- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
-
- Konu Sahibi musmutluluk
Hayır. Siz ne düşünüyorsunuzBahse konu gorumce siz misiniz??
Konudaki gorumcesinin çoook samimi dostuyum kardeşim gibidir anneside öz teyzem gibidirBahse konu gorumce siz misiniz??
Dimi aynısını düşünüyorum bende inşallah vardır.Ilahi adaletin olmadigina inansam hayat benim icin cok zor olurdu.
Ben yasasaydim doğru düzgün anlatırdım hanımefendi. Bence gayet açık.Bu nasil bir anlatimdir ya, kimse anlamasin diye cok ugrasmis ve basarili olmussunuz, tebrik ederim. Bilmece mi cozelim istiyorsunuz, neden dogru duzgun anlatmiyorsunuz
Gelin kp kv kizinin nisanlisinin ailesinde mi kaldilar orasini anlamadim birde nisan kiz tarafinda yapilir neden 18 saatlik yola gidiyorlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yani olay küçük biyerden şeker hastası bi kadının hergün tornumun diye ağlayıp üzülmesi. Teyzem gibi severim kendisini ve hiç bu yaşadıklarını haketmiyor bugün yanımda ağladı içim parçalandı ve içimden bir anneyi bu derece üzen kişilerin allahindan bulmasını diledim ve halen uyku tutmadı düşünmekten.daha açık bi dille anlatlabilirdi görümce kim gelin kim çözmeye çalışmaktan okuyamadım
görümce siz değiseniz neden kayınvalidesinin gözyaşlarının sebebi olan gelinin acı çekemsini istiyorsunuz onu anlamadım
konunun sizinle bi ilgisi yok anladığım kadarıyla hani görümce yada kaynana ahh edebilir hakkı var ama siz ahh edemezsiniz bu durumda
Ben yasasaydim doğru düzgün anlatırdım hanımefendi. Bence gayet açık.
Vallahi torunu göstermemek büyük vicdansizlik ve bence ilahi adalet var ileride bedelini öder o gelin...
başta gelin olduğunu düşündüm. sonra görümce olduğunu sonra zaten kafa gitti kaynana kayınpeder bile olablirsin sonuca göre.
başta gelin olduğunu düşündüm. sonra görümce olduğunu sonra zaten kafa gitti kaynana kayınpeder bile olablirsin sonuca göre.