Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küçük bebeğim var onu uyuttum 11 de sonra temizlik bu saat oldu daha uykum gelmedi eşimde gecede elimde tel kk takılıyorum birazda tırstım uyuyamiyor umAhh ne nimet şu uyku şuu saat oldu kafamdan konuş dur,peki siz neden uyumadınız.
Ayy cnm ne mutlu sana valla günlerinin kıymetini bil allah mesut etsin bende yeni evliyim 8 aylık ama sankı 30 yılı devirmiş gibi hissediyorum
Ay ne güzel bizimki de dier odada uyuyorr ahh cnm kanepede hiç kıyamadım şimdi bakEşim gelene kadar uyumak için :) Onun evde olmadığı anı, işe gitse dahi görmek istemiyorum. Hep evde olsun, hep yanımda olsun istiyorum. Bu da mümkün olmadığı için evde olmadığı saatlerde uyuyorum. O gelince uyandırıyor :) Böylelikle hep yanımdaymış gibi oluyor. Ne kafa ama
İnsan gurbette yaşayınca benim gibi koca bağımlısı oluyor herhalde. Tatilde benden 5 gün önce döndü eve, saatlerce ağladım giderken. Evime dönene kadar da hastalandım. Başımın ağrısı geçmedi :) Bu da dert işte, dert denirse. O yokken nefes bile alamayacakmışım gibi geliyor. Ayyy en kınadığım insan tipine dönüşmüşüm haberim yok :)A
Ay ne güzel bizimki de dier odada uyuyorr ahh cnm kanepede hiç kıyamadım şimdi bak
Ne kadar güzel ya maşallah bende böyle sevmek isterdim ne bilim ama heralde eşinde sana aynı değeri veriyodur çünkü eskiden bende severdim karşılık alamayınca içime atar oldum içimden seviyorum artık napıyım en azından hayallerimdeki aşkı mahvedemiyoİnsan gurbette yaşayınca benim gibi koca bağımlısı oluyor herhalde. Tatilde benden 5 gün önce döndü eve, saatlerce ağladım giderken. Evime dönene kadar da hastalandım. Başımın ağrısı geçmedi :) Bu da dert işte, dert denirse. O yokken nefes bile alamayacakmışım gibi geliyor. Ayyy en kınadığım insan tipine dönüşmüşüm haberim yok :)
televizyon izlerken falan dalmış olma ihtimali varmıBak bende aslında öyleyim ama adam adam değilki odun ya bende anormallik var ya kocamda anlamadım al içerde koltukta uyuyo yok tripmi atıyo yok keyfe kedermi bilmiyorum bende tabı gidip gel demiyorum git başımdan die azarlar die ee yataktada uyu uyuyuyabilirsen düşün dur yani
Ay bacıım valla beni anlattın stresmii ağababasını yaşıyorum ya artık öyle yükleme yapmışlar ki şuan bı derdim yok çok şükür ama ben her an tetikte şimdi bumu olacak şöylemi dicek falan fikaan amaan ne diim imtihan dunyasıherşeyi kafaya takan ben bu kadar düşünmekten uyku girer mi gözlerime sabah sabah ediyorum bide triod var sabah kalkamıyorum erkende yatsam öyle geçte yatsam öyle artık sürekli düşünüp stresli yaşamak hasta etti... bayanlar dikkat edin stresten uzak durun mışıl mışıl uyuyunhiç birşeyide kafaya takmayın............