• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uykularımı kaçıran söz...

Haklısınız bazen duyduklarını aradan zaman geçince de söyleyebiliyorlar. Evde seni unutmucam gibisinden şeyler konuşmuyoruz demek istemiştim.
Benim oğlumda aynı yaşta, dün asker yürüyüşü yaptı şaşırdım nerden öğrendi diye. Eşim güldü bir ay önce göstermiş oyun oynamışlar sokakta.

Merhaba hanımlar. Konuya biraz hızlı gireceğim. 7 ve 3 yaşlarında iki oğlum var. Küçük oğlum yeni yeni anlaşılır bir şekilde kendini ifade ediyor. Yaklaşık 10 gün önce oyun oynarken birden kucağıma geldi, yüzümü ellerinin arasına aldı ve "Seni asla unutmucam anne" dedi. Emin olmak için tekrar sordum yine aynı şeyi dedi. O an kalbime bir şey saplandı sanki. Ölüm korkusunu iliklerime kadar hissettim. Yaşadığım duyguyu tarif etmem çok zor. O günden beri de ara ara beni severken aynı şeyi söylüyor. Belki bazılarınıza saçma gelecek ama artık uyku tutmuyor, sürekli kendimi dinliyorum hasta mıyım, bana bir şey mi olacak diye... Bi yerden duydu desem tv, telefon, tablet hiç vermedik evde de böyle şeyler diyen yok. 😔 Ciddi ciddi psikolojim bozuldu.
Yedi yaşındaki abisinden duymuştur, arkadaşlarından duymuştur, sizden duymuştur. Duymuştur illa bir yerden, fanusta büyümüyor ya bu çocuk, takılmayın böyle şeylere.

annelerini emerken yaptıkları hareket o. yatmadan önce de yastiga masaj yapıyorlar yumuşatmak icin.
agriyan yere yaptiklarini düşünmüyorum. benim kedim hep karnima masaj yapiyor. dizlerim agrisa da dizime masaj yapmaz mesela. sadece karna calisiyor çünkü içgüdü iste:)

*ayy cok fazla realist gibi oldum, kendimi Z zxshermine 'e benzettim bir an😂
Benim başıma yapıyodu her başım ağrıdığında acaba ben çok mu belli ediyordum ağrıdığını. 😀
Hamile kaldığımda da gelip gelip karnıma yatıyordu benim haberim yokken kedimin haberi vardı hadi buna ne demeli😀

annelerini emerken yaptıkları hareket o. yatmadan önce de yastiga masaj yapıyorlar yumuşatmak icin.
agriyan yere yaptiklarini düşünmüyorum. benim kedim hep karnima masaj yapiyor. dizlerim agrisa da dizime masaj yapmaz mesela. sadece karna calisiyor çünkü içgüdü iste:)

*ayy cok fazla realist gibi oldum, kendimi Z zxshermine 'e benzettim bir an😂
Kedilerin bize masaj yapmak gibi bi dertleri de yok bence. Hayvan patisini çalıştırıyor, üstümüze yatmayı düşünüyorsa yatacağı yeri falan kabartmaya çalışıyor bence. 😁

Haklısınız bazen duyduklarını aradan zaman geçince de söyleyebiliyorlar. Evde seni unutmucam gibisinden şeyler konuşmuyoruz demek istemiştim.
Çocuklar çevresinde konuşulanları yapılanları günlerce aylarca beyinlerine kaydederler, tabir yerindeyse sürekli açık kayıt cihazı gibidirler.
Yakın zamanda duymamıştır da aylar önce duymuştur, eline tablet telefon vermiyorsunuz ama yanında hiç mi telefonla konuşmuyorsunuz? Hiç mi bir arkadaşınıza gitmiyorsunuz veya aileniz yakınlarınız size gelmiyor?
İzole bir hayat yaşamıyorsunuzdur, çocuklar anlamlarını bilmediği ama bir şekilde duydukları kelimeleri kendilerince anlamlandırıp söyleyebiliyor endişe etmeyin, soru sorma evresi başlayınca olmadık yerlerde hiç akla hayale gelmeyecek soruları soracak, o dönem yüz kızartıcı olabiliyor :)))

Back