uzak mesafe yüzünden terk edildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah güzelim,keşke dünya senin yaşlarındayken baktığımiz gibi olsa.Neyse,umarım tamamen kurtulmussundur,gün gelicek bu hislerine kızacak belki güleceksin...
hiçbir iletişimimiz yok umarım da olmaz arada bi aklıma geliyo sağlığı iyileşmeye çalışıyprum

doktor akciğer kanseri için de tahlil istemişti
kız arkadaşlarım var ama erkeklerle hiç konuşmadım o kadar manipüle edilmişim ki cidden iyi ki bitmiş
Kendi isteğiyle uzak kalmışsın. Evet iyi ki bitmiş. Adam sana karşı cinsten arkadaşlarımız olabilir demiş sen yanlış anlamasın diye uzak durmurmussun. Bunu özellikle belirtmemin sebebi kendine saygın olsun manipüle etti falan değil kendinden çok ödün verme bu! Bir daha kimse için yapma.

Kendi isteğiyle uzak kalmışsın. Evet iyi ki bitmiş. Adam sana karşı cinsten arkadaşlarımız olabilir demiş sen yanlış anlamasın diye uzak durmurmussun. Bunu özellikle belirtmemin sebebi kendine saygın olsun manipüle etti falan değil kendinden çok ödün verme bu! Bir daha kimse için yapma.
hayır karşı cinsten arkadaşlarımız olabiliri ben dedim o olmaz falan demişti
haklısınız ama kimse için by kadar ödün vermeye değmez

Ah ah şimdiki aklım olsa üninin en başından itibaren herkesle arkadaş olur sadece eski sevgilime bağlı kalmazdım, biz de ünilere gitmeden önce sevgili olmuştuk. Sonra tabii ki ayrıldık. Geçmişe bakıyorum ben tüm 4 senemi onun ekseninde geçirmişim çok üzücü. Sen büyük ihtimalle bu çocukla ayrıl barış ayrıl barış baya toksik bir ilişkiye girersin biliyorum ama umarım başka erkeklerle de arkadaş olmayı, kalabalık arkadaş gruplarına, kulüplere katılmayı, gezilere gitmeyi ihmal etmezsin.

Ah ah şimdiki aklım olsa üninin en başından itibaren herkesle arkadaş olur sadece eski sevgilime bağlı kalmazdım, biz de ünilere gitmeden önce sevgili olmuştuk. Sonra tabii ki ayrıldık. Geçmişe bakıyorum ben tüm 4 senemi onun ekseninde geçirmişim çok üzücü. Sen büyük ihtimalle bu çocukla ayrıl barış ayrıl barış baya toksik bir ilişkiye girersin biliyorum ama umarım başka erkeklerle de arkadaş olmayı, kalabalık arkadaş gruplarına, kulüplere katılmayı, gezilere gitmeyi ihmal etmezsin.
biz bunla bi daha birlikte olmayız ki kendi dedi zaten bi daha olamayız daha kötü ayrılırız yolumuza bakalım ve eskisi gibi olmaz ki zaten soğudum

insan merak ediyor ama o kadar yol geldi sonra ayrıldı neden yani

siz nasıl ayrılıp tekrar evlendiniz o kadar sene geçmesine rağmen valla nazar değmesin hahashjd
Severek ayrılmıştık çünkü ben ayrılmıştım kıskançlıklarından ötürü hayatı zehir etmişti 1 sene boyunca farklı durumlarda vardı benim annem bizim okuduğumuz lisede müdür yardımcısıydı aşamıyordu ailedeki seviye farklılığını o bitti başka şeyler vs .. 2 sene ayrı kaldık hiçbir zaman vazgeçmeyip değiştiğini gözüme soka soka bu duruma geldik 😂 19 yıl tanışıklık.. ilk 3 yıl arkadaştık 8 senesi ilişki ( 2 yıl hariç ) 7.5 senesi evlilik 2 de çocuk ..

Sevginiz karşılıklı olarak gerçekse mutlaka daim olur değilse neyaparsanız yapın olmaz akışına bırakmak bazen çok daha iyi

maalesef gözden uzak olan gönülden de uzak oluyor. Zamanında ben de buna benzer bir ilişki ve hüsranı yaşadım.
Yaşadıklarını okuyunca o günleri hatırladım. Geçmiş olsun mu diyeyim yoksa gözün aydın mı bilemedim. Hayırlısı olsun.

Severek ayrılmıştık çünkü ben ayrılmıştım kıskançlıklarından ötürü hayatı zehir etmişti 1 sene boyunca farklı durumlarda vardı benim annem bizim okuduğumuz lisede müdür yardımcısıydı aşamıyordu ailedeki seviye farklılığını o bitti başka şeyler vs .. 2 sene ayrı kaldık hiçbir zaman vazgeçmeyip değiştiğini gözüme soka soka bu duruma geldik 😂 19 yıl tanışıklık.. ilk 3 yıl arkadaştık 8 senesi ilişki ( 2 yıl hariç ) 7.5 senesi evlilik 2 de çocuk ..

