uzak mesafe yüzünden terk edildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendinizi kandırmayın ya adam istemiyor uzak mesafeden yürütmek ama herhalde eldekide dursun istiyor.bu adam için sosyalleşmemek kısıtlamak o kadar saçma bir davranış ki hemen bu yoldan dönün yani.kendi yolunuza bakın artık seven erkek bahane bulmaz gerçekten.

Astım bronsitle ölecekmiymis? Atlaya atlaya okudum sen niye kendini kapatiyorsun her erkek potansiyel flört mu ? Kız yok mu ? Sosyallesmedim ne ? Unide hayatini yaşamak istemiş yol vermiş anlamışsın ayrıl gitsin.

teek edip hiçbi yerden çıkarmayan o ben çıkwrtınca gururuna ywdiremedi herhalde çünkü sessiz sakin alttan alan hep bendim

Astım bronsitle ölecekmiymis? Atlaya atlaya okudum sen niye kendini kapatiyorsun her erkek potansiyel flört mu ? Kız yok mu ? Sosyallesmedim ne ? Unide hayatini yaşamak istemiş yol vermiş anlamışsın ayrıl gitsin.
doktor akciğer kanseri için de tahlil istemişti
kız arkadaşlarım var ama erkeklerle hiç konuşmadım o kadar manipüle edilmişim ki cidden iyi ki bitmiş

Bende şehir dışına gidince sevgilim ayrılmıştı döndüğümde geri döndü. He uzaktan sürdürmek zor, hak vermek lazım. Ben orda da takılayım biraz diye senden ayrılmış. Aldatmak istememiş buda güzel özellik.

artık öncelik kendim soğudum bana yaptığı saygısızlıkları asla unutmam bana S***** G** (Defol) diyip engellemişti bi de wpden sonrasını zaten biliyorsunuz çok toksikti

karaktwrsizlik ve korkaklık yaptı yürütemeyevekse başta ayrılsaydı ben her şeyi göze aldım

İşte herkes 1 değil. Yol ver gitsin yeni bir başlangıç yapmışsın gerçi insana biraz dokunuyor.
evet dokunuyor ve böyle şeyler yaşadıkça da erkeklerdej soğuyorum
1 haftadır sınıftan bi çocuk beni kesiyor ama öyle böyle değil ben kafamda kuruyprum desem hani arkadaşlqrımda fark etti çocuğun sevgilisi varmoş önümden sarmaş dolaş geçtiler resmen ve bakmaya da devam ediyor cidden erkeklere güvenim yok artok

Uzak mesafeden hayır gelmez kardeşim. En iyisi kendi çevrenden birileriyle tanış.

ya bu nasıl toksiklik!!
akciğer tahlili değil psikaytriden randevu alsın.
ayrılmak istiyorum diye demiş kazç kez, hareketleriyle de belli etmiş. daha ne yapsın.

üniversite en güzel zamanlar, derslerine çalış yeni arkadaşlar edin.
bu insanın nesini çekiyosun

yani bi de kamera görüntüleri istemek güvenlikten vs bunlara ihiyaç duyması size inanmak için çok ileri bir seviye değil mi?

Reactions: The
yani bi de kamera görüntüleri istemek güvenlikten vs bunlara ihiyaç duyması size inanmak için çok ileri bir seviye değil mi?
evet ben de bile bile kanıtladım kendimi küçük düştüm karşısında birazda kendime kızıyorum neden böyle yaptım diye

Sonra doğru yeşil çam filmlerine bağlamış. Çok mu arıyorsunuz bu saçma sapan ilişkileri

evet ben de bile bile kanıtladım kendimi küçük düştüm karşısında birazda kendime kızıyorum neden böyle yaptım diye
bi daha kalışma bence böyle işlere, yurt yönetimi, güvelikler vs boş yere onlara da rezil oldunuz.

bi de tut ki evlendiniz 5 yıl sonra ve bir şey sordu, kamera görüntüsü yok, boşanacak mı? önce kendine güvensin çapsız

Sonra doğru yeşil çam filmlerine bağlamış. Çok mu arıyorsunuz bu saçma sapan ilişkileri
başta normaldi araya mesafe girince böyle oldu başta normal olan bi insanın böyle olacağını ben nerden anlayabikirim ki

evet haklısınız cidden sinir bozucu ama engellemesi vs her şeyin hatalısı o

Bence aldatmış. Aklıma ilk gelen bu oldu.

ayrıca tiktoktan göndermeler yapıyo aşk acıdı çektiğini belirtio ama böyle olmamızı isteyen o?? neden böyle uapıyor yani ve sürekli acaba hasta mı diye düşünmekten delircem
İlgi çekmeye çalışıyor. Duygusal biri olduğunuzu bildiği içinde hastayım imajı veriyor. İnsan seviyorsa uzaktan ilişki dert olmaz sabırla bekler. Bunlar sadece gerçekten sevmeyen insanların bahanesi :)

Bence aldatmış. Aklıma ilk gelen bu oldu.
ya bu eve çıktı ve tanımadıpım arkadaşının arkadaşı bi kız evini temizlemeye gelmiş? hyır kızdaki salaklık hangi seviye bunu öğrenince benim de aklıma geldi ama onu da tanıyorum dicem yapmaz dcem artık tanıyamadığım için bilmiyorum allaha havale ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…