- 16 Mart 2014
- 3.356
- 1.106
senin bide oğluşun varya gece yatmayı sevmiyoruz sabah kalkmayı..Ne olacak bu memleketin hali??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin bide oğluşun varya gece yatmayı sevmiyoruz sabah kalkmayı..Ne olacak bu memleketin hali??
ya gelsınde bebıs ben uyuyan guzel olmaya razıyım
benımde oglusum yok :26:iyi ya o da benimkine benzermiş.
Hahaha ay buna çok güldümmm
Ay canım merak ederim ben seni şimdiii pazartesi sonucu paylaşırsın olur mu
Senin icin dua edicem
Benimde oglusum olaydi iyiydi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde oglusum olaydi iyiydi
valla hayır duamı alırsın canım
cok ıstıyorum ya
ınsallah cnm umut doluyum ama bır yandanda karamsarlık var valla bır turlu kucagıma alamıyorum ya dusuytor ya bırsey oluyor artık anne olmak ıstıyorum cumlemızın evıne nese gelsın tez zmanda ben o sesle uyanmak ıstıyorum artık
bende oyleyım kafama takmıyorum ama tabı ınsan bır ses ıstıyor bebıslere hastayım yıyesım gelıyor boyle ısıra ısıra sevesım varBebek konusunda çok hassasım bilmiyorum içim gidiyor:2:
İsteyipte olmayan herkese versin Allah'ım:26::26:
benmkıde calısıyor bu gece yannızım uykuda tutmuyor aramıyrda kahretsın keske bende uyuyorum ruhum senınle konsuuyor de3sem cok kıkandım bak sımdık yaw
senin bide oğluşun var
Bebek konusunda çok hassasım bilmiyorum içim gidiyor:2:
İsteyipte olmayan herkese versin Allah'ım:26::26:
canım ben hamıleyken hıc haberım olmadı adetımı gordum duzenlı olarak 12 haftalık hamıleymısım kanamam basldı ben bunu reglı sandım ve 4 gun sonra 16 aralıkta dusuk yaptım 4 ay gectı evet dusunuyoruz mart ayındada olmadım bakalım allah verırse ınsallah bu sefer dıkkat etmeye calısıyorum psıkolojımde baya yıprandı gecmıs olsun cnm sanada cok zor duruminşallah canım Allah sağlıklı bir bebiş kucağına verir,bende 3 ay olacak düşük yapalı ama bir kaç aya düşünmem,diyorum.Şimdi düşünüyo musunuz?
askerden gelicekteeeee düzeni kurcazdaaaa sonra inşallah 2016da evlenicez :) 24 yaşındayız ikimizde yaş olcak 27 gibi :)[
Allah sabır versiin ve yardımcınıızz olsuun
ıyı geceler canım allaha emanet olKızlarrr tekrar görüsmek dilegiyleee
Yarın benim kursum var erken kalkmam gerek uyumaya çalışayımm
Hepinizi öptümm iyii gecelerrrr
Canım ben İstanbuldann. 22 yaşında bekar gece uykusu gelmeyen gündüzde uyanmak bilmeyen birisiyimm
Kızlarrr tekrar görüsmek dilegiyleee
Hepinizi öptümm iyii gecelerrrr[/QUOii gclerr
gececilik çok zor oluyo canım yaaa aa neden aramıyoki benimki ağır abidir ama arar vallaaa uvvvvv aşkımcım benimmm
Kızlarrr tekrar görüsmek dilegiyleee
Hepinizi öptümm iyii gecelerrrr
gececilik çok zor oluyo canım yaaa aa neden aramıyoki benimki ağır abidir ama arar vallaaa uvvvvv aşkımcım benimmm