Uykusu kaçan bir tek benmi varım hadi toplanalım:)

yaşın ne bilmiyorum ama bence sen yapacam desende senin istediğin zaman ha deyince gelmiyorlar ama bence şöle gen 8 9 ay bekle yani sorumllk artıyor tabi yaşın da önemi var

25 yaşına girmiş bulunuyorum güzel bir duygu belki ama endişem tereddütlerim oluşmuyor desem yalan olur ruh halimde çatışmalar olacak biliyorum =)

1 ay sonra evleniceksin demek hayırlı olsun:KK1: hamilelikten önce başka duygularda var yavrum sen onları bir tat hele :KK52:

Niceirl=) Sağolasın canım hayırlı olmasını diliyorum inşallah..Doğru söylüyorsun canım diğer duygulardan önce bu konuya sıçrayış yaptım ama ne yapayımm çocuklarıı çook seviyorum=)

25 yaşına girmiş bulunuyorum güzel bir duygu belki ama endişem tereddütlerim oluşmuyor desem yalan olur ruh halimde çatışmalar olacak biliyorum =)

canım aynı yaştayız bence 27 28 e kadar yolu var bence ben evlenmeme 1 ay kala gittim kadın doğumcuya herhnagi bir sorun var mı diye sende git tahliller falan yapılır için rahat eder

canım aynı yaştayız bence 27 28 e kadar yolu var bence ben evlenmeme 1 ay kala gittim kadın doğumcuya herhnagi bir sorun var mı diye sende git tahliller falan yapılır için rahat eder

İhmal edilmemeli böyle şeyler haklısın canım önlemini almak lazım sağlıklı doğum öncesi olmalı

eee bi iyiygeceler dedim cvp veren bi Allah ın kulu yok be..nasıl geyik topiği burası bu böyle:KK1::KK19:

Son düzenleme:
Slm kızlar bebişimsu senmiydin bugün test yapcek olan öyle hatırladım haber varmı.
Yolcunuz yola çıkmışmı???

X