- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
iyiyim canım sen nasılsınnnn??
tesekur ederım cok ıyıym canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekur ederım cok ıyıym canım
valla bılmıyorum ama hoırtlak gıbı gezerız evın ıcınde
Heeeeeppp gül ozaman :)))Bak daha yeni evlisin calismalara da başlamışsin içini ferah tut
Hep güll canımm
Evet öyle oluyor sonra,geç kalkinca da huzursuz oluyorum ya günün yarisi gitti diye
Nasıl kurtulucaz bu hallerdennn:18::18::)aynen bende öyleyim gece yatmaz gündüz kalkmaz diyolar bizim gibilere
Ayy öylee degil miiii evlilikten cok korkuyorummmmm:18::18::))))) sanırım hepiöiz öleyiz canımcım tek fark medeni hallerimizz hehe bekarlığın tadını çıkarın sonra kalk ev işleri yemek yetiştirmeye çalış
Allah isteyen herkesee bebiş versinn insallah istediğin gibi sonuç alırsınnkızlar benımde bu ay reglım gectı ıdrar testı yaptım 1 hafta once ama negatıf cıktı pazartesı doktora gıdıcem ay ınsallah bu sefer bebısım gelır ve gıtmez esıme suprız yapmak ıstıyorum
Evet öyle oluyor sonra,geç kalkinca da huzursuz oluyorum ya günün yarisi gitti diye
Nasıl kurtulucaz bu hallerdennn:18::18:
Ayy öylee degil miiii evlilikten cok korkuyorummmmm:18::18:
Allah isteyen herkesee bebiş versinn insallah istediğin gibi sonuç alırsınn
benim derdim belli asker yolu beklemek özlemek en çokta uyku tutmayınca msjlasamamak konuşamamak
ben bu ara cok uyuyorum erken yatsamda uykumu alamıyorum tum gun uyuyorum kalkıp yatıp ınsan sersemlesıyor
kııız kapa gözünü uyu hemen o zamannnBen de kalkıp ise gideceğim :/
Ewwwet cnm ben 22 yasndayim.okuom ben ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sevgililer gününde yazmıştım martta gittim yanınada inşallah mayısdada gidicem anılar biriktirmek çok güzel aslında :) zaman çok çabuk geçsin inşallaaaahhhzooorr canım ama geçeeeer geçeeeer buda geçeeer ziyaretine git mektup yaz anı kalırrr
sende gül kuzum inanıyorum elinde sonunda gelecek ama arkadaşları kıskanmayaımm artık gelsiin biran önce
sevgililer gününde yazmıştım martta gittim yanınada inşallah mayısdada gidicem anılar biriktirmek çok güzel aslında :) zaman çok çabuk geçsin inşallaaaahhh
sevgililer gününde yazmıştım martta gittim yanınada inşallah mayısdada gidicem anılar biriktirmek çok güzel aslında :) zaman çok çabuk geçsin inşallaaaahhh
Nasıl kurtulucaz bu hallerdennn:18::18:
Ayy öylee degil miiii evlilikten cok korkuyorummmmm:18::18:
Allah isteyen herkesee bebiş versinn insallah istediğin gibi sonuç alırsınn
evet cnm 2 hafta kadardır var ama bır haftadır cok arttı benım gebelıklerım belırtı vermıyor reglı goruyorum yanı gebelıgımde mıde bulantısı falan olmuyor aralık 16 da dusuk yaptım marttada olmadım pazartesı dktora gıtmeyı dusunuyorum , cok fazla uyuyorumk sureklı uyku halı yanıCanım çok uyuyorum deyince aklıma geldii hamile olan insanların bazıları böyle çok uyurmuşş
Yenimi başladı sende bu durumm
valla şimdi pcyi açtım yetişemiyorum yoksa,nezamandan beri istiyosun canım?
ben bu ara cok uyuyorum erken yatsamda uykumu alamıyorum tum gun uyuyorum kalkıp yatıp ınsan sersemlesıyor
evet cnm 2 hafta kadardır var ama bır haftadır cok arttı benım gebelıklerım belırtı vermıyor reglı goruyorum yanı gebelıgımde mıde bulantısı falan olmuyor aralık 16 da dusuk yaptım marttada olmadım pazartesı dktora gıtmeyı dusunuyorum , cok fazla uyuyorumk sureklı uyku halı yanı