- 31 Temmuz 2018
- 31
- 100
- 93
- 35
- Konu Sahibi Ikibinonyedi
-
Unutmak kelimesini birinden duymuştur duyduğu dönemde de pozitif bir olay yaşanmıştır ve güzel olduğu kanısına varmıştır. Çocuk bu yani her an her şeyi soyleyebilir. Çok fazla takilmayin.Merhaba hanımlar. Konuya biraz hızlı gireceğim. 7 ve 3 yaşlarında iki oğlum var. Küçük oğlum yeni yeni anlaşılır bir şekilde kendini ifade ediyor. Yaklaşık 10 gün önce oyun oynarken birden kucağıma geldi, yüzümü ellerinin arasına aldı ve "Seni asla unutmucam anne" dedi. Emin olmak için tekrar sordum yine aynı şeyi dedi. O an kalbime bir şey saplandı sanki. Ölüm korkusunu iliklerime kadar hissettim. Yaşadığım duyguyu tarif etmem çok zor. O günden beri de ara ara beni severken aynı şeyi söylüyor. Belki bazılarınıza saçma gelecek ama artık uyku tutmuyor, sürekli kendimi dinliyorum hasta mıyım, bana bir şey mi olacak diye... Bi yerden duydu desem tv, telefon, tablet hiç vermedik evde de böyle şeyler diyen yok.Ciddi ciddi psikolojim bozuldu.
Mutlaka bir yerden duymuştur. Farkında olmadan siz konuşmuşsunuzdur telefonda vs.Merhaba hanımlar. Konuya biraz hızlı gireceğim. 7 ve 3 yaşlarında iki oğlum var. Küçük oğlum yeni yeni anlaşılır bir şekilde kendini ifade ediyor. Yaklaşık 10 gün önce oyun oynarken birden kucağıma geldi, yüzümü ellerinin arasına aldı ve "Seni asla unutmucam anne" dedi. Emin olmak için tekrar sordum yine aynı şeyi dedi. O an kalbime bir şey saplandı sanki. Ölüm korkusunu iliklerime kadar hissettim. Yaşadığım duyguyu tarif etmem çok zor. O günden beri de ara ara beni severken aynı şeyi söylüyor. Belki bazılarınıza saçma gelecek ama artık uyku tutmuyor, sürekli kendimi dinliyorum hasta mıyım, bana bir şey mi olacak diye... Bi yerden duydu desem tv, telefon, tablet hiç vermedik evde de böyle şeyler diyen yok.Ciddi ciddi psikolojim bozuldu.
İllaki bır yerden duymuştur. Çocuklar duyduğu şeyleri bazen bir iki hafta sonra söylemeye başlıyor. Belki abisinden duydu, söylediği çok ekstrem bir söz değil ki etrafında kimse böyle şeyler söylemez demişsiniz.Merhaba hanımlar. Konuya biraz hızlı gireceğim. 7 ve 3 yaşlarında iki oğlum var. Küçük oğlum yeni yeni anlaşılır bir şekilde kendini ifade ediyor. Yaklaşık 10 gün önce oyun oynarken birden kucağıma geldi, yüzümü ellerinin arasına aldı ve "Seni asla unutmucam anne" dedi. Emin olmak için tekrar sordum yine aynı şeyi dedi. O an kalbime bir şey saplandı sanki. Ölüm korkusunu iliklerime kadar hissettim. Yaşadığım duyguyu tarif etmem çok zor. O günden beri de ara ara beni severken aynı şeyi söylüyor. Belki bazılarınıza saçma gelecek ama artık uyku tutmuyor, sürekli kendimi dinliyorum hasta mıyım, bana bir şey mi olacak diye... Bi yerden duydu desem tv, telefon, tablet hiç vermedik evde de böyle şeyler diyen yok.Ciddi ciddi psikolojim bozuldu.
Şu kadar rahat olsak tamamdır işte hshshshshscocuk bu size olan sevgisini söylemiş iste. takilmayin bence, sirlar dunyasi evreninde degilsek hicbir cocuga böyle şeylerin malum olacagini sanmiyorum:)
benim annem de herşeye takar.Şu kadar rahat olsak tamamdır işte hshshshshs
çaktırmamaya çalısıyorum ama ben azıcık annenbenim annem de herşeye takar.
kedi duvara odaklanmış bakiyor . kedidir bakar. "ne gördü acaba bir sey (3 harfli falan) mi görüyor?"der. kedi bir anda delirmis gibi kacar (klasik kedi davranisi) annem hemen "deprem mi olacak" der. oysa gercek depremlerde kedi hep uyudu hic rahatini bozmadi bile .
Ağrıyan yerlerimizi nasıl hissedip masaj yapıyorlar o zamanbenim annem de herşeye takar.
kedi duvara odaklanmış bakiyor . kedidir bakar. "ne gördü acaba bir sey (3 harfli falan) mi görüyor?"der. kedi bir anda delirmis gibi kacar (klasik kedi davranisi) annem hemen "deprem mi olacak" der. oysa gercek depremlerde kedi hep uyudu hic rahatini bozmadi bile .
Bu yorum iyi geldi gerçekten. Şöyle dümdüz düşünmeye çok ihtiyacım varcocuk bu size olan sevgisini söylemiş iste. takilmayin bence, sirlar dunyasi evreninde degilsek hicbir cocuga böyle şeylerin malum olacagini sanmiyorum:)
Bizim cevapları beğenmedin mi ? Aşk olsunBu yorum iyi geldi gerçekten. Şöyle dümdüz düşünmeye çok ihtiyacım var
Haklısınız bazen duyduklarını aradan zaman geçince de söyleyebiliyorlar. Evde seni unutmucam gibisinden şeyler konuşmuyoruz demek istemiştim.İllaki bır yerden duymuştur. Çocuklar duyduğu şeyleri bazen bir iki hafta sonra söylemeye başlıyor. Belki abisinden duydu, söylediği çok ekstrem bir söz değil ki etrafında kimse böyle şeyler söylemez demişsiniz.
annelerini emerken yaptıkları hareket o. yatmadan önce de yastiga masaj yapıyorlar yumuşatmak icin.Ağrıyan yerlerimizi nasıl hissedip masaj yapıyorlar o zaman
Bunu deneyeceğim belki sevgisini bu şekilde ifade edebileceğini fark eder. Teşekkür ederimMisafirlige gitmissinizdir illaki bi yerden duymuştur siz farketmemissiniz annesi. Bence ona göre bu seni seviyorum demek. Size her seni unutmayacagim dediğinde sizde bende seni seviyorum diye karsılık verin. Geçer merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?