Uzaklarda universite okuyan evlat

Yeni oldugu için alışmakta zorluk çekiyor büyük ihtimal,
Biraz çevre edinince alışır inşallah
Sizdende Allah razı olsun,
Koruyucu ailesiymişsiniz,
İnşallah okur ve iyi yerlere gelir
Cok tesekkur ederim,insallah emeginin karsiligini en guzel sekilde alir

ne güzel gönlünüz var ...
çok alakasız olacak ama merak ettiğim için soruyorum resmi yollarla mı koruyucu anne oldunuz yoksa tamamen manevi mi
benimde aklımdan geçmişti bi ara başvurmak ama cesaret edemedim
Tesekkur ederim resmi basvuru yapmistim. Kosullari cok uygun. Devlet isteyene para da veriyor hatta. Ustunuze dusen pek cok sey var,sanilanin aksine pek cok insan koruyucu aile oluyor artik,evlat edinmekten cok daha uygun olmasi cazip geliyor hakli olarak

Surpriz planlamak benim de aklimda su an. Hafta basini bekliyorum. Hafta sonunu kendisini oyalayacak sekilde planlamis,bakalim.

Evet beni istedigi saat arayabilecegini biliyor,hatta esim de cok yardimcidir ona. İcini rahatlatmaya calisiyoruz. Cok tesekkur ederim :)

Cok tesekkur ederim aynen son paragrafinizi arakladim su an guzelce anlatacagim

Sen ne tatlı bir kadınsın ya bence buradaki ibretlik konuları okut
Buraya cok uzakti bugune kadar. Herhalde kendisi de felaket seyler yasadigi icin daha fazlasina sahit olmak istemedi bilemiyorum. Ama anlatacagim, cok tesekkur ederim

darkmore sen şahane bir kadınsın emeğin boşa çıkmaz umarım kızın da senin kadar azimli olur...Ben onun yerinde olsam senin bu gayretlerini görüp daha bir sarılırdım mevcut koşullarıma.
Cok tesekkur ederim ya hayatin neden hepimize adil olmadigini hep sorguluyorum,bu kiz da benim sorgulamalarimdan bir tanesi. Kesinlikle yuzune karsi soylemem tabii. Neden esit degiliz,neden bazilarimiz sanssiz vs vs. Neyse ki yardima ihtiyaci olanlara karsi mevcut duyarlilik gunden gune artiyor. Umarim sahip oldugu seyleri tepmez

Evet dersler bile bu hafta basinda baslamis. Sorunsuz sekilde yerlesti,islerini tek basina halletti. Simdi baktigimda 18 yas kocaman insan diyorum ama aslinda kucucukmus

Gel desen ve sana uyup gelse akrabanmı bilmiyorum ama pişman olsa okumamı istemiyordu falan der kin arar... Bence oku de zamanla alısırsın de.. Zaten bi sosyallessin geri okul biterken üzülür. Hangi dalı okuyor
Pek cok alternatif sundum kendisine. Lise kpss bile deneyebilir, notlari yuksek tutup yan dal veya cift dal okuyabilir,Erasmus var. Yani mesgul olabilecekleri var. Birinden birine tutunabilir aslinda

Ay bilmiyordum,uzuldum. Basiniz sagolsun. En buyuk dert de aslinda sevdiklerimizin kaybi bence. Zorluklar daha da zor nasil oluyor,yakinlarimiz bizi birakip gitti diye zor oluyor. Neler atlatmissiniz,insallah bizimki de atlatir,cok tesekkur ederim

Ahahah valla
Haklisiniz,bizimki de Harmancik ilcesine bagli bir koyden,yani dusunun. Hatay daha kotu olamaz imkan yok.
Ben giyemedigi kiyafetleri anlattim ona gecen yaz alisveriste hep baktiydi bunu da seneye giyerim,bunu da,seneye alayim,uniye giderken de alisverise gelebilirsek alayim vs vs seklinde

Farkli gelmistir illa ki. Bursadan Hataya gitti. Hayatinda ilk kez ayriliyor buradan. Zor oldugunun farkindayim ama onun icin cok buyuk bir firsat. Anne-baba yok. Buyuk ebeveynlerle kucuk bir kasabada yasiyor. Burasi trajedi yani
Evet iki sehir cok farkli ama hatayin insani guzeldir.cok kisa bir sure sonra bir suru arkadasi olacak.o ortami birakamayacak.simdi cok yeni..cogumuz bunaldik o zamanlarda arkadas edinene kadar.arkadasla cay icmenin kahvalti yapmanin tadina varsin telefon bile etmez memlekete:)) bir de dersler yogunlasir bir iki haftaya sizlanmaya vakti olmaz

Çok üzülüyosa çok çalışsın. Şehrinize yakın bir üniversiteye yatay geçiş yapsın.

İcime su serptiniz valla cok tesekkur ederim

Harmancık iyi bilirim.

Ben KKTC’ye geldiğimde çok ağlamıştım anneme anne nolur iki gün de olsa geleyim Türkiye’ye bıktım buradan diye. Sonra kafama koydum yatay geçiş yapacağım diye.
Sonra noldu, yatay geçiş yapmadım oturuyorum :)
O da böyle olacak bence hele ki Hatay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…