canim bence gebelik yok. ikinci serit var orada islandigi icin yeri belli olmaya baslamis. ben de bunu ibir kac kere yasadim. gebelik olsa renk degisimi oluyor.
Yani şöyle söyleyeyim ben her ay neredeyse ovulasyon kullandım yumurtlama günlernde koyu olur sonra çatlar ve silikleşirdi adete kadar ikinci çizgi çıkmazdı bu ay yumurtlamayı gördüm silikleşti daha sonra adete 1 hafta kala tekrar herhün ovulasyon testi yaptım ve hergün bildiğiniz koyu çıktı bende anlamadım adette geçince gebelik yaptım sonuç bupozitif derken t esit veya daha koyu muydu? gebelik durumunda c silik oluyormus c silik miydi
yerlesme kanamasi gibi gelmiyor suan anladigim kadariyla? az daha sabredin ama umutlanmayin hayal kirikligina ugramamak icinYani şöyle söyleyeyim ben her ay neredeyse ovulasyon kullandım yumurtlama günlernde koyu olur sonra çatlar ve silikleşirdi adete kadar ikinci çizgi çıkmazdı bu ay yumurtlamayı gördüm silikleşti daha sonra adete 1 hafta kala tekrar herhün ovulasyon testi yaptım ve hergün bildiğiniz koyu çıktı bende anlamadım adette geçince gebelik yaptım sonuç bu
2 senedir her ay umutlanıyorum. Her ay acaba mı diyerek gebelik testi yapıyorum ikinci çizgiye dair en ufak bişey göremedim bu güne kadar ilk defa böyle bir pembelik çıktı... kahverengi akıntıyı görünce 2 gün önce tamam dedim herhalde geldi benim kırmızılar ama kesildi kana çevirmedi bugün en ufak bir adet hissi yoktu gebelik yaptım sonuç buCanım umutlandırmak istemem ama benimde böyle oldu
Önceden beklese bile çizgi çıkmazdı
Ama çok yeni olduğu zaman çok sonra beliriyo bence çizgi
Hergün tekrarla testi eğer akıntı kana çevirmezse
Haklısınız sanırım Pazartesi’ye kadar bekleyeceğim olmazsam kan vericem teşekkür ederimEn garantisi kan testi verin idrar testlerinde 5 dk dan sonra cikan sonuclar yaniltici olabilyor cogu zaman
Haklısınız çok teşekkür ederimyerlesme kanamasi gibi gelmiyor suan anladigim kadariyla? az daha sabredin ama umutlanmayin hayal kirikligina ugramamak icin
İNŞALLAH vardır hayırlısıyla canım benim sonucu burayada yaz2 senedir her ay umutlanıyorum. Her ay acaba mı diyerek gebelik testi yapıyorum ikinci çizgiye dair en ufak bişey göremedim bu güne kadar ilk defa böyle bir pembelik çıktı... kahverengi akıntıyı görünce 2 gün önce tamam dedim herhalde geldi benim kırmızılar ama kesildi kana çevirmedi bugün en ufak bir adet hissi yoktu gebelik yaptım sonuç bu
Yok gelmiyor bişeyİNŞALLAH vardır hayırlısıyla canım benim sonucu burayada yaz ❤
Bide şuan peçeteye sildiğinde normal beyaz akıntımı geliyor yoksa kahvelikmi
İnşallahYok gelmiyor bişey
Geç döllenme olmuş olabilirYok gelmiyor bişey
Önce leke gelir ama fazla sürmez 15 Dk sonra adete döner gelirdi normaldeGeç döllenme olmuş olabilir
Adet olacağınız zaman önce leke mi gelir direk adetimi olursunz
Çok üzüldüm... rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin sizede inşallah ovulasyon testi yapmışmıydınız peki?Benim de böyle çıkmıştı ama kimyasalgebelik oldu Suan düşük yapıyorum
Bence var kan testiyle takip et derimArkadaşlar yorumunuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?