde aklımdan geçmişti bi ara başvurmak ama cesaret edemedim
Oyle olduguna kendimi inandirmaya calisiyorum ben deGeçici bir surectir diye dusunuyorum ? Universiteye gidip ilk birkac ayinda aglamayan kiz yoktur bence :)
Sonrada donecekleri icin agliyorlar
Surpriz planlamak benim de aklimda su an. Hafta basini bekliyorum. Hafta sonunu kendisini oyalayacak sekilde planlamis,bakalim.İlla ki alışacak ama şuan çok yeni üzülmesi istememesi çok normal, keşke imkanınız olsa ona sürpriz yapsanız yanına gitseniz arkadaş edindikçe ortamını kurdukça gelmek bile istemeyebilir ileride :) umarım en kısa sürede alışır.
Evet beni istedigi saat arayabilecegini biliyor,hatta esim de cok yardimcidir ona. İcini rahatlatmaya calisiyoruz. Cok tesekkur ederim :)güzel kuzum nasıl korkuyordur şimdi
aklında neler vardır ,biz onun hissettiği şeyleri anlayamayız sanırım..
bunaldığında daraldığında arayacak anne olmaması nasıl zor Allahtan siz varmışsınız hayatında
Cok tesekkur ederimSevgilidarkmore konuyu okumaya başlayınca aaa bu kadar büyük evladımı vardı dedim.
Senin çoğu genelde dek geldiğim düşüncelerini ,yorumlarını beğeniyordum bir kez daha takdir ettim.
Ona bunun bir süreç oldugu,arkadaşlarına çevresine alıştıkça çok daha huzurlu keyifli olacağını zafere gidecek yolda bu kadar zorluğa katlanabilmesi gerektiğini kendisinin ne kadar güçlü olduğunu daha öncede birçok şeyin üstesinden gelebildigini söyleyebilirsin.
İnşallah bahtı güzel olur kizimizin.
Buraya cok uzakti bugune kadar. Herhalde kendisi de felaket seyler yasadigi icin daha fazlasina sahit olmak istemedi bilemiyorum. Ama anlatacagim, cok tesekkur ederimSen ne tatlı bir kadınsın ya bence buradaki ibretlik konuları okut
Cok tesekkur ederimdarkmore sen şahane bir kadınsın emeğin boşa çıkmaz umarım kızın da senin kadar azimli olur...Ben onun yerinde olsam senin bu gayretlerini görüp daha bir sarılırdım mevcut koşullarıma.
Evet dersler bile bu hafta basinda baslamis. Sorunsuz sekilde yerlesti,islerini tek basina halletti. Simdi baktigimda 18 yas kocaman insan diyorum ama aslinda kucucukmusIlk yil olur öyle :)
Bikac sene sonra eve gelmek istemeyecek. Geri döndüğündeki hayati onu mutlu mu edecek yoksa meslegini eline alınca duydugu gurur mu? Cok istiyorsa calissin gecis yapsin bu kadar basit neden taviz veriyorsunuz? Okumak iateyip de okuyamayan nice ogrenciler var. Onlari dusunsun bir de. Ortami olussun bak bidaha gelmek istiyor mu daha yeni acildi uni. Kisa zaman sonra alışır
Pek cok alternatif sundum kendisine. Lise kpss bile deneyebilir, notlari yuksek tutup yan dal veya cift dal okuyabilir,Erasmus var. Yani mesgul olabilecekleri var. Birinden birine tutunabilir aslindaGel desen ve sana uyup gelse akrabanmı bilmiyorum ama pişman olsa okumamı istemiyordu falan der kin arar... Bence oku de zamanla alısırsın de.. Zaten bi sosyallessin geri okul biterken üzülür. Hangi dalı okuyor
Ay bilmiyordum,uzuldum. Basiniz sagolsun. En buyuk dert de aslinda sevdiklerimizin kaybi bence. Zorluklar daha da zor nasil oluyor,yakinlarimiz bizi birakip gitti diye zor oluyor. Neler atlatmissiniz,insallah bizimki de atlatir,cok tesekkur ederimYenersiniz inşallah. Ben de üniversite sınavından 2 ay önce babamı kaybettim,annemler kendi derdine düşmüştü. O kadar zordu ki herşey benim için.. çok klişe ama öldürmeyen acı güçlendiriyor. Siz çok da onun başetme becerisinin önüne geçmeyin, o da çırpınsın,çaba sarfetsin,akıl yürütsün. Nasıl olsa bir ablam var,o bir çözüm bulur kafasına gitmesin.
