- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
zaten öyle canı çok uyumak insanı sersemleştiriyor ya,7 yada en fazla 8 saat uyusak yeter de bi kalkabilsek..
arkadaslarım esım dalga gecıyor valla alay konusu oldum bufolo gıbı uyuyorsun dıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten öyle canı çok uyumak insanı sersemleştiriyor ya,7 yada en fazla 8 saat uyusak yeter de bi kalkabilsek..
arkadaslarım esım dalga gecıyor valla alay konusu oldum bufolo gıbı uyuyorsun dıyorlar
evet cnm 2 hafta kadardır var ama bır haftadır cok arttı benım gebelıklerım belırtı vermıyor reglı goruyorum yanı gebelıgımde mıde bulantısı falan olmuyor aralık 16 da dusuk yaptım marttada olmadım pazartesı dktora gıtmeyı dusunuyorum , cok fazla uyuyorumk sureklı uyku halı yanı
benimde gözler acımaya başladı uykuuu diye ama canım istemiyo teldende çok yavaş 10 aydır istiyoruz canım
rabbim tez zamanda bize bi bebiş nasip etsiin
ya ne güzel allah nice seneler versin evliliğinize :) öyle bizde sevgilimle tanışalı 7 buçuk yıl oldu bana sorsan sanki daha dün gibicanım geçiyo bak ben evleneli 24 gün sonra bi sene olacak vayyy be diyorummm sasıyorum ne cabuk geçti diye
bır tur hayvan ıste cokı uyudugu ıcın bufolo oldumBufolo neymiş?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oku oku en güzeliiiiiiii
Bufolo neymiş?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya gelsınde bebıs ben uyuyan guzel olmaya razıyımAllah yardımcın olsun canım..
Yengemde hamile oda çok uyuyorum basımı kaldıramıyorum felan diyorduu
benimkide bi arıyo layn hala uyuyo musun diyoooo şeyyy evvvet diyorummmm
bu yenı nesıl tulumlardan hayatım ne bılıyım bırı oyle dedı adım cıktı 9 a ınmez sekıze bofolo oldumkızz bufolo ne,küçükken babam bana uyku tulumu derdi,hala da bazen söyler de bufoloyu duymamıştım
erken yatsak kalkıcazda ama nerdeeeee hiç iii bişi değil ama :18::18:
ya ne güzel allah nice seneler versin evliliğinize :) öyle bizde sevgilimle tanışalı 7 buçuk yıl oldu bana sorsan sanki daha dün gibi
kızz bufolo ne,küçükken babam bana uyku tulumu derdi,hala da bazen söyler de bufoloyu duymamıştım
benmkıde calısıyor bu gece yannızım uykuda tutmuyor aramıyrda kahretsın keske bende uyuyorum ruhum senınle konsuuyor de3sem cok kıkandım bak sımdık yawbenimkide bi arıyo layn hala uyuyo musun diyoooo şeyyy evvvet diyorummmm
bu yenı nesıl tulumlardan hayatım ne bılıyım bırı oyle dedı adım cıktı 9 a ınmez sekıze bofolo oldum
askerden gelicekteeeee düzeni kurcazdaaaa sonra inşallah 2016da evlenicez :) 24 yaşındayız ikimizde yaş olcak 27 gibi :)7 buçuk yıllllllllllllllllllll maşallaaah evlenin artıııkkkkkk
evettttiyi ya o da benimkine benzermiş.