Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol:resimlerin hepsini göremedim ama o koca koca lensleri takım gözlerini pörtletince güzelmi oluyolarki bence ürkütücü hiçte sevimli gözükmüyo zaten sevimli suratlı bi kadın hiç sevmem çocuk gibi bi duruş ne o öle
:sm_confused:sempatiksalakcinniEvet çok güzel oluyorlar...
Makyajın ayrıntısını istiyorum ama ben ya :)
:roflol: öldüm bu yoruma :roflol:Ay resmen karşılarındaki insanı kandırıyorlar, maske gibi birşey bu kadar abartılısı. Ciltleri gerçek değil, gözleri değil, kirpikler değil, dudaklar zaten boyalı, saçlar deseniz ya fön ya şekillendirilmiş... Bence bu kadar da sahtekar olunmamalı görünüşleri konusunda. Bunları sevgilileri hep makyajlı görse sokaktan yanlarında bir de makyajsız halleriyle geçsalar mümkün değil sevgilileri tanımaz :umursamaz: Sonradan da kocamız bizi nie aldatıyor derlerr. Siz adamı kafesleyene kadar böyle badana yapın, evlenince de koyverin. Adam da ne yapsın yediği kazığın acısını çıkarıyordur işte... laelaelaelaelae :lepi:
siyah far küçük mü gösteriormuş ben onu büyültmek için uyguluodumkaydirigubbakcemile2Allahım aynı benim gözlerim ne vardı küçük olsalar yaaa oofff offff
bende küçülsün die siyah far sürüorumm ((
siyah far küçük mü gösteriormuş ben onu büyültmek için uyguluodumkaydirigubbakcemile2