- 30 Nisan 2016
- 3.709
- 4.664
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hak verdimBi arkadaşım da yurtdışına gitmişti okumaya ve kabusla geçirdi. Bölüm birincisi olarak bitirdi senesini ama dayanamadı geri döndü.
Başarı önemli ama “güçlü ol, geçer, alışırsın” gibi telkinler yerine, “mutlu ol gerisi önemli değil. Zaten başarı için bi yolunu bulursun” deme taraftarıyım.
ay güldüm istemsiz kıyamam ne tatlı masum bir çocuk:) umarım çok mutlu olur:)İnsallah alisir uzuluyorum gercekten.
Kiyafet cok sever,orada istedigini giyebilirsin diyorum. Burda yasli ninesi dedesi var izin vermiyorlar. Sinemaya bile gizli gizli gidiyorduk. Parfum aldigimda kullanamadi geri getirdiydi dedem kiziyor diye.
Hayatina acilan bambaska bir pencere diye yazdim simdi. Simdi ninemler cay demlemis iciyorlardir diye cevap geldi. Hay ninenin caydanligina off
yaşadığı şehir nasıl bir yer ory ayak uydurmaktya mı zorlandı yoksa sadece sizi mi özlüyor. kesinlikle gel demeyin biraz zorlanır alışır sonrasında sadece herkesle çok samimiyet kurmaması gerektiğini söylemeniz yeterliArkadaslar selam
18 yasinda,evinden 14 saat uzakliktaki bir yere muhendislik okumaya giden kiziniza ,oraya alismasi icin ne yaparsiniz? Neler soylersiniz? Neler anlatmak gerekir? Surekli agliyor,ben burda kalmak istemiyorum diyor cok uzuluyorum. Geri gelse sonradan pisman olabilir,ki yuksek ihtimal pisman olur cunku ailesinden cok onde,cok bilgili ve cok kulturlu bir kizcagiz.
Ergen cocugum yok,nasil davranmam gerektigini bilmiyorum. Bir el atin bana kimi kimsesi olmayan bu cocuga nasil konusmaliyim?
Senin yaninda mı dark? Yoksa senden de uzakta mı?Arkadaslar selam
18 yasinda,evinden 14 saat uzakliktaki bir yere muhendislik okumaya giden kiziniza ,oraya alismasi icin ne yaparsiniz? Neler soylersiniz? Neler anlatmak gerekir? Surekli agliyor,ben burda kalmak istemiyorum diyor cok uzuluyorum. Geri gelse sonradan pisman olabilir,ki yuksek ihtimal pisman olur cunku ailesinden cok onde,cok bilgili ve cok kulturlu bir kizcagiz.
Ergen cocugum yok,nasil davranmam gerektigini bilmiyorum. Bir el atin bana kimi kimsesi olmayan bu cocuga nasil konusmaliyim?
Arkadaslar selam
Daaark kız senin mi,kardeşin mi,ergen çocuğum yok demişsin amaHahaha yaa kesinlikle
Konusmaya bile korkuyorum. Al beni burdan diyor. Sacmasapan seyler konusuyorum kafa dagilsin biraz diye
Notumu aldim bunu da diyeyim
Yata yata o taraflarda bir okul kazanan bir kız öyle ders almış ki bir yıl sonra batıda iyi bir bölüm kazanmış,bazen böyle de olabiliyor,fırsat vermek mi lazım bilemedim.Sadece ilk sayfaları okudum ama hem Hatay’da üniversite okuyup hem bu işkenceyi çekmeye değer mi?
Hangi bölüm sorsam?
Belki de geri dönse, yaşadıkları ona ders olsa, onu motive etse, daha çok çalışıp Bursa’da bir yer kazansa. Hem mutlu okur hem kaybettiği sadece 1 senesi olmuş olur.
Ayy o zaman dursun hayatını garanti altına alsın.Ben ne derdim kızıma bir prova yapayımFarkli gelmistir illa ki. Bursadan Hataya gitti. Hayatinda ilk kez ayriliyor buradan. Zor oldugunun farkindayim ama onun icin cok buyuk bir firsat. Anne-baba yok. Buyuk ebeveynlerle kucuk bir kasabada yasiyor. Burasi trajedi yani
Dark,dedesinin ninesinn kulakları duymaz demişsin,onları yalnız bıraktım diye vicdan yapıyor olabilir mi?Ben de cok pisman oldum sonucta tercihlerini ben yapmistim,ama inan 40 defa sorduydum,suraya gider misin,bu bolumu ister misin diye. Cok iyi bir puani yoktu ama yine de muhendislikte en azindan bir itibar var,oturup calisirsa cok iyi yerlere gelebilecegine karar verdik. Erzurum trabzon falan da yazdiydik oralar daha uzak ya tutsaydi ne nane yiyecektik valla bilemiyorum
İnsallah cabuk atlatir bu donemleri,geri gelse hayati eskisinden daha zor olacak biliyor. Yasli dedeyle ninesi bes kurus veremedi cocugun cebine. Dernekteki arkadaslar el birligiyle halletti,nereye ne harcayacagini oturup hesapladik,gunlerce dusunduk nolacak napicaz diye. Kafam cok karisik
Basgit miiiBen 12 saat boyunca ağlayarak gitmiştim üni okuyacağım şehre En sonunda babam hadi bas git dedi yurdun önünde ağlarken, şimdi ona minnettarım, gül gibi mesleğim var elimde