Allah kızınızın işini kolaylaştırsın, sizin kalbinizi de daha da güzelleştirsin. Ne güzel bir derdiniz var.
Ahahah vallakasabasa demissiniz dusundum karacabey, inegol,kemal pasa... Yaf bunlarin hepsi hataydan bin beter.
Ben hatayi okuyunca gozumun onunden mis gibi yemekler sagdan sola, civarda gezilcek sehirler soldan saga gitti :)))
Millet dogu turu yapmak icin yabanci ulkelerden geliyor, kizimiz hazir muhendis cikarken civarida gezip gorucek missss :))
Koruyucu annesiyimNeyiniz oluyyor
Evet iki sehir cok farkli ama hatayin insani guzeldir.cok kisa bir sure sonra bir suru arkadasi olacak.o ortami birakamayacak.simdi cok yeni..cogumuz bunaldik o zamanlarda arkadas edinene kadar.arkadasla cay icmenin kahvalti yapmanin tadina varsin telefon bile etmez memlekete:)) bir de dersler yogunlasir bir iki haftaya sizlanmaya vakti olmazFarkli gelmistir illa ki. Bursadan Hataya gitti. Hayatinda ilk kez ayriliyor buradan. Zor oldugunun farkindayim ama onun icin cok buyuk bir firsat. Anne-baba yok. Buyuk ebeveynlerle kucuk bir kasabada yasiyor. Burasi trajedi yani
Çok üzülüyosa çok çalışsın. Şehrinize yakın bir üniversiteye yatay geçiş yapsın.Arkadaslar selam
18 yasinda,evinden 14 saat uzakliktaki bir yere muhendislik okumaya giden kiziniza ,oraya alismasi icin ne yaparsiniz? Neler soylersiniz? Neler anlatmak gerekir? Surekli agliyor,ben burda kalmak istemiyorum diyor cok uzuluyorum. Geri gelse sonradan pisman olabilir,ki yuksek ihtimal pisman olur cunku ailesinden cok onde,cok bilgili ve cok kulturlu bir kizcagiz.
Ergen cocugum yok,nasil davranmam gerektigini bilmiyorum. Bir el atin bana kimi kimsesi olmayan bu cocuga nasil konusmaliyim?
İcime su serptiniz valla cok tesekkur ederimEvet iki sehir cok farkli ama hatayin insani guzeldir.cok kisa bir sure sonra bir suru arkadasi olacak.o ortami birakamayacak.simdi cok yeni..cogumuz bunaldik o zamanlarda arkadas edinene kadar.arkadasla cay icmenin kahvalti yapmanin tadina varsin telefon bile etmez memlekete:)) bir de dersler yogunlasir bir iki haftaya sizlanmaya vakti olmaz
Bakalim tek basina neler yapabilecek,pek cok alternatifi varÇok üzülüyosa çok çalışsın. Şehrinize yakın bir üniversiteye yatay geçiş yapsın.
Harmancık iyi bilirim.Ahahah valla
Haklisiniz,bizimki de Harmancik ilcesine bagli bir koyden,yani dusunun. Hatay daha kotu olamaz imkan yok.
Ben giyemedigi kiyafetleri anlattim onagecen yaz alisveriste hep baktiydi bunu da seneye giyerim,bunu da,seneye alayim,uniye giderken de alisverise gelebilirsek alayim vs vs seklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?