- 27 Mart 2013
- 220
- 8
-
- Konu Sahibi Esmeralldaa
geldimmm canlarrrrrrrrrrrrrrrr
Hoşgeldin cnm nasılsın:)
bu akşam kahveler benden Eki Görüntüle 671262
İşte bende geldiiiim:) neler yapıosunuz nasılsınız Pop stara dalmışım:)
Oyyy süpersin ellerine sağlık hepberaber içeydik karşılıklı ne güzel olurdu walla:)
Walla cnm bende geç kalktım. Nezaman başlamıştı ben bugün yeni izlemeye başladım fena sesler yok gibi o bağlama çalan çocuk iyiydi bi tsm söleyen çocuk isimlerini hatırlamıorum:)
hahah bunu öğrendiğim iyi olduOkuyamadım kaçırmışım. Tamam itiraf ediyorum gizli bir hayranınım ve peşini bırakmıorum kendimi farkettirdim sonunda:):))))
hoşgeldn :) tanışmk ister msin? :)geldimmm canlarrrrrrrrrrrrrrrr
hahah bunu öğrendiğim iyi olduah cnm ya nie böyle gizli işlere kalkışıosun sahi arada bnm topiğe de beklerim, misafirliğe gel
hoşgeldn :) tanışmk ister msin? :)
ben de hoşbuldm :) bursada yaşıorum 23 yaşındaym 7 aylık evliyim :) sen?hoşulduk can sende hoşgeldinn nerden yaş ne
ben de hoşbuldm :) bursada yaşıorum 23 yaşındaym 7 aylık evliyim :) sen?
sen de yeni evli sayılırsın :) evt ya yakınmışız baya ne hikmetse kiminle tanışsam hep çok uzakta çıkıo :) bi arkadşm dha var izmitten :) bebiş fln var mı? resminden yola çıkarak soruorum :)canım bende 10 aylık evliyim 25 yaşındayım izmitdeyim yakınız senlede :)
sen de yeni evli sayılırsın :) evt ya yakınmışız baya ne hikmetse kiminle tanışsam hep çok uzakta çıkıo :) bi arkadşm dha var izmitten :) bebiş fln var mı? resminden yola çıkarak soruorum :)
anladım tabi ya yılmak yok çalışmaya devam :) kolay değil öyle bebiş sahibi olmak :) ben kararsızm ya bi istiorum bi istemiorum daha erken diorum çok kararsızmyok canım çalışmalara devam
yok canım çalışmalara devam
anladım tabi ya yılmak yok çalışmaya devam :) kolay değil öyle bebiş sahibi olmak :) ben kararsızm ya bi istiorum bi istemiorum daha erken diorum çok kararsızm
anladım tabi ya yılmak yok çalışmaya devam :) kolay değil öyle bebiş sahibi olmak :) ben kararsızm ya bi istiorum bi istemiorum daha erken diorum çok kararsızm