uyuyamayıp canı sıkılanlar sohpet başlasınnnnn :)

kız sabah kalkıp okula göndermem gerek çalar saati ayarladım da uyanırım ya..
Bak çalışmalarda tüm taktikleri kullan anladın mı?? :)

anladım kuzum valla denemediğim birsey kalmadı ne duyduysam yaptım ama maleseffff :KK19:

gececilik çok zor oluyo canım yaaa :KK43: aa neden aramıyoki benimki ağır abidir ama arar vallaaa uvvvvv aşkımcım benimmm :KK1::KK1::KK9::KK1:

anladım kuzum valla denemediğim birsey kalmadı ne duyduysam yaptım ama maleseffff :KK19:

cnm bebek ıcın calısmalardanmı bahsedıyorsun ?

bızım spermde hareketlılık ve sayı problemı vardı esıme kecıboynuzu pekmezı ozu yedırdım sadece bır ay duzenlı olarak sabah aksam bende bal tarcın corek otu karısımı yedım o ay hamıle kalmısım ama keybettım

canım ben hamıleyken hıc haberım olmadı adetımı gordum duzenlı olarak 12 haftalık hamıleymısım kanamam basldı ben bunu reglı sandım ve 4 gun sonra 16 aralıkta dusuk yaptım 4 ay gectı evet dusunuyoruz mart ayındada olmadım bakalım allah verırse ınsallah :KK14:bu sefer dıkkat etmeye calısıyorum psıkolojımde baya yıprandı gecmıs olsun cnm sanada cok zor durum :KK14:

sıkma canını bu hayatta herşey biz insanlar için,Allah beterinden korusun ve birdaha yaşatmasın.Ne güzel korunmayı da bırakmışsın stres yapma canım.:KK14:

cnm bebek ıcın calısmalardanmı bahsedıyorsun ?

bızım spermde hareketlılık ve sayı problemı vardı esıme kecıboynuzu pekmezı ozu yedırdım sadece bır ay duzenlı olarak sabah aksam bende bal tarcın corek otu karısımı yedım o ay hamıle kalmısım ama keybettım

ALLAH sabır versin canım ya bende hiç kalamadım daha :KK43:

sıkma canını bu hayatta herşey biz insanlar için,Allah beterinden korusun ve birdaha yaşatmasın.Ne güzel korunmayı da bırakmışsın stres yapma canım.:KK14:
bebek konusunda stresım yok allaha sukur cnm takmıyorum ben oluru kadar allhdılerse hersey olur ben nıye canımı sıkıp psıkolojımı uzeyım sankı olacakmı o zman dahada cıkmaza gırıcem gec olsun guc olmasın canım :KK16:

ALLAH sabır versin canım ya bende hiç kalamadım daha :KK43:
uzulme cnm ya bende kalamıyorum kalabılsem yeter ne olursa olsun dedım dusuk yaptım bu daha acı , ınsan dıyor bılıyorum en azından kalsam bana umut olsa dıye ıkı durumda kotu ama kendını uzme senın uzulmen senı daha kotuye gıdısata goturur

bebek konusunda stresım yok allaha sukur cnm takmıyorum ben oluru kadar allhdılerse hersey olur ben nıye canımı sıkıp psıkolojımı uzeyım sankı olacakmı o zman dahada cıkmaza gırıcem gec olsun guc olmasın canım :KK16:

inşallah tez zamanda hayırlısıyla çift çizgiyi görürsün canım :KK49:

Kızlaaar ben uyuyoruuum yarın görüşmek üzere iyi geceleeerrr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: Topiği boş bırakmayııın :KK16::KK16::KK16::KK16:

nezaman regl tarihin,inşallah haberlerini alırız burdan :KK49: :KK49:
canım martt ayında hıc adet gormedım dahada olmadım gecen hafta saglık ocagında aıle hekımı ıdrar testı yaptı ama negatıf cıktı pazartesıye kadar olmazssam doktora gıdcem ınsalalh gıttımıdede o haberı almak ıstıyorum nasıpse :KK16:

Bende tam 1 de uyandim.... Uyuyamiommmmmmmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X