uzak mesafe yüzünden terk edildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya yapmadıysa sorun sadece mesafeyse diye düşünüyorum bilmiyorum ne olduysa artık kendi kafasında veya kalbinde geri dönüşü yok ama sürekli aklımda hiç gitmyor

Uzak mesafe yerine başka sorunlar yazmışsınız.hepsini okumadım.
Maalesef seven insan bahanelere siginmaz.

Güvenlikten giriş çıkış saatlerini atmalar, arkadaşının mesaj atması falan ne kadar kötü şeyler bunlar. Bir daha sakın yapma böyle şeyler.

Güven olayı değil ki bu. Tamamen bitirmek istediği için önüne çıkan fırsatı değerlendirmesi. Kimse için kendini küçültme. Hayatının merkezinde de sen ol, baban bile olmasın. Daha kimler çıkar karşına Allah aşkına kendine gel.

evet haklısınız çok küçük düştüm karşısında resmen gururumu ayaklarımın altına aldım yapmamalıydım

ya yapmadıysa sorun sadece mesafeyse diye düşünüyorum bilmiyorum ne olduysa artık kendi kafasında veya kalbinde geri dönüşü yok ama sürekli aklımda hiç gitmyor
Ya max evlenirsiniz birleşseniz. Lise sevgilinle evlenmek çok romantik geliyor olabilir ama değil. Başka insanlar tanıyıp geçinmeyi öğrenmek lazım. Hayat tecrübesi lazım.
Adam yakasından düş diye kanser bile olmuş iticiliğe gel, s*gara içmekten gece gezip tozmaktan üşüttüm demiyor da.
Yakında kendine kızarsın ben ne safım diye.

bana değwrlerini atmıştı son zamanlarda kötüydü de biraz kanser olmada bile hastaydı yani ama bilemiyorum artık nasip kısmet değilmiş

yeni insanlarla tanışmak istiyorum çünkü ilişki içinde de ayrılık sğrecinde de çok ağladım kendimi değerli hissetmek istiyorum ama başkasıyla konuşursam sanki saygısızlık olacak gibi daha 1 ay oldu hemen başkasına gidiyomuş gibi
yanlış mı düşünüyorum sizce

Yanlış düşünüyorsun her konuştuğun insan potansiyel sevgili değil.

Önünde uzun seneler var hiç kafaya takılcak bişi değil bu sen önüne bak bence

Git zonguldağa gözlerinle gör. Ben geliyorum desen gitmemen için her şeyi yapacağımdan eminim
ama ne bileyim içim çok kötü oluyor değerleri kötüydü 1 ay sonra memlekete döndüğünde doktora gidcem tekrar demişti sorasım yazasım geliyor merak ediyorum

bilmiyorum ezik gibi mi dururum ve konuya nasıl girecdğim bilmiyorum nasıl sorucam
4 duvar arasına sıkılıp kendi kendini yemek de eziklik gibi görünüyordur ona. Arkadaş gibi soracaksın ama o yapışmışsın gibi triplenip belki de telefonu bile açmayacak. Yeni insanlarla takılıyor çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…