uyuyamayıp canı sıkılanlar sohpet başlasınnnnn :)

kızlarr ayın 28 evlilik yıldönümümüz ilk yılımız sizce eşime ne alsam ?:26:

oda zor kuzum ne zaman kendini hazır hissedersen psikolojik olarak motive olursan o zaman düşün :44:

hayırlısı nezamansa Allah ozaman nasip etsin inşallah hepimize..Canım müsadenle ben yatıyorum aeol en iyi geceler ..

Son düzenleme:
kızlarr ayın 28 evlilik yıldönümümüz ilk yılımız sizce eşime ne alsam ?:26:

hadi bi fikir vereyim de öyle yatayım bari.Parfüm,gömlek ya da yaz sezonu açıldı güzel bi tshirt al olmaz mı?Eşinle birlikte nice yıllara inşallah..

Son düzenleme:
hadi bi fikir vereyim de öyle yatayım bari.Parfüm,gömlek ya da yaz sezonu açıldı güzel bi tshirt al olmaz mı?Eşinle birlikte nice yıllara inşallah..

sağol kuzum :) gömlek düşündüm bende ama bakalım artık

vallahi napim ya oturmuş yine survivoru izliyordum bitti ama.Berna diskalifiye oldu,keşke ayrılmadan iyice bi dövseydi Sahra yı,madem ayrılacak dimi ama..

HAHAHAY ya canımm aynen aynen o kızı çok uyuz oluyorum turabiye güveniyo o bitti bende umutsuz ev kadınlarını izliyorum

HAHAHAY ya canımm aynen aynen o kızı çok uyuz oluyorum turabiye güveniyo o bitti bende umutsuz ev kadınlarını izliyorum

ayyyyyyyyyyyy dur dur dur unutmuşum ya ben de seviyorum o diziyi,geçen izleyemedim tam olarak.Bu tekrarı değil mi?Hem konuşuruz hem izleriz o da güzel ya

ayyyyyyyyyyyy dur dur dur unutmuşum ya ben de seviyorum o diziyi,geçen izleyemedim tam olarak.Bu tekrarı değil mi?Hem konuşuruz hem izleriz o da güzel ya

bende izleyememiştim başını canım tekrarı ayyy gülşahın başına gelene bak hepsinin başı belaya girecek şimdi

Emel Emell al benden de okadar,dün ne yaptın rahat uyuyabildin mi?

beşte uyudum canım bişi sorucam sence evlilik yıldönümümüzde 2 gün bi yerlere mi kaçsak yoksa yazın mı tatile gitsek eşim bana sordu karar veremedimyaz için rezerve bugün sonmuş 12 yede 10 dakika kaldı sence hangisi ?

eşin sorduysa hiç kaçırma bu fırsatı ama yaza bırak,çünkü Yazın tatil bi başka keyifli olur.

eşin sorduysa hiç kaçırma bu fırsatı ama yaza bırak,çünkü Yazın tatil bi başka keyifli olur.

yaaa öle mi diyorsun bende sen madem sürpriz hazırlamışın yıldönümüne bozmayayım dedim evlilik yıldönümümüzde gideriz dedim yani 28 nisan okadar izin almış yavruummm yazın artık günü birlik falan gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…