- 10 Ağustos 2008
- 4.312
- 9
- 38
canım muğla kışın çok soğuk oluyor..geçen sene ocak ayıydı sanırım bi gece kalktım eylülü emdirmek için eli göğsüme değdiki bebişimin eli buz kesmiş..battaniyeyi göğsüne kadar falan örtüyordum kafasına geçiri boğulur falan diye..ellerini içne soksamda dışına çıkarıyordu..ayy o gün gece sabaha kadr ağladım ben sıcacık yatiyomda kızım buz tutmuş diye..hemen ertesi gün gittim bu tulumu aldımm..kızım kış boyunca sıcacık yattı..bende huzurla yattım tabikiii. mevsimlik olanıda yaklaşık 15 gündür falan giydiriyorum..yazdan askılı badisiyle yatıyordu....ha bu yıl diğerki tuluma daha yatırmadımm..ne kadar rahat olur bilmiyorumm. ama karşı komşumun 4 yaşında kızı var 1 yaşından beri kullanıyormuş..vede çok memnun..Ayol muğlanın sıcağında ne giydiriyon kızı öle kapkalın canım ya , sonra büyüyünce her daim üşüyen bir hatun olacak benden söylemesi.. akannehir
remediosçum ne güzel uyumuş oğlun öyle yaa
güliz senin kızda çok tatlı görünüyo kafa minicik kalmış yaa
kollu bacaklılar böyleyse ben vazgeçtim çok kalınmış diğerinden bakarım
ama bu yıl içine tam olacak canım geçen sene büyük geliyordu..bu yıl normal kıyafet gibi olacak elleri ayakları çıkacak...:)sanki çocuk hareket edemez bu kollu bacaklı olanların içinde gibi geldi
remediosçum ne güzel uyumuş oğlun öyle yaa
güliz senin kızda çok tatlı görünüyo kafa minicik kalmış yaa
kollu bacaklılar böyleyse ben vazgeçtim çok kalınmış diğerinden bakarım
Ay güliz koptum ben bu resme , pes vallahi , canım sen bunu 4-5 yaşındayken baleye ver mutlaka ne bu böle ayollllll
Bu arada ben de gözlerim açık uyurum , ilk defa görenler öldüğümü zannedip nabzımı falan kontrol ediyolar , senin kız da benden :teytey:[/
sana çekmiş teyzesiii desene...evet canım 4-5 yaşındayken bizde düşünüyoz, baleye yada cimnastiye vermeye..bacaklarını evde tam açıyo..poponun üzerine oturuyo..baş parmağıda hep ağızda...-tatlicadiarzu-
SORMA HERHALDE RAHAT EDİYO..BEN DÜZELTÜYOM EYLÜL AYNISIN YAPIYO..ARTIK DÜZELTMİYOMMM..güliz o nasıl uyumak kızz:))) baksana ayaklar kafasında resmen.rahat ediyo demkkii :bbo:
ayyyyyyyy eylülü yerim ben o nasil uyumak,masallahhhhhhhhhhhh ya bayildim güliz buna ben.