Sevginiz karşılıklı olarak gerçekse mutlaka daim olur değilse neyaparsanız yapın olmaz akışına bırakmak bazen çok daha iyi
bizde hiç iletişim yok şu an 2 hafta sonra doğum günüm bakalım kutlayacak mı bajaonqlqmsla

maalesef gözden uzak olan gönülden de uzak oluyor. Zamanında ben de buna benzer bir ilişki ve hüsranı yaşadım.
Yaşadıklarını okuyunca o günleri hatırladım. Geçmiş olsun mu diyeyim yoksa gözün aydın mı bilemedim. Hayırlısı olsun.
seviyordum yani sürekli aklkmda ve gece olunca malum üzülüyorum bazen ama olamayoz bir daha tek sorum niye geldi ve hasta mı

bi de acaba ben mi çabuk silmeye çalıştım diye düşübüyorm çünkğ biz bi annda ayrılmadık ayrılamadık yani 3 hagta sürdü resmen ayrılmamız ve arada hiçbir şey olmamış gibi görübtülü konıştuk güldük eğlendik neden vöyle yaptığını sorduğımda ayrılalım diyince sana ağır geldi hafifletiyorum bunun gibisinden bir şey demişti ve biz ayrıldık konuştuk demiştim ya en son konuşmamızdan birkaç gün önce biz neyiz diye sordu bende bilmiyorum dedm hastalığın varsa yanında olucam dedim o da dedi ki sen şikdi gelsen bana birini seviyorum desen bana değer veriyo desen ne diyeceğimi bilmiyorum onun için soedum dedi uzaktayken olmytor vs dedi seni seviyorum sevdiğimi değer verdiğimi bilme ben uzaktan seveyim dedi
bunları anlatınca şimdi tekrae üzüldüm ahahajkqqğwmpd ibanasım gelmiyo çünkü bittiğine her şey çok güzdldi ve çok yoğun şeyler yaşadım içimde ama nasip

az önce ağladım kendimi kandırıyorum hep özlemiyorum sevmiyorum diye bi an çnce bitsn istiyorum bu acı

göndermeli şeyler paylaşmış geri istyorum özlüyorum falan diyo videoda o zaman neden ikimizde acı çekiyoruz ki

Bacım aldatılmışsın anlasana. Instadan millete yürümemiş koşmuş. Dönüt alamadıkça da seni yedekte tutmuş. Birini bulunca senden tamamen ayrılacak. Ayrıca 4 yıl uzaktan yürümez üniversite yıllarına yazık.

bi de şunu da ekliyim uzun oldu ama ikimizinde iki tanw hesabı var hikayelerni benim ikinci hesabıma gizlemiş ve ilişkimizin başında sevmediğim bi kız arkadaşı vardı onu öperek foto atmıştı doğum gününde onu çıksrtmıştım onu eklemiş bnde bi hesabomdna çıkarmışım diğerini ynutmuşum ordan foto attım görünce engellemiş
Burda zaten ne haltlar yediğini anlamış olmanı umuyorum bitmiş zaten neyin ısrarı bu sevmiyor sen sadece yedeksin kendine bunu niye reva görüyorsun hayatının merkezi yapmışsın kendi yoluna bak o aşk acısı videolarını öptüğü kız için atıyorsa bu da bir ihtimal

Bacım aldatılmışsın anlasana. Instadan millete yürümemiş koşmuş. Dönüt alamadıkça da seni yedekte tutmuş. Birini bulunca senden tamamen ayrılacak. Ayrıca 4 yıl uzaktan yürümez üniversite yıllarına yazık.
ya off aldatmamıştır ya zaten ikimizde aldatıpmıştık eski ilişkilerimizden bizi yakınlaştıran buydu aşadıklarımız aynıydı şimdi neden aldatsın ki offf

Burda zaten ne haltlar yediğini anlamış olmanı umuyorum bitmiş zaten neyin ısrarı bu sevmiyor sen sadece yedeksin kendine bunu niye reva görüyorsun hayatının merkezi yapmışsın kendi yoluna bak o aşk acısı videolarını öptüğü kız için atıyorsa bu da bir ihtimal
bilmiyorum inanmak iatemiyorum bi tarafım diyo yapmamıştır bi tarafım diyo insanların sağı solu belli olmuyo ya yaptoysa

ya off aldatmamıştır ya zaten ikimizde aldatıpmıştık eski ilişkilerimizden bizi yakınlaştıran buydu aşadıklarımız aynıydı şimdi neden aldatsın ki offf
İnsanoğlu işte çiğ süt emmiş

O kadar kızı öylesine ekleyip fotolarını beğenmiş olması imkansız diyorum sadece

Aşkla ilgili storyleri de kız düşürmek için atıyo besbelli

eklediği kızlara baktım yani hemcinsim bir şey demek istemiyorum ama onun tipi değildi yani arkadaşlarının arkadaşlarıydı çirlinler de demekcistemiyprum ne haddime ama bilmiyorum ya cidden duygu durumum o kadar çok değişiyo ki
İnsanoğlu işte çiğ süt emmiş

O kadar kızı öylesine ekleyip fotolarını beğenmiş olması imkansız diyorum sadece

Aşkla ilgili storyleri de kız düşürmek için atıyo besbelli

Üniversite de bir arkadaşa teklif gelmişti. Çocuğu biliyorduk evde Bi kız vardı herşeyine koşuyordu. Arkadaşta senin evde kız arkadaşın var neden bana teklif ediyorsun demiş. Onu ihtiyaçlarım için sadece kullanıyorum, önemli değil yanıtını aldı. Biz şoke olduk tabi🥴....

Kısaca yolunuza bakın, gereksiz yere Bi ş.sizin peşinden ağlamayın üzülmeyin. Uzun mesefe ilişkisi için bırakmadı... Yanında olsaydında terk edilebilirdin.. Erkekler geç olgunlaşır. Daha gençsiniz önünüzde büyük Bi ömür var...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X