- 16 Mart 2014
- 3.356
- 1.106
Allah ayrmasin emi .bebekli mutlu musmutlu olun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amiiin yavrum sıra onda bakalım biz çok istiyoruz o ne zaman gelecek ee sen kaç yaşındasın sanırım bekarsııın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah ayrmasin emi .bebekli mutlu musmutlu olun
hahaha seni gördüm geldim canımmm
merhaba ıyı gecler bende uykusu kaçık olanlardanım
merhaba ıyı gecler bende uykusu kaçık olanlardanım
Hoşbuldukk canımmm
Sensiiiiiiiz...olmazkiiii sensiz ZZ:)) mustafa ceceliden :) sana
Eh başardi ozaman pek bi tanidik,tepesinde de saçı yokmuş burda ögrenmiş olduk..:))
Merhaba naslsn?Sabah nasl kalkacaz bakalım..
hosbulduk canım nasılsın ?Hoşgeldinn canımmmm
Sana çok ihtiyacım var canım her solukta
sen anlat nerdensin neler yapıyorsun
benim derdim belli asker yolu beklemek özlemek en çokta uyku tutmayınca msjlasamamak konuşamamakamiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn sıkıntın ne kuzucuk bir derdin mi varrr :26::26:
amiiin yavrum sıra onda bakalım biz çok istiyoruz o ne zaman gelecek ee sen kaç yaşındasın sanırım bekarsııın
Hoşgeldinn canımmmm
Merhaba naslsn?Sabah nasl kalkacaz bakalım..
:)aynen bende öyleyim gece yatmaz gündüz kalkmaz diyolar bizim gibilereCanım ben İstanbuldann. 22 yaşında bekar gece uykusu gelmeyen gündüzde uyanmak bilmeyen birisiyimm
Heeeeeppp gül ozaman :)))Bak daha yeni evlisin calismalara da başlamışsin içini ferah tut
ay çok güldümmm yaaa
iyiyim canım sen nasılsınnnn??hosbulduk canım nasılsın ?
Allahta seni guldursun emi:) kahkaha attm :) durduk yere
Canım ben İstanbuldann. 22 yaşında bekar gece uykusu gelmeyen gündüzde uyanmak bilmeyen birisiyimm
amiin ya bununda bi gruru var çok şükür :)Evet ya ama bu da doğanin kanunu arada üzülmekte gerekiyormus,Allah büyük dertlerden korusun