- 2 Nisan 2018
- 288
- 158
- 53
Çok güzel olur rica ederimPazartesiden sonra bir gideyim dedim ben de. Cok tesekkur ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel olur rica ederimPazartesiden sonra bir gideyim dedim ben de. Cok tesekkur ederim
Valla sorma,benim de icim rahat artik.Vallahi Bursa için mis gibi meslek,dayansın dayansın,sonu rahatlık inşallah
Bu çok güzel bir haber,benim bile içim rahatladı,Allah razı olsun yardımcı olanlardan
Biraz sartlarimi zorlayacagim. Bende de 3 yasinda bir cocuk var,onunla bu kadar uzaga tek gitmem biraZ mucize olacak ama bakalim. Cok tesekkur ederim onerilerinize12yıl önceye gittim bi an. bu konuya mesaj yazmak için girdim uzun zaman sonra. beni m tavsiyem herkes bi gelsin gitsin demiş ama ben tam tersi olması gerektiğini düşünüyorum. sizlerin yani yakınlarının gitme imkanı yok mu onun yanina. gezme amaçlı tabi. gidip bi görseniz sizi kendi yerinde agirlasa bi gezip tozsaniz beraber onun şehrini ovseniz mesela bu da varmış bak bu çok güzel gibi. bence onun için daha etkileyici olur. ben öyle olurdum her ailem geldiğinde kendime güvenim gelirdi kendi yuvamda ağırlıyor gibi. bir de unilerde öğrenci kulüpleri vardır, yani eskiden vardı. öyle bi yere girsin. geziler olur konserler sergiler bazısı çocuklar için olur kendinin faydası olduğunu görür daha çok ister tek başına durabilmeyi. naçizane tavsiyelerim bunlar
Cok tesekkur ederim,insallahOncelikle yaptığınız sey o kdr hoş ki....
Umarım oglunuzdan bu güzelliğin karşılığını fazlasiyla alirsiniz.
Konuya yorumumda süre tanıyın.
Tamam 1ay 2 ay sonra artik neyse geri dönebilirsin.
Sana sadece 2 ay veriyorum. 2 ay sonra eğer hala dönmek istersen hicbirsey söylemeyeceğim gibi birsey diyin.
Sadece 2 ay alışmaya çalış vaktini güzel değerlendir arkadas edin, kendi ayaklarinin üstünde durmayı öğren diyin.
O süre de aklında ohh tamam 2 ay sonra buradan kurtuluyorum fikri oldugu icin rahatlayip daha kolay adapte olacak.
Ve inşallah 2 ay sonra yok ben dönmek istemiyorum diyebilir.
Yoksa zaten hala istemiyorum diyorsa dönüp bursa icin tekrar hazırlanmasi daha mantikli sanki..
Cok tesekkur ederim,sehirle ilgili hic bir fikrim yoktu,buradaki herkes ovdu,demek ki cidden guzel bir yer.Hatay guzeldir ya insani medenidir cikip gezmek istese dunya kadar yer var
Yemeklerinden hic bahsetmiyim bile :)
Alisacaktir biraz sabirli olsun.
Universite ortami da iyi nacizane fikrim.
CanimGüzel kızınin yolu ve bahtı açık olsun.Allah senin ve senin gibi başkalarının hayatına güzellikler katan,onlarin kaderini/geleceğini olumlu yönde değiştirmek için çaba harcayan insanların ayağına taş degdirmesin
Tesekkur ederimOlayın iyi sonuçlanmasına sevindim. Yaptığın şey gercekten çok değerli.