- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
+1 olurmu hic ozaman anne sen niye yoruluyorsun olurdu 1kere buyuk oglumu terapiye gotururken kucugum atesli diye kV biraktim ha o gelmedi arabayla ben gittim evine biraktim gorumce kisisi anne biz kendimiz bakiyoruz cocuklarimiza o niye bakmiyor demisti duydum mutfakta konusurlarken 1kere gercekten zaten ilk ve sondu. Hasta olmasaydida yinede birakmazdim. Evet mecburda degil kv icin dogurmuyoruz sonucta.Kusura bakmayin da annenize gelininiz boyle bir sey icin yakinsaydi acaba ayni tepkiyi verir miydiniz.
Sabah kaçta kalkıyor? Gündüz iki uyku yaparsa saat 10 ve 15 gibi gece güzel uyur. 5 ten sonra uyutmayin gece bu yüzden uyumuyordur. 7 8 gibi uyutun. Bir de bebeğiniz ne yiyor siz gelene kadar bence asıl bunun için endişelenin, kayinpederin midesinden siz sorumlu değilsiniz. Bir de kv TV izliyor demişsiniz bebeği de TV önünde tutuyorsa bu da kötü bu bakmak değilSaat 12 -1 arası uyuyor ben geldiğimde uyanmış oluyor bir de akşam üstü 5 6 gibi uyuyor
Emriniz üzerine dikkatli okudum ve yarım gün çalışan biri olarak yaşlı insanlardan hem çocuk bakıp hem yemek yapmasını beklediğiniz için şımarıklık yaptığınız kanaatine daha iyi vardım.Kv değil eşi midesini aldıran
Siz ısrarla anlamıyorsunuz ama sorun kayınvalideniz değil eşiniz. Geceden yemeği hazırlasın işe öyle gitsin. Akşam da çocukla ilgilensin siz uyuyun. Gece çocuk gak dese siz kalkmayın bir zahmet eşiniz de kalksın, eğer çocuk acıkmış ise emzirin ve eşinize verin.Bakın tekrar söylüyorum şu 1 haftalık süreçte bir kaç gün yemek yapmak zor değildir sanirim değil mi ? Ben bu insanlarla 4 aydır aynı evde yaşıyorum. Bir gün olsun suratımı asmadim. Gönülleri olsun diye bir çok şey yaptim.
Sen şimdi normalmisinAnormal tipler aklımda heppp kalır.
Çalışkandan ziyade tembel sıkıntılı problemli öğrenciyi hatırlamamız gibi
Merhaba hanımlar benim 10 aylık bir oğlum var . Oğlum gündüzleri genel olarak hareketli ama kendi kendine oynayabilen ama geceleri sürekli uyanan, emmek isteyen bir bebek . Özellikle diş çıkarma dönemlerinde hiç uyku uyumadığım geceler oluyor . O halde sabah kalkıp bir de işe gidiyorum . İşten öğlen geliyorum .
Kv ve kp çocuğa bakmak için memleketteen geldiler ama çoğu zaman kendilerine baktırmaya gelmişler gibi hissediyorum . Kp geçen sene midesini aldırdı sürekli yemek yemesi gerekiyor ama eve bi geliyorum yiyecek bir lokma yemek yok . O yorgunlukla yemek yapıyorum. Kv kişisi çocuk hiç durmadı bir şey yapamadım diyor . Neyse ye iç kaldır derken akşam saati geliyor . Kv kişisi bütün gün esro erol vs oturup izliyor akşam yemeğini düşünen yok Neyse onu da ben yapıyorum. Bugüne kadar bunları yapmaktan gocunmadim hiç. Oğluma iyi baksın bakıcıya güvenmekten iyidir dedim hep ama oğlum yine diş döneminde sanırım ve 1 haftadır yine uyumuyorum . Artık dayanamadim esime söyledim biraz da annen yemek yapsın ben çok yorgunum diye . O da annesine söylemiş tamam dedi annem yapacak bir süre yemekleri dedi .
Neyse bugün eve geldim aparatif bir şeyler koymuş Allah bereket versin yedik . Sonra demez mi ben patates soğanı soydum yemeği yap. Ya gerçekten o an çıldırmamak üzere kendimi zor tuttum . Altı üstü bir kaç gün idare edeceksin . Soğanı patatesi bende soyarim bunda ne var dememek için zor tuttum kendimi ..
Şimdi kv kisisiyle konuşmuyorum çünkü çok sinirliyim . Esime de söyledim böyle böyle diye o da bana hak veriyor ama o da ne yapsın. Kızlar sizce haksız mıyım ? Ne yapmam gerekir ? Kimsenin kalbini kırmak istemiyorum nasil halledebilirim bu konuyu sizce?
