- 27 Mayıs 2014
- 157
- 12
-
- Konu Sahibi musmutluluk
Yok canım nisanliym
Ben yaptim oldu, siz de yapin olsun tavirlariniz hos degil. Siz sansli dogmussunuz demek ki. Herkes sizin gibi iyiliklerine karsilik bulamiyor. Herkesi kendi kayinvalideniz gibi gormeyin. Bakis acinizi genisletin biraz lutfen. Belki dunyanin en iyi insani bir gelindir ve karsiligini bulamiyordur kayinvalidesinden di mi ama?
Tamam canım evlenincede yazarım ben yada o tutumunu degistirmezse aynen böyle gideriz bizAhhhhhhhh musmuutluuuuuu evlenince yeni konu ac yavrum buraya. Dersen ki kizlar 1 yildir evliyim kayinvalidem coook iyi. Iste o zaman ben hicbirsey bilmiyorum derim. En guzel zamanlariniz suanda kayinvalidenle tadini cikart 😍
LG G2 D802
Valla kayinvalidem suan için dortdortluk ama bende ona karsi öyleyim 1 yıldır hayatımda daha istemediğim birşeyi olmamıştır. Hasta olduğumda başımda sabah kadar bekledi bütün gece sırtıma havlu soktu. Kendi çocuklarından ayırmaz beni1 gun telefon da konusmasak ertesi gun arar beni özledim kuzum der. Herşey karşılıklı sen özverili olacaksın ki karşında ki kıymet bilsin. Ben en başından suratsiz olsaydim böyle olur muydu hayır. Tabiki illa kötülük yapmak için dolaşan kayinvalide ve gelinlerde yok degil..
Ahhhhhhhh musmuutluuuuuu evlenince yeni konu ac yavrum buraya. Dersen ki kizlar 1 yildir evliyim kayinvalidem coook iyi. Iste o zaman ben hicbirsey bilmiyorum derim. En guzel zamanlariniz suanda kayinvalidenle tadini cikart 😍
LG G2 D802
Tamam canım evlenincede yazarım ben yada o tutumunu degistirmezse aynen böyle gideriz bizrabbim bozmasın inşallah
Tamam canım evlenincede yazarım ben yada o tutumunu degistirmezse aynen böyle gideriz bizrabbim bozmasın inşallah
evlen, oğluyla bir ters düş de senş evladından ayırıyor mu ayırmıyor mu gör..
çok erken varıyorsunuz bir insanın melek olduğu kanısına..
Annecimle başlıyorsunuz sonra cimler gidiyor cılız anneler kalıyor geriye..
Evlen, oğluyla bir ters düş de senş evladından ayırıyor mu ayırmıyor mu gör..
Çok erken varıyorsunuz bir insanın melek olduğu kanısına..
Annecimle başlıyorsunuz sonra cimler gidiyor cılız anneler kalıyor geriye..
Bak farkindaysan ne yazmissin." O tutumunu deyistirmezse". Yani sen hep dogru davranacagindan eminsin. Iste zaten herkes dogru yaptigindan emin gordun mu ? Bilincalti gulum bu. simdiden potansiyel suc kayinvaliden de yani karsi tarafa. Herkes te oyle dusunur zaten.
Evlilikten soğuttu nuz beni yeminlennşimdi nişanlımı arayıp evlenmiyoruz koçum dicem şaka bi yana kader alnimizda ne yazılı bilemeyiz
Konu karışıyor diye bildirim geldi, bakayım neler oluyor dedim, ki gördüklerime şaştım, konu sahibesini hızlandırılmış gelin kursuna almışsınız
Ders 1- her kayınvalide kötü değildir ama bdv istatistiklerine göre çoğunluğu nikahtan sonra kerametini göstermeye başlar:)))
Hahaha :) kusura bakma. Umarim hersey gonlunce olur.
Evlilikten soğuttu nuz beni yeminlennşimdi nişanlımı arayıp evlenmiyoruz koçum dicem şaka bi yana kader alnimizda ne yazılı bilemeyiz
Konu karışıyor diye bildirim geldi, bakayım neler oluyor dedim, ki gördüklerime şaştım, konu sahibesini hızlandırılmış gelin kursuna almışsınız
Ders 1- her kayınvalide kötü değildir ama bdv istatistiklerine göre çoğunluğu nikahtan sonra kerametini göstermeye başlar:)))
Evet mune kurtar beni. Valla düğüne son günler gelin psikolojisi var zaten zamanlı zamansız ağla ma nöbetleri geliyo. Arkadaşlarda bi basladi kayinvalide konularına evlenmkten vazgeç cem şimdi bak
Yalan mi mune. Konu gercekten karisiyordu bizde anlayamadik geline ders vermeye donduk, cok dertliymissek demek ki 😞
LG G2 D802
Evet mune kurtar beni. Valla düğüne son günler gelin psikolojisi var zaten zamanlı zamansız ağla ma nöbetleri geliyo. Arkadaşlarda bi basladi kayinvalide konularına evlenmkten vazgeç cem şimdi bak
Yalan mi mune. Konu gercekten karisiyordu bizde anlayamadik geline ders vermeye donduk, cok dertliymissek demek ki 😞
LG G2 D802