uzak mesafe yüzünden terk edildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
haklısınız ama bi yanım üzülüyor neden diye sorguluyorum hep kendime engel olamıyorum bazen ağlıyorum özlemiyorum diyorum ama deli gibi özlüyorum

Gencecik hayatının en sosyal olacağı üniversite zamanlarında bir de uzaktan ilişki yürütmek asla akıl karı değil.
Ne hayatını yaşayabilirsin ne tat alabilirsin.
Yeni ortamlara yeni arkadaşlıklara karışıyorsun. Bir de ay uzakta sevgilim var ay kızar eder gelemem gidemem diyemezsin ki denmemeli de. Esir hayatı gibi.
Azıcık erken uyusan darlar, yeni biriyle tanışsan darlar, kısıtlar trip tavır.
Uzak mesafe diye ayrılan buna cesaret eden herkesi tebrik ediyorum hayatını, kendini seven insanlardır…
Bağımlı insan hiç sevmem drama queenliğe hiç gerek yok.
Siz de bakın hayatınıza yaşayın kısıtlamayın kendinizi

neden o zaman göndermeli şeyler atıyor ki kafamı karıştırıyo

haklısınız ama bi yanım üzülüyor neden diye sorguluyorum hep kendime engel olamıyorum bazen ağlıyorum özlemiyorum diyorum ama deli gibi özlüyorum
Tüm iletişim kanallarından engelle görme artık. Zamanla hepsi geçiyor. Bi bakmışsın iş kadını olup, çoluk çocuğa karışmışsın.

artık öncelik kendim soğudum bana yaptığı saygısızlıkları asla unutmam bana S*** G (Defol) diyip engellemişti bi de wpden sonrasını zaten biliyorsunuz çok toksikti
Adamın bu küfründen sonra artık bu ilişki uzak değil kafadan kontak ilişki olur bebikim... Adam niyetini belli etmiş... Sizi saçma sapan (tıpkı kendisi gibi) bahanelerle manipule ederek ayrılığa kılıf hazırlamış... Bidaha döner Ama siz böcek ilacı sıkın geberesiceye canım önüne bak kendi anından ruhundan çalma... Senin için mücadele etmeyen biri için mücadele etme çünkü tek taraflı mücadele kaybettirir...

Valla ne yalan söyleyeyim. okurken içim bayıldı. Hem de kendi o yaşlarımda ki saf temiz kızı gördüm. çok üzülürsün bırak gitsin. ikinizde çok değişeceksiniz aynı kalmayacak hiçbir şeyiniz. önüne bak dışarda akıp giden kocaman bir hayat var sen bi dala tutunmuş direniyorsun. yapma güzel kızım yapma çiçeğim

haklısınız ben kariımdakini kendim gibi sanıyorum arkadaşlık ilişkilermde de böyle hep üzülen ben oluyorum ama tiktoktan hep göndwrmeli şeyler atıyor hem kendisi ayrıldı hem gönderme yapıyor çok saçma

seven insan bazen swvdiğinün iyiliği için geri dönmez falan diyo videoda kendi kendine ilişkiyi bitirip acı çektirto

umarım dönmez de kafamı kqroştırmaz eskisi gibi olmaz zaten kabul edemem ama içim acır
bir de hemen silmeye çalışıyorum kafamdan yokaa takıntı yapıcam ama acaba diyprum saygısızlık mı yapıyorum hani sosyalleşiypeum aslında bir sürü erkek bakıyormuş vana bunu fark ettim onlara bakıyorum ama sayfısızlık mı diye düşünüyorum bi yandan da bilmiyorumm ama istemiyorum onu artık

ayrıca tiktoktan göndermeler yapıyo aşk acıdı çektiğini belirtio ama böyle olmamızı isteyen o?? neden böyle uapıyor yani ve sürekli acaba hasta mı diye düşünmekten delircem
Ay delirme merak etme, eski sevgilin domuz gibi sağlıklı
Sadece seninle görüşmek istemiyor, bahaneler arıyor

Sen de onu aramak için hasta mı diye merak ettim gibi bir bahane bulma.

Kendine iyi bir arkadaş çevresi yap. Gez toz eğlen. Yazın Antalya’ya inersiniz mis gibi. Free takılmak isteyen adamın peşinde bu ne ısrar

Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim; sen bu berbat Türkçe ile nasıl üniversite kazandın? Türk eğitim sistemi yerlerde sürünüyor

neden o zaman göndermeli şeyler atıyor ki kafamı karıştırıyo
sana göndermiyor başkasına gönderiyor aşk Zonguldak’ta yaşanıyor sen terket diye kanser bile olmuş bırak şunu.
Üniversiteye sevgilisiyle başlayıp ala boynuz yemeden mezun olan ben görmedim. Ki benim zamanım bundan 20 sene önceydi şimdi her şeye erişim müthiş kolay.

hiç gitmeyeceğine inandırmıştı hayatımın merkezi yapmıştım
İşte hayatının hatası bu. Hayat böyle bir şey değil. Kimseyi hayatının merkezi yapmamalısın. Seni gitmeyeceğine inandırsa da herkes her an gidebilir. Şu an birbirimizi çok seviyoruz ama gelecekte ne olur bilemeyiz diye düşünmen lazım

benim wpden yazdıklarıma bakmadı

kafasında kurmasın diye erkek sinekle bile konuşmadım hiç arkadaşım yok resmen sosyalleşmedim
Senin suçun bu. Kaldı ki ne kadar asosyal olursan o kadar kıymetsiz olacaksın. Erkeklere ne kadar fedakarlık yaparsan o kadar yapmasaydın diyecekler

hep ben haklıydım kavgalards ama o bana yazmıyodu hiç
Yazmayan adamın paçasına yapışma güzelim, evladım

ben destanlar yzdum o görüldü attı kısa cebap yazdı
Daha ne yapması gerekiyor yazmaman için

her neyse en sonda dedi ki bence ikimizde yolunuza bakalım tamam
Adamın nihai fikri bu. Lütfen yapışma.
Yapışarak bir adamı geri kazanamazsın yaa, tam tersi itersin, bunu anlamak zor olmamalı.

hızlı yazdığım için harfler karışmış ve düzeltmeye de üşendim

Boşver gitsin ya, önüne bak. madem seven dönmez diyor. Dönme zaten sana yol yapıyor dönme işleri bozulmasın ordaki diye. Başka biri var çok net bir şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…