Uzaklarda universite okuyan evlat

Hic bir sey de olmamis,hersey yolunda gitmis,kayit olmus pazartesi gunu,yurda yerlesmis, simdilik misafir kontenjaninda malum,sonradan netlesecekmis. Bana da cok garip geldi,hic beklemiyordum.

Yok canim bana 13 saat mesafede bir yerde. O taraflara hayatinda ilk kez gidiyor. Bugun 5.gunuydu. Yarin alisverisini yapacakmis hadi bakalim heyecanla bekliyorum maceralarini dedim

Merhaba cok tesekkur ederim
Hikayenizi bire bir not aldim ve anlatacagim kendisine. Aslinda sadece biraz zamana ihtiyaci var o kadar. Umarim fark eder

Sizde tam tersi olmus aile aglamis evet ben de ihtiyaci olan tek seyin zaman oldugunu dusunuyorum

Hic bir sey de olmamis,kayit oldu her sey yolundaydi. Kesinlikle okumaktan baska kurtulusu yok.

Ya keske kazansaydi Bursada da gitseydi. Ben bir yil daha beklerse yasayabileceklerini ona anlatmistim. Maalesef evinde yasamaya devam edecekti,dersane yok,para yok,nineyle dedenin bakimiyla ilgilenmek zorundaydi,tarlaya gidip calismak zorundaydi. Yani ailesi ona calismak icin zaman birakmiyordu hem maddi hem manevi olarak. Bir yil daha bu rezilligi cekmek istemedi acikcasi. Endustri muhendisligi tercih ettik,ona ne is yapabilecegini anlattim,Bursada is bulabilecegi umuduyla o bolumu sectik. Bolum guzel aslinda da keske bu kadar uzaga kalmasaydik, napalim mecburiyetler

Provayi tuttum yosuncagzim,cok tesekkur ederim
Aynen anlatacagim
Muhendis koca bulursun kiiiiiz diye de azcik banallessem mi bilemedim

Dark,dedesinin ninesinn kulakları duymaz demişsin,onları yalnız bıraktım diye vicdan yapıyor olabilir mi?
Onlarında belki kızdan başka kimsesi yok,o açıdan mı konuşup rahatlatsan?
Dedeyle nineyi artik bakimevine yerlestirecegiz,orada daha rahat edecekler,saglik kontrolleri yapilacak,bir isadami ile gorustuk,tum masraflari karsilanacak,gecen hafta belli oldu hatta. O yonden ici rahatlamis.

Cok tesekkur ederim,bu alternatifleri de soyleyecegim tekrar

Cok tesekkur ederim
Kesinlikle ozguvenin gelismesi icin uzaklarda olmak, kendi ayaklari uzerinde durmak iyidir.

Ne guzel demis babaniz. Ben de soyledim,sevmedigin yere geri donecegine bulundugun yeri sevmeye calis diye

Ay o muhabbetleri zaten hic anlamiyor,bana sorup duruyor “yas buyuyunce mi kocalardan ayrilamiyor bu kadinlar”
Hayir diyorum,kendilerine olan guven sifirlaninca ablacim diyorum. Kurdugumuz hayalleri hatirlatiyorum. İnsallah yarin daha iyi olur.

Cok tesekkur ederim,el birligiyle icimi rahatlattiniz

Evet,hafta basinda bir gidip gorunecegim. Bir otelde yer buldum. Haftaya da kendisi gelir,zaten yurt ciktigi zaman buradan esya goturmesi gerekecek,o da bahanesi olur. O zamana kadar alisir diye umuyorum ben de

Ah ah zaman cok cabuk geciyor,ama 18indeyken degil maalesef. Kendimi hatirliyorum da,hic zorluk cekmeden okudum. Keske herkesin elinde bu sans olsaydi

Vallahi Bursa için mis gibi meslek,dayansın dayansın,sonu rahatlık inşallah
Dedeyle nineyi artik bakimevine yerlestirecegiz,orada daha rahat edecekler,saglik kontrolleri yapilacak,bir isadami ile gorustuk,tum masraflari karsilanacak,gecen hafta belli oldu hatta. O yonden ici rahatlamis.
Bu çok güzel bir haber,benim bile içim rahatladı,Allah razı olsun yardımcı olanlardan

Oklava veya terlikle kovalamak da iyi fikir aslinda beni bu silahlari kullanmaya mecbur birakma diye arayacagim birazdan
Bence bazen nötr kal dark,kendi düşünsün çözüm bulsun biraz da,ben çocuklara bazen bunu,yapıyorum,her çözümü sundukça bahanelerin arkası gelmiyor çünki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…