• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Uyumayan varsa nolur baksınnnn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar adetim geceli 3 gün oldu ve 2 gün kahverengi akıntı geldi çamur gibi iki kez sonra kesildi bugün gebelik testi yaptım negatif diye attım kenara daha sonra bi saat falan geçince tekrar baktım silik bir çizgi var ovulasyon testim de sürekli pozitifti düne kadar ??? Sizce kan vermelimiyim sabah sizde görüyormusunuz çizgiyi ? 2 senedir deniyoruz olmuyordu :KK43:(((((

Canim sabah ilk idrarinla yapacaksin ve ilk 5 dk

Benim reglım 4 gün gecikti gebelik testini ilk yaptığımda boştu birinci çizgi de yoktu en fazla 5 dakika bekledikten sonra çöpe attım sabah uyandığımda iki çizgi de vardı acaba hamile miyim

Benim reglım 4 gün gecikti gebelik testini ilk yaptığımda boştu birinci çizgi de yoktu en fazla 5 dakika bekledikten sonra çöpe attım sabah uyandığımda iki çizgi de vardı acaba hamile miyim
10 dk dan sonra cıkan cızgıyı onemsemeyın dıyolarama sızınkı 5 den sonra ne zman cıktıgı bellı deil. o yuzden belkı de hamılesınızdır. bence yarın bıdaha testı tekrarlayın . rabbım hayırlısını versın :)

Back