- 27 Mart 2013
- 220
- 8
- Konu Sahibi Esmeralldaa
geldimmm canlarrrrrrrrrrrrrrrr
Hoşgeldin cnm nasılsın:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldimmm canlarrrrrrrrrrrrrrrr
Hoşgeldin cnm nasılsın:)
bu akşam kahveler benden Eki Görüntüle 671262
İşte bende geldiiiim:) neler yapıosunuz nasılsınız Pop stara dalmışım:)
Oyyy süpersin ellerine sağlık hepberaber içeydik karşılıklı ne güzel olurdu walla:)
Walla cnm bende geç kalktım. Nezaman başlamıştı ben bugün yeni izlemeye başladım fena sesler yok gibi o bağlama çalan çocuk iyiydi bi tsm söleyen çocuk isimlerini hatırlamıorum:)
hahah bunu öğrendiğim iyi oldu ah cnm ya nie böyle gizli işlere kalkışıosun sahi arada bnm topiğe de beklerim, misafirliğe gelOkuyamadım kaçırmışım. Tamam itiraf ediyorum gizli bir hayranınım ve peşini bırakmıorum kendimi farkettirdim sonunda:):))))
hoşgeldn :) tanışmk ister msin? :)geldimmm canlarrrrrrrrrrrrrrrr
hahah bunu öğrendiğim iyi oldu ah cnm ya nie böyle gizli işlere kalkışıosun sahi arada bnm topiğe de beklerim, misafirliğe gel
hoşgeldn :) tanışmk ister msin? :)
ben de hoşbuldm :) bursada yaşıorum 23 yaşındaym 7 aylık evliyim :) sen?hoşulduk can sende hoşgeldinn nerden yaş ne
ben de hoşbuldm :) bursada yaşıorum 23 yaşındaym 7 aylık evliyim :) sen?
sen de yeni evli sayılırsın :) evt ya yakınmışız baya ne hikmetse kiminle tanışsam hep çok uzakta çıkıo :) bi arkadşm dha var izmitten :) bebiş fln var mı? resminden yola çıkarak soruorum :)canım bende 10 aylık evliyim 25 yaşındayım izmitdeyim yakınız senlede :)
sen de yeni evli sayılırsın :) evt ya yakınmışız baya ne hikmetse kiminle tanışsam hep çok uzakta çıkıo :) bi arkadşm dha var izmitten :) bebiş fln var mı? resminden yola çıkarak soruorum :)
anladım tabi ya yılmak yok çalışmaya devam :) kolay değil öyle bebiş sahibi olmak :) ben kararsızm ya bi istiorum bi istemiorum daha erken diorum çok kararsızmyok canım çalışmalara devam
yok canım çalışmalara devam
anladım tabi ya yılmak yok çalışmaya devam :) kolay değil öyle bebiş sahibi olmak :) ben kararsızm ya bi istiorum bi istemiorum daha erken diorum çok kararsızm
anladım tabi ya yılmak yok çalışmaya devam :) kolay değil öyle bebiş sahibi olmak :) ben kararsızm ya bi istiorum bi istemiorum daha erken diorum çok kararsızm