Uykusu kaçan bir tek benmi varım hadi toplanalım:)

Anamm keşke gerçek olsa birden sacılansamda ben doğuma gidiyorumm yazsam
Aslında sancımda varda çaktırmıyorum artmasını bekliyorum ama azcıkın yoklayıp gidiyor.

Ayyya heyecana bak sen hadi bu forum sansina sancilan git doguma yarinda bebegin fotosunu gonderiver:))

Beraber değiliz canım o diğer dükkanda şimdilik ben yokum die geçiyo bazen.
Onla birbirimize giriyoz biz haha ayn ı ortamlara alışık değiliz.
İnşallah istediğin gibi olur.
Zor olmuştur çalıştıktan sonra uzunca süre evde kalmak.
Ev gibisi yok valla bide pislenmese iii ..

Aslında sancımda varda çaktırmıyorum artmasını bekliyorum ama azcıkın yoklayıp gidiyor.

erken dogum yapıcagını hıc sanmıyorum canım... ama dinlensen iyi olucak cünkü yorucu bir 1 sene seni bekliyor...

Ayyya heyecana bak sen hadi bu forum sansina sancilan git doguma yarinda bebegin fotosunu gonderiver:))

erken dogum yapıcagını hıc sanmıyorum canım... ama dinlensen iyi olucak cünkü yorucu bir 1 sene seni bekliyor...

Canım Maltepe'de merkezde beklerim yakın isen bi yemeğimi ye kahvede yaparım sana bebişde severiz hem birzcık..

Maltepe'de canım floryaya biraz uzak sanırım.
Ama sende gel pişman olmazsın

Tuh bi sene once goztepede oturuodum hep maltepeye geliodum ya yolum duserse sana yazarim mutlaka:)

Bu forum neler gördü heyy gidi heyy
Hahah kk azgın hatuları vardı bi ara kasıp kavurmuşlardı kk yi
kardeşi ile kocası kaçanlar daha neler neler biz gayet edepliyiz

anammm nerde o forum kapandımı ?????

kardeşiyle kocasımı kaçmış

Maltepe'de caminin orda hemen karakolun yanındaki sokak akbankın yanı yanii.
Beklerim Bahtiyar usta dükkanın adı..

Aaa caminin yan sokaginda ufak biyer vardi kadin fal bakiodu orayi biliomusun arkadasim takmisti beni pesine gitmitik o kadina ufak bi dukkan okey flnda oynanio

yatak odasına kadar anlatanlarıda anlamıyorum ya.... evlilik mahremiyettir hem karşındaki hatun bunu kafasında sekillendiriyo sen ne kadar saf sekilde anlatsanda senin kocanı düşlüyo laaaa daha nolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…