yaaa öle mi diyorsun bende sen madem sürpriz hazırlamışın yıldönümüne bozmayayım dedim evlilik yıldönümümüzde gideriz dedim yani 28 nisan okadar izin almış yavruummmyazın artık günü birlik falan gideriz
hmm ama ayın 28ine havalar daha da ısınır zaten,yine güzel geçer bence,ozaman erteleme canım
ŞAKA MAKA bir yıl geçti vay beeeeee zaman ne çabuk geçiyorrr
evet çokk hızlı geçiyor,Allah uzun yıllar nasip etsin eşlerimizle birlikte
Aminnn kuzum eşin ve oğluşunla mutlu mutlu yıllar nasip etsin sanada
tvdede bişiyok gene her zamanki gibi magazin dışında
Cümlemize inşallaahhhevet canım,magazin programlarını arada izlerim ama nette olunca pek bakamıyorum.
youtube kapanınca netinde biraz keyfi kaçtı
ben pek bakmıyordum ama açıldı diyolardı
bende dizi falan izliyordum yada müzikk için işte açılmadıkii yılan hikayesini izliyodum ne güzelll
yılan hikayesi hikaye oldu canım kaç sene geçti üstünden izliyo musun daha.Yeni bölümlerini mi izlememiştin?
can sıkıntısına bakıyom canım hoşuma gidiyo eskileri anımsıyorum
ben de aşkı memnu yu bi kaç defa izlemiştim aslında.Zaman geçirmeye çalışşıyoruz bişekilde ne yapalım.
aynen öle canım mutfakda iş yaparken falan maksat sıkılmayayım
mutfak dedin de azönce fasülye bastım suya yarın pişirmek için,sen ne yapmayı düşünüyosun belli mi?En azından ertesi gün için fikir olur bana da :))
AYYYY YEMEK DERT DEMİİ HELE KOCAN benimkisi gibi yemek seçiyorsaben bugün bezlye yemeği yaptım canım patatesli biraz arttı yarın mercimek çorbası yaparım yanına bezelyeye dewam
bezelye de çorba da çok sağlıklı canım,benimki de seçiyor kendileri bilir,herzaman neyapim yani. :))
aynen aynen benimki etçil paso et yani yada kuru fasulye barbunya nohut hep öleee
benim ki de etçil ama herzamanda olmazki o yemekler :))),hoşuna gitmeyen yemek olunca kahvaltılıklara sarılıyo ama'hayır yaptığım yemeği yemelisin'diyorum.Canım ben artık yatayım diyorum ya,oğluşu da sabah kaldırmam gerek,bişey diyo musun canım?
ahhh bu erkekleeerIyi gecelerrr canıım tatlı tatlı rüyalar hoşçakal grsrz