Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kürtaj sonrası rahimde yapışıklık yaşadım ben kkntrollerinizi aksatmayın. Benim adetlerim azaldı umursamamkştım meğer rahim yapışıklıktan küçücük kalmış
Valla ben de ilk transferde düşük yaşadım 5. Haftada. Sonra perinatolog aradım buldum transfer hazırlığındayım şuan. verdiği ilaçlar bile farklı dozajlar farklı. Biz tedbiri aldık uzmana güvendik gerisi Allahtan.
Bi rahim filmi çektirin kizlar.bu arada bende yaştan dolayı olmaz da rahim filminden sonra kendiliğinden hamile kalanlar çokmuş. Hani tazyikli sıvı enjekte ediyolarya tüpleri vs iyice açıyomuş bi de bunu deneyin valla herseyi deneyelim hayirlisiyla
Ya işte bilemiyorum benim yaşımda çok yok 28 yaşımdayım bu kadar bunların hepsi kalitesiz olamaz diye düşünüyorum rahimde bir proglem olduğunu düşünüyorum