Hic gulucem yoktu ayol cok yasayin siz ay bn cikim yavastan erken kalkicam optum kiss me bays kib aeo mucukckss
iyi gecelerrrrr canımm
Hic gulucem yoktu ayol cok yasayin siz ay bn cikim yavastan erken kalkicam optum kiss me bays kib aeo mucukckss
sana da iyi geceler canım kiss you
oda zor kuzum ne zaman kendini hazır hissedersen psikolojik olarak motive olursan o zaman düşün :44:
hayırlısı nezamansa Allah ozaman nasip etsin inşallah hepimize..Canım müsadenle ben yatıyorum aeol en iyi geceler ..
kızlarr ayın 28 evlilik yıldönümümüz ilk yılımız sizce eşime ne alsam ?:26:
hadi bi fikir vereyim de öyle yatayım bari.Parfüm,gömlek ya da yaz sezonu açıldı güzel bi tshirt al olmaz mı?Eşinle birlikte nice yıllara inşallah..
Selam canlaaar hadi sohbete geliiin
kızzz Ayşe yakaladım senii..Nasılsın canım?
İYİYİMMM CANIM hoşgeldiiiinnnnnsen nasılsın nabıyorsuuun bakalımmmmm
vallahi napim ya oturmuş yine survivoru izliyordum bitti ama.Berna diskalifiye oldu,keşke ayrılmadan iyice bi dövseydi Sahra yı,madem ayrılacak dimi ama..
HAHAHAY yacanımm aynen aynen o kızı çok uyuz oluyorum turabiye güveniyo o bitti bende umutsuz ev kadınlarını izliyorum
ayyyyyyyyyyyy dur dur dur unutmuşum ya ben de seviyorum o diziyi,geçen izleyemedim tam olarak.Bu tekrarı değil mi?Hem konuşuruz hem izleriz o da güzel ya
bende izleyememiştim başını canım tekrarı ayyy gülşahın başına gelene bak hepsinin başı belaya girecek şimdi
evet aynen ya,burda olaylar bitmiyor ki,arada komedi dizisi olduğunu unutuyorum
aynen öle emel çok komik ya öldürüyor beni
Emel Emell al benden de okadar,dün ne yaptın rahat uyuyabildin mi?
eşin sorduysa hiç kaçırma bu fırsatı ama yaza bırak,çünkü Yazın tatil bi başka keyifli olur.beşte uyudum canımbişi sorucam sence evlilik yıldönümümüzde 2 gün bi yerlere mi kaçsak yoksa yazın mı tatile gitsek eşim bana sordu karar veremedimyaz için rezerve bugün sonmuş 12 yede 10 dakika kaldı sence hangisi ?
eşin sorduysa hiç kaçırma bu fırsatı ama yaza bırak,çünkü Yazın tatil bi başka keyifli olur.