Helal olsun ama kp mide ameliyatı geçirmiş onun için seçenek baştan iptalKonu sahibi uykusuz. Kayınvalide çocuğa bakıyor. Eş geç saate kadar çalışıyor. Kayınpeder ne yapıyor yemek yemek dışında? O yapsın yemekleri.
Konu sahibi uykusuz. Kayınvalide çocuğa bakıyor. Eş geç saate kadar çalışıyor. Kayınpeder ne yapıyor yemek yemek dışında? O yapsın yemekleri.
Adam hareket edebiliyor sonuçta yemek yapmasına engel olmamalı.Helal olsun ama kp mide ameliyatı geçirmiş onun için seçenek baştan iptal
Yemek yapma zorunda değil tamamen kendi merhametine kalmış . Ben olsam yapardım bebek uyudukca orası ayrı işten gelen kadını beklemezdim . Yani yapacak bişey yok güvenilir bir bakıcı daha hayırlı benceMerhaba hanımlar benim 10 aylık bir oğlum var . Oğlum gündüzleri genel olarak hareketli ama kendi kendine oynayabilen ama geceleri sürekli uyanan, emmek isteyen bir bebek . Özellikle diş çıkarma dönemlerinde hiç uyku uyumadığım geceler oluyor . O halde sabah kalkıp bir de işe gidiyorum . İşten öğlen geliyorum .
Kv ve kp çocuğa bakmak için memleketteen geldiler ama çoğu zaman kendilerine baktırmaya gelmişler gibi hissediyorum . Kp geçen sene midesini aldırdı sürekli yemek yemesi gerekiyor ama eve bi geliyorum yiyecek bir lokma yemek yok . O yorgunlukla yemek yapıyorum. Kv kişisi çocuk hiç durmadı bir şey yapamadım diyor . Neyse ye iç kaldır derken akşam saati geliyor . Kv kişisi bütün gün esro erol vs oturup izliyor akşam yemeğini düşünen yok Neyse onu da ben yapıyorum. Bugüne kadar bunları yapmaktan gocunmadim hiç. Oğluma iyi baksın bakıcıya güvenmekten iyidir dedim hep ama oğlum yine diş döneminde sanırım ve 1 haftadır yine uyumuyorum . Artık dayanamadim esime söyledim biraz da annen yemek yapsın ben çok yorgunum diye . O da annesine söylemiş tamam dedi annem yapacak bir süre yemekleri dedi .
Neyse bugün eve geldim aparatif bir şeyler koymuş Allah bereket versin yedik . Sonra demez mi ben patates soğanı soydum yemeği yap. Ya gerçekten o an çıldırmamak üzere kendimi zor tuttum . Altı üstü bir kaç gün idare edeceksin . Soğanı patatesi bende soyarim bunda ne var dememek için zor tuttum kendimi ..
Şimdi kv kisisiyle konuşmuyorum çünkü çok sinirliyim . Esime de söyledim böyle böyle diye o da bana hak veriyor ama o da ne yapsın. Kızlar sizce haksız mıyım ? Ne yapmam gerekir ? Kimsenin kalbini kırmak istemiyorum nasil halledebilirim bu konuyu sizce?
Evet kp ler hareket edebilir ama sadece kumandaya uzanmak içinAdam hareket edebiliyor sonuçta yemek yapmasına engel olmamalı.
Benim kayınpeder bize gelince yemekler yapar onun için alışığım ben.Evet kp ler hareket edebilir ama sadece kumandaya uzanmak için
Maşallah ne diyelimBenim kayınpeder bize gelince yemekler yapar onun için alışığım ben.
Ocaga koymak kolay, ama tabıı kı 10 dakikada pisemez, goz kulak olmamız gerekiyor, 10 dakikadan eminim, Cunkı 3 cocugumla calıstım, yanıma yemek goturmek zorundaydım onlar için,mecburiyetten pratıklesiyor ınsan, aksam gelip onlar uyumadan sofrayı kurmak zorundaydım, esim ürün dagıtımına gidiyordu, hayat bır sekılde rutıne itiyor insanı..Size 10 dakika gibi gelen sürenin, 10 dakika olmadığını; süre tutarsanız görebilirsiniz. Mutfakta işin başındayken, gerçek süreyi fark etmiyoruz çoğu zaman.
Babam bir kp fakat çok güzel lezzetli yemek de yapar kumandaya da uzanırEvet kp ler hareket edebilir ama sadece kumandaya uzanmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?