Uykusu kaçan bir tek benmi varım hadi toplanalım:)

Walla cnm bende geç kalktım. Nezaman başlamıştı ben bugün yeni izlemeye başladım fena sesler yok gibi o bağlama çalan çocuk iyiydi bi tsm söleyen çocuk isimlerini hatırlamıorum:)

Okuyamadım kaçırmışım. Tamam itiraf ediyorum gizli bir hayranınım ve peşini bırakmıorum kendimi farkettirdim sonunda:):))))
hahah bunu öğrendiğim iyi oldu ah cnm ya nie böyle gizli işlere kalkışıosun sahi arada bnm topiğe de beklerim, misafirliğe gel
geldimmm canlarrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldn :) tanışmk ister msin? :)

canım bende 10 aylık evliyim 25 yaşındayım izmitdeyim yakınız senlede :)
sen de yeni evli sayılırsın :) evt ya yakınmışız baya ne hikmetse kiminle tanışsam hep çok uzakta çıkıo :) bi arkadşm dha var izmitten :) bebiş fln var mı? resminden yola çıkarak soruorum :)

anladım tabi ya yılmak yok çalışmaya devam :) kolay değil öyle bebiş sahibi olmak :) ben kararsızm ya bi istiorum bi istemiorum daha erken diorum çok kararsızm

Aslında haklısın erken ama benim kocanın içi geçmiş zaten gezip tozmuoruz gençlk ateşi yok çalıştırmıoda beni eee çok arkadaşımda yok istanbulda yeni olduğum için bari nefes olsun arkadaş olsun yanımda diye istiyorum mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…