Uyku Tulumu

tabi canım kışa daha da uzamış olucak , ay kerataya bak 84 oldu mu canım ya? maşallahhh

:) esim 1.86 bende 1.71 remedioscum..

oldu valla andisim cabucak uzuyorlar.

batu ne kadar oldu çok merak ediyorum , en son 1,5 ay önce ölçüldüğünde 80 cm.di , o da olmuştur herhalde 83-84 , bakalım haftaya doktora gidicez kilosunu da çok merak ediyorum

masallah canim batuda uzun belli resimlerinden.enson kilosu neydi hatirliyomusun?

bizim dislerden dolayi cok iyi cikmadi kilosu yani beni tatmin etmedi.

canım kilosu 9.550 idi , boyu 80 , bu 1,5 ay öncesi yani 29 temmuzda gitmişti doktora en son..

hmm anladim canim..benim kiloya takildi kafam iki hafta önce gitmistik 11.500 cikti ama az almisti bana göre.doktorumuz gayet iyi desede önceki aylