- 30 Mayıs 2015
- 4.896
- 11.516
- 208
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buradaki aile apartmanı konularını okumanızı tavsiye ederim. Öyle veya böyle evinize/evliliğinize müdahil olabilirler. Çocuğunuzu bi nevi o büyütecek, o kendi bildiği ve uygun gördüğü şekilde yapacak, bundan rahatsız olacaksanız baştan hiç kalkışmayın bu işe. Aile apartmanına girdiğiniz zaman geri çıkmanız epey zor olur.Ailelerimize 1500 km uzak bir ilde görev yapıyoruz. 2 aylik bebeğim var ve su an doğum iznindeyim . Bebeğimi iznim bittiğinde bakıcıya bırakmak çok zor geliyor şimdiden. Bundan dolayi ikimizin de ailesinin olduğu şehire tayin isteme konusunda kararsızım. Gittiğimizde aile apartmanında oturmak dışında seçeneğimiz olmayacak. Farklı bir ev kiralamamiz falan çok zor kiralardaki artıştan dolayı. Bulunduğumuz ili seviyorum hem de kiralar nispeten uygun ama her iki aileye de cok uzak olmasi ve çalışıyor olmam bebeğimi büyütürken desteksiz olacak olmak gözümü korkutuyor.
Ama aile apartmanının da ister istemez sorun olacağını da biliyorum.
Bebeğimize kayinvalidem bakacak gittiğimizde ve onunla çok iyi olmamıza rağmen huyu değişip çok müdahil olur mu diye düşünüyorum? Ne yapmalıyım? Siz olsanız ne yaparsanız?
Aile apartmanindaki ev muhtemelen kayınpederindir. Adamlar neden kendi evlerini kiraya verip apartmana yabancı alıp o kirayı da oğullarına göndersin kiKira seçenek değil demişsiniz ama yakın bir yere kiraya çıkmayı, kendi dairenizi kiraya vermeyi düşebilirsiniz.
Bence tek çocuk büyümek de zor.
Annenizle araniz iyi mi? Çocuğa o iyi bakabilir mi? Ücretsiz izin almayıp çocuğu annenize bıraksanız ikiniz birlikte çalışıp kira ödeyemez misiniz?Ailelerimize 1500 km uzak bir ilde görev yapıyoruz. 2 aylik bebeğim var ve su an doğum iznindeyim . Bebeğimi iznim bittiğinde bakıcıya bırakmak çok zor geliyor şimdiden. Bundan dolayi ikimizin de ailesinin olduğu şehire tayin isteme konusunda kararsızım. Gittiğimizde aile apartmanında oturmak dışında seçeneğimiz olmayacak. Farklı bir ev kiralamamiz falan çok zor kiralardaki artıştan dolayı. Bulunduğumuz ili seviyorum hem de kiralar nispeten uygun ama her iki aileye de cok uzak olmasi ve çalışıyor olmam bebeğimi büyütürken desteksiz olacak olmak gözümü korkutuyor.
Bebeğimize kayinvalidem bakacak gittiğimizde ve onunla çok iyi olmamıza rağmen huyu değişip çok müdahil olur mu diye düşünüyorum? Ne yapmalıyım? Siz olsanız ne yaparsanız?
imkansızKira seçenek değil demişsiniz ama yakın bir yere kiraya çıkmayı, kendi dairenizi kiraya vermeyi düşebilirsiniz.
Aile apartmanindaki ev muhtemelen kayınpederindir. Adamlar neden kendi evlerini kiraya verip apartmana yabancı alıp o kirayı da oğullarına göndersin ki
imkansız
bunu yapabilmesi için dairenin , kocasının üstüne olması lazım
öyle bile olsa diğer aile üyelerinin onayı olmadan kiracı sokamaz
aile apartmanlarına kiracı alınmaz . ancak akraba , sevilen aile dostu vs olabilir aksi zor
bu tarz aileler öyle apartmanlarda kiraya vermiyor işte sorun ordaOğullarına ayırdıkları daireyi belki kiraya verirler. Diğer türlüsü zor.
Ben aile olsam kabul etmem açıkçası. Aile apartmanına yabancı girmesini isteseler zaten kiraya verirler. Çoğu insan aile apartmanına yabancı almıyor.Oğulları olduğu içinzaten kiraya vermeyi gözden çıkarmışlar ona ayırmıslar. Ama aile ne düşünür bilemem.
Şahsen benzer bir durumda olsam görümce olarak annemlere teklifim bu yönde olurdu.
Yapma bacım yapma. Bakarlar ama burnundan getirirlerAilelerimize 1500 km uzak bir ilde görev yapıyoruz. 2 aylik bebeğim var ve su an doğum iznindeyim . Bebeğimi iznim bittiğinde bakıcıya bırakmak çok zor geliyor şimdiden. Bundan dolayi ikimizin de ailesinin olduğu şehire tayin isteme konusunda kararsızım. Gittiğimizde aile apartmanında oturmak dışında seçeneğimiz olmayacak. Farklı bir ev kiralamamiz falan çok zor kiralardaki artıştan dolayı. Bulunduğumuz ili seviyorum hem de kiralar nispeten uygun ama her iki aileye de cok uzak olmasi ve çalışıyor olmam bebeğimi büyütürken desteksiz olacak olmak gözümü korkutuyor.
Yani çalışacağım için çocuğun bakımı onda olacak ve ne kadar iyi de olsa beni dinlemeyip kendi bildiğini okursa tabi ki aramız bozulur.Buradaki aile apartmanı konularını okumanızı tavsiye ederim. Öyle veya böyle evinize/evliliğinize müdahil olabilirler. Çocuğunuzu bi nevi o büyütecek, o kendi bildiği ve uygun gördüğü şekilde yapacak, bundan rahatsız olacaksanız baştan hiç kalkışmayın bu işe. Aile apartmanına girdiğiniz zaman geri çıkmanız epey zor olur.
Ev kayinpederin eşimin üstüne değil. Var olan daire şimdiye kadar boş durdu kiraya vermiyor kv yabancı istemiyorum diyor. Biz gelmiyoruz başka eve cikicaz desek daha büyük sorun olur.Kira seçenek değil demişsiniz ama yakın bir yere kiraya çıkmayı, kendi dairenizi kiraya vermeyi düşebilirsiniz.
Aynen kendi anneme nazım gecer şunu yapma bunu böyle mi yapsak diyebilirim. Ama 20 gün yanıma geldi kv şimdi bile olmuyor.. Bisey dediğimde anne bu böyleymis doktorlar böyle diyor diye biz böyle büyüttük bak bisey olmadı nolucak falan oluyor. Cazgir olsam keske ama değilim sesimi çıkarsam bile kötü olmamak için eşimle huzurumuz bozulmasin diye kendimi hep frenlemeye çalışırım.Kendi anneniz bebeğe bakarken, anne şöyle mi yapsan diyorsun, annende ya seni ben büyütmedim mi diye trip atabiliyorsa.. Ki atıyorlar ama yine dediğinizi yapıyor, kvaliden laf da ettirmez. Yok ben söylerim, cazgırım, hiç lafımı esirgemem diyorsanız durmayın gidin.
Ben aile apartmanında değilim annem kızkardeşim yakın oturuyoruz. Annem oğlum okula başlayana kadar baktı sağolsun. Arada didişsekte konuşabildik. Kvalide ile yapamazdım. eline abur cubur verip tv karşısında büyütürdü.
Bakıcı seçeneği sadece düzgün birini bulabilecek miyim? Güvenip bebeğimi bırakma konusunda beni çok düşündürüyor hala . Aile apartmanının %99 iyi sonuçlanmadigini biliyorum ama bebeğim için %1 ihtimali denemeli miyim sorusu kafamda dolaşıp durdu. Ama bir kişi bile gitmelisin dememişBebegine bir gun bile yardim almadan bakmış bir anne olarak ben hayir diyorum. Butun ailenin hayatinizin icine burnunu soktuğu bir hayati kendime reva görsem bile cocuguma bu eziyeti asla yapmam. Ebeveyninin kim olduğunu kavrayamayan, tuhaf, sınırları sürekli ihlal edilmiş bir cocukluk yasatmak istemezsiniz bence cocugunuza