- 16 Mart 2014
- 3.356
- 1.106
kız sabah kalkıp okula göndermem gerek çalar saati ayarladım da uyanırım ya..
Bak çalışmalarda tüm taktikleri kullan anladın mı?? :)
anladım kuzum valla denemediğim birsey kalmadı ne duyduysam yaptım ama maleseffff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız sabah kalkıp okula göndermem gerek çalar saati ayarladım da uyanırım ya..
Bak çalışmalarda tüm taktikleri kullan anladın mı?? :)
Kızlarrr tekrar görüsmek dilegiyleee
Yarın benim kursum var erken kalkmam gerek uyumaya çalışayımm
Hepinizi öptümm iyii gecelerrrr[/QUOii gclerr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi geceler canım Allah rahatlık versin..
anladım kuzum valla denemediğim birsey kalmadı ne duyduysam yaptım ama maleseffff
gececilik çok zor oluyo canım yaaa aa neden aramıyoki benimki ağır abidir ama arar vallaaa uvvvvv aşkımcım benimmm
benim ki burda da maç izliyo..
canım ben hamıleyken hıc haberım olmadı adetımı gordum duzenlı olarak 12 haftalık hamıleymısım kanamam basldı ben bunu reglı sandım ve 4 gun sonra 16 aralıkta dusuk yaptım 4 ay gectı evet dusunuyoruz mart ayındada olmadım bakalım allah verırse ınsallah bu sefer dıkkat etmeye calısıyorum psıkolojımde baya yıprandı gecmıs olsun cnm sanada cok zor durum
cnm bebek ıcın calısmalardanmı bahsedıyorsun ?
bızım spermde hareketlılık ve sayı problemı vardı esıme kecıboynuzu pekmezı ozu yedırdım sadece bır ay duzenlı olarak sabah aksam bende bal tarcın corek otu karısımı yedım o ay hamıle kalmısım ama keybettım
bebek konusunda stresım yok allaha sukur cnm takmıyorum ben oluru kadar allhdılerse hersey olur ben nıye canımı sıkıp psıkolojımı uzeyım sankı olacakmı o zman dahada cıkmaza gırıcem gec olsun guc olmasın canımsıkma canını bu hayatta herşey biz insanlar için,Allah beterinden korusun ve birdaha yaşatmasın.Ne güzel korunmayı da bırakmışsın stres yapma canım.
kız olur olur sanki kaç sene geçmiş üstünden,dra gittin mi canım..
sıkma canını bu hayatta herşey biz insanlar için,Allah beterinden korusun ve birdaha yaşatmasın.Ne güzel korunmayı da bırakmışsın stres yapma canım.
uzulme cnm ya bende kalamıyorum kalabılsem yeter ne olursa olsun dedım dusuk yaptım bu daha acı , ınsan dıyor bılıyorum en azından kalsam bana umut olsa dıye ıkı durumda kotu ama kendını uzme senın uzulmen senı daha kotuye gıdısata gotururALLAH sabır versin canım ya bende hiç kalamadım daha
benimki uyudu canım çoktan altı buçukda gidiyyo işe napsııınnnn
bendede ıltıhap ve3 kronık ıdarr yolu enfeksıyonum var buna rahmen kaldım dua et rabbımıze canımgittim yumurta tembelliği var canım bende kist varmış
bebek konusunda stresım yok allaha sukur cnm takmıyorum ben oluru kadar allhdılerse hersey olur ben nıye canımı sıkıp psıkolojımı uzeyım sankı olacakmı o zman dahada cıkmaza gırıcem gec olsun guc olmasın canım
gittim yumurta tembelliği var canım bende kist varmış
tesekuır edewrım cnm amın ınsallahinşallah tez zamanda hayırlısıyla çift çizgiyi görürsün canım
tesekuır edewrım cnm amın ınsallah
az kaldı ınsallah bır gorsem ucarım zaten
canım martt ayında hıc adet gormedım dahada olmadım gecen hafta saglık ocagında aıle hekımı ıdrar testı yaptı ama negatıf cıktı pazartesıye kadar olmazssam doktora gıdcem ınsalalh gıttımıdede o haberı almak ıstıyorum nasıpsenezaman regl tarihin,inşallah haberlerini alırız burdan
nezaman regl tarihin,inşallah haberlerini alırız burdan
ıyı geceler canım allaha emanet ol allah rahatlık versın cnmKızlaaar ben uyuyoruuum yarın görüşmek üzere iyi geceleeerrr Topiği boş bırakmayııın