uyuyamayıp canı sıkılanlar sohpet başlasınnnnn :)

hmm ama ayın 28ine havalar daha da ısınır zaten,yine güzel geçer bence,ozaman erteleme canım

mutfak dedin de azönce fasülye bastım suya yarın pişirmek için,sen ne yapmayı düşünüyosun belli mi?En azından ertesi gün için fikir olur bana da :))

AYYYY YEMEK DERT DEMİİ HELE KOCAN benimkisi gibi yemek seçiyorsa ben bugün bezlye yemeği yaptım canım patatesli biraz arttı yarın mercimek çorbası yaparım yanına bezelyeye dewam

AYYYY YEMEK DERT DEMİİ HELE KOCAN benimkisi gibi yemek seçiyorsa ben bugün bezlye yemeği yaptım canım patatesli biraz arttı yarın mercimek çorbası yaparım yanına bezelyeye dewam

bezelye de çorba da çok sağlıklı canım ,benimki de seçiyor kendileri bilir,herzaman neyapim yani. :))

aynen aynen benimki etçil paso et yani yada kuru fasulye barbunya nohut hep öleee

benim ki de etçil ama herzamanda olmazki o yemekler :))),hoşuna gitmeyen yemek olunca kahvaltılıklara sarılıyo ama'hayır yaptığım yemeği yemelisin'diyorum. Canım ben artık yatayım diyorum ya,oğluşu da sabah kaldırmam gerek,bişey diyo musun canım?

ahhh bu erkekleeer Iyi gecelerrr canıım tatlı tatlı rüyalar hoşçakal grsrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…