- 9 Mayıs 2014
- 921
- 1.235
-
- Konu Sahibi musmutluluk
Sizede hayırlı akşamlar
Ilk başta oku ayetleri dedikodu nedir onu öğren bizide soktu burda günaha tanımadığımız insan hakkında yorum yapıyor yok torunu için ağladı sızladı kahroldu felan filan ilahi adalet varmı kaynanam çok dertli bu eltim niye ters dönmedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben öyle yaptı böyle yaptı diye atıp tutmuyorum bilmem anladınız mı
Kinamiyorum canım ben yetistirilme tarzı bu. Ağaç yaşken eğilir. Hz. Muhammed CENNET ANALARIMIZIN AYAKLARI ALTINDADIR. Demiş sözün hakkını vermek lazım.
Evet ben de algılayamadığımı farkettim acaba o senin , neyse banlanmak istemiyorum senden sebep , güzel uykular sana allaha emanet ol emi :)
Evet ben de algılayamadığımı farkettim acaba o senin , neyse banlanmak istemiyorum senden sebep , güzel uykular sana allaha emanet ol emi :)
Aman yok be canıım ben alışkınım böyle şeylere , gülüyorum bile okuduğum zaman aha ekşın çıktı bana diyeCanım kusura bakma sanada hakaret yedirdimhakkını helal et saat 2 buçuk normaldir.
Kinamiyorum canım ben yetistirilme tarzı bu. Ağaç yaşken eğilir. Hz. Muhammed CENNET ANALARIMIZIN AYAKLARI ALTINDADIR. Demiş sözün hakkını vermek lazım.
Amiin , hepimiz inşAkidem konu sahibine yazdığım şeyi senin yorumuna kopyalamışım kusura bakma sende en merhametlisine emanet ol ☺️
Algılama ve anlama güçlüğü çektiğini diğer ki yorumda belirttim
Akidem konu sahibine yazdığım şeyi senin yorumuna kopyalamışım kusura bakma sende en merhametlisine emanet ol ☺️
Canim sen evlen gel o zaman bidaha konusalim. Hicbirsey iki kere iki dort eder cinsinden deyildir. Ve etki tepki meselesi de vardir. Sana sorun olan baskasina normaldir bir de tabi bu baska tarafidir isin. Sen simdi bu arada anneni dusunecegine ( oyle anladim yazdiklarindan) kendini dusun. Herkes kendi basinin caresine akilli olup bakmalidir.
Valla kayinvalidem suan için dortdortluk ama bende ona karsi öyleyim 1 yıldır hayatımda daha istemediğim birşeyi olmamıştır. Hasta olduğumda başımda sabah kadar bekledi bütün gece sırtıma havlu soktu. Kendi çocuklarından ayırmaz beni1 gun telefon da konusmasak ertesi gun arar beni özledim kuzum der. Herşey karşılıklı sen özverili olacaksın ki karşında ki kıymet bilsin. Ben en başından suratsiz olsaydim böyle olur muydu hayır. Tabiki illa kötülük yapmak için dolaşan kayinvalide ve gelinlerde yok degil..
İlk defa bu kadar sert yorum yapiyorum..
Konu sahibi arkadaşım bu olaydan Sanane! Yok bide ilahi adalet tecelli edermiymiş..
Kaynanayla görümcenin yanında da böyle taraflı knuşunda kalpleri iyice katılaşsın birbirlerine..
Madem böyle bi sogukluk war yapıcı olun yapın aralarını gelip bide burda laf sayiyosunuz
kayınvalide de gelinini kesip orda burda laf sölemeye hakki dahi olmayan insanlarla snrada ah torunum wah torunum..
Görümcenin arkadaşı bile geline laf etme hakkna sahpmış ölelim biz tüm gelinler ya !
Valla kayinvalidem suan için dortdortluk ama bende ona karsi öyleyim 1 yıldır hayatımda daha istemediğim birşeyi olmamıştır. Hasta olduğumda başımda sabah kadar bekledi bütün gece sırtıma havlu soktu. Kendi çocuklarından ayırmaz beni1 gun telefon da konusmasak ertesi gun arar beni özledim kuzum der. Herşey karşılıklı sen özverili olacaksın ki karşında ki kıymet bilsin. Ben en başından suratsiz olsaydim böyle olur muydu hayır. Tabiki illa kötülük yapmak için dolaşan kayinvalide ve gelinlerde yok degil..
1 yildir, evli misin?
LG G2 D802