Kızlar artık delireceğim (tüp bebek kimyasal )

evet ben birde şehir dışından geliyorum burda hocanın bir doktor arkadaşı var ikili tarama gibi oluyor benim çok yorucu gerçekten bakalım geride yumurtam var inşallah rabbim can verir aynı acıları hiçbirimiz yaşamayız elbet olacak bir gün🌸🙏🏻
Canım zor oluyor uzaktan gelmek çok haklısın.. bende yurtdışından gidiyordum gerçekten o kısım da zor kendi evinde değilsin rahat edemiyorsun ..Rabbim kolaylıkla sağlıkla gönlümdekini sana versin inşallah 🌸🤲🏼

Canım zor oluyor uzaktan gelmek çok haklısın.. bende yurtdışından gidiyordum gerçekten o kısım da zor kendi evinde değilsin rahat edemiyorsun ..Rabbim kolaylıkla sağlıkla gönlümdekini sana versin inşallah 🌸🤲🏼
Amin Allah razı olsun gerçekten tanışmasakta paylaşabilmek çok güzel bu arada hayırlı ramazanlar Allah kalbine göre versin seninde ❣️

Amin Allah razı olsun gerçekten tanışmasakta paylaşabilmek çok güzel bu arada hayırlı ramazanlar Allah kalbine göre versin seninde ❣️
Aminn 🌸🤲🏼 hepinizin Rabbim gönlündekini kolay ve güzel etsin kesinlikle paylaşa bilmek çok güzel 🌸

Back