Uykusu kaçan bir tek benmi varım hadi toplanalım:)

anammm nerde o forum kapandımı ?????

kardeşiyle kocasımı kaçmış :KK53::KK53:

Bir derdim var bölümünde eskilerde kalmıştır silinmediyse
Bi ara psikolojim bozulmuştu valla
Hatta 2.eşi bi kadının çocugunu taciz ediyomuş o konuyu okumuştum eşime anlattım bir sinirlendi
Nerden buluyorsun bunları diye.
Kızınca bende dedim yoksa sendemi küçükken tacize uğradın bak tranvaların var ise paylaş benle filan dedim
Psikoloğu boyladım sonra :KK9::KK9:
çok ilginç konular oluyo.

yatak odasına kadar anlatanlarıda anlamıyorum ya.... evlilik mahremiyettir hem karşındaki hatun bunu kafasında sekillendiriyo sen ne kadar saf sekilde anlatsanda senin kocanı düşlüyo laaaa daha nolsun:KK51:

Sapik ruhlu insanlarda ondan kardesinin kocasi olurmu ya tobe tobe

Bir derdim var bölümünde eskilerde kalmıştır silinmediyse
Bi ara psikolojim bozulmuştu valla
Hatta 2.eşi bi kadının çocugunu taciz ediyomuş o konuyu okumuştum eşime anlattım bir sinirlendi
Nerden buluyorsun bunları diye.
Kızınca bende dedim yoksa sendemi küçükken tacize uğradın bak tranvaların var ise paylaş benle filan dedim
Psikoloğu boyladım sonra :KK9::KK9:
çok ilginç konular oluyo.

dur bulam ben onu :KK53::KK34:

Aaa caminin yan sokaginda ufak biyer vardi kadin fal bakiodu orayi biliomusun arkadasim takmisti beni pesine gitmitik o kadina ufak bi dukkan okey flnda oynanio

Öyle bi yer yokki
Bizim dükkanın yerinde önceden ERDOĞONLAR VARMIŞ SONRA aREMİNE SONRA BİZ
bilmiyorum orayı görmedim canım..

Öyle bi yer yokki
Bizim dükkanın yerinde önceden ERDOĞONLAR VARMIŞ SONRA aREMİNE SONRA BİZ
bilmiyorum orayı görmedim canım..

Walla cnm biz caminin sokagindan girdik arka taraflarda kosede ufak bi dukkandi arabayla girilen sokak ama caminin yanindaki yayalarin gittigi sokak degil. Neyse o kadin baya bi sallamisti:)

Ben yatmaya calisiim biraz gozler kapanmaya basladi hadi hayirli sabahlar ise gitcek olanlarada simdiden hayirli isler bol kazanclar kendinize dikkat edin

Walla cnm biz caminin sokagindan girdik arka taraflarda kosede ufak bi dukkandi arabayla girilen sokak ama caminin yanindaki yayalarin gittigi sokak degil. Neyse o kadin baya bi sallamisti:)

Olabilri canım alt caddede galiba
Şu şeymi bir dizi çekilmişti onun kahvesimi acaba.
Bilemedim ben onu.
Bu kız gitti topik aramaya.
Bide kaç sene sonra kocasının gay oldugunu öğrenen bi kadın vardı haha
Eski konular baya ama ..

Olabilri canım alt caddede galiba
Şu şeymi bir dizi çekilmişti onun kahvesimi acaba.
Bilemedim ben onu.
Bu kız gitti topik aramaya.
Bide kaç sene sonra kocasının gay oldugunu öğrenen bi kadın vardı haha
Eski konular baya ama ..

Onu yillarca nasi anlamamis ya:-€ nese cnm ben yattim gorusuruz:KK66:

tatlım ellerine sağlık eyvallahta... bir fincandan 5 kişimi icicez.... hele o baklavaaaa nasıl bölüşülcek o.... :KK52:
He heee eklerken aklıma gelmişti aradımda tepside 5 fincan fotosu bulamadım:KK1:
Ayyya heyecana bak sen hadi bu forum sansina sancilan git doguma yarinda bebegin fotosunu gonderiver:))
Bakarsın olurmu olur:KK34:
Beraber değiliz canım o diğer dükkanda şimdilik ben yokum die geçiyo bazen.
Onla birbirimize giriyoz biz haha ayn ı ortamlara alışık değiliz.
İnşallah istediğin gibi olur.
Zor olmuştur çalıştıktan sonra uzunca süre evde kalmak.
Ev gibisi yok valla bide pislenmese iii ..
Evet zor oldu ama alıştım şuan o işe giderken ben sıcacık yatakta:KK53:
Bazen takılıyor bana kalk hazırlan işe geç kalıyoruz diye bende diyorum bugün gitmicem uyucam
erken dogum yapıcagını hıc sanmıyorum canım... ama dinlensen iyi olucak cünkü yorucu bir 1 sene seni bekliyor...
Hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah.Olsun ben o yorucu seneyi çok bekledim o yüzden yorulsamda razıyım.:KK16:
Bisiler oldu foruma :) dondum
Aynene bende dondu giremedim kk ya benim internetimle alakalı sandım ama değilmiş.
Canım Maltepe'de merkezde beklerim yakın isen bi yemeğimi ye kahvede yaparım sana bebişde severiz hem birzcık..

Maltepe'de canım floryaya biraz uzak sanırım.
Ama sende gel pişman olmazsın :KK19:
Bana çok uzakmış hiç gitmedim oraya

X