Uykusu kaçan bir tek benmi varım hadi toplanalım:)

Walla kocan bugun evdeydi inş. Çalışmışsındır:))) olcak bebişimiz olcaaaaak

çok yanaştı caım ama vermedim öncekilere saysın bugün yoğundum

kızlar akşam üzeri uyuduumda rüya gördüm şöle doktora gitmişim kanda b hcg yaptırmışım 38 değerim çıkıyor yaşasın hamişim diyorum sonra wc ye gitmişim lekelenme var ağlamaya başlıyorm bebeğim düşüyor diye öle ağlamışım ki uyandığımda da ağlıyordum ve elim karnımda uyanmışım galiba toto açık kalmış:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Aslında haklısın erken ama benim kocanın içi geçmiş zaten gezip tozmuoruz gençlk ateşi yok çalıştırmıoda beni eee çok arkadaşımda yok istanbulda yeni olduğum için bari nefes olsun arkadaş olsun yanımda diye istiyorum mesela.
anladım sen bence de yap ama. bn mesela kpss.ye gircem bir de, öğretmenm olur da atanırsam nolur die dşünüorum senin çalışma durumun da yokmuş hiç bi engel yok yapmaman için :) sen de devm et çalşmya :)

çok yanaştı caım ama vermedim öncekilere saysın bugün yoğundum

kızlar akşam üzeri uyuduumda rüya gördüm şöle doktora gitmişim kanda b hcg yaptırmışım 38 değerim çıkıyor yaşasın hamişim diyorum sonra wc ye gitmişim lekelenme var ağlamaya başlıyorm bebeğim düşüyor diye öle ağlamışım ki uyandığımda da ağlıyordum ve elim karnımda uyanmışım galiba toto açık kalmış:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Kan gördüysen bozulmuş cnm okadar çok konuşmuşuzki demekki bende ikiz erkek çocuk doğurmuşum inanırmısım bide etrafta hep ünlü insanlar vardı:))))

kızlar bugün gittim çarşıdan katlanır sehpa aldım boyamak için malzemeleri de aldım bakalım nasıl bir şey olacak kendimi bu tarz şeylere veriyom tabi arada bide ders çalışmaya çalışıyom iktisat okuyom sizin başınıza kaymakam olacamm bir kaymakam olayım hepinizi kanatlarımın altına alacağım:KK1:

kızlar bugün gittim çarşıdan katlanır sehpa aldım boyamak için malzemeleri de aldım bakalım nasıl bir şey olacak kendimi bu tarz şeylere veriyom tabi arada bide ders çalışmaya çalışıyom iktisat okuyom sizin başınıza kaymakam olacamm bir kaymakam olayım hepinizi kanatlarımın altına alacağım:KK1:

ahşap boyama iyidir kafayı guzel dagıtır.... :KK34:

Koru bizi cnm yaaaaa:) doktorumuz var çok şükür bide kaymakamımız oldumu değme keyfimize:)

Bir ay sonra bende evleneceğim benim de böyle durumlarım olacak hamile miyim değil miyim nasıl bir duygudur bayanlar beklemek için sabırsız mıyım ne=)

Bir ay sonra bende evleneceğim benim de böyle durumlarım olacak hamile miyim değil miyim nasıl bir duygudur bayanlar beklemek için sabırsız mıyım ne=)

canım valla bu bebiş işi önemli her iki tarfında istemesi lazım öle hemncik gelmiyo nasiip kısmet işii hakkında hayırlısı olsun

canım valla bu bebiş işi önemli her iki tarfında istemesi lazım öle hemncik gelmiyo nasiip kısmet işii hakkında hayırlısı olsun

Mutlaka öyle canım hemen düşünmüyoruz ama iş güç derken geç kalmaktan korkuyorum yaş fazla ilerlemeden de olması taraftarayım aslında evlenmek için geç kaldım sanırım=)

1 ay sonra evleniceksin demek hayırlı olsun:KK1: hamilelikten önce başka duygularda var yavrum sen onları bir tat hele :KK52:

Mutlaka öyle canım hemen düşünmüyoruz ama iş güç derken geç kalmaktan korkuyorum yaş fazla ilerlemeden de olması taraftarayım aslında evlenmek için geç kaldım sanırım=)

yaşın ne bilmiyorum ama bence sen yapacam desende senin istediğin zaman ha deyince gelmiyorlar ama bence şöle gen 8 9 ay bekle yani sorumllk artıyor tabi yaşın da önemi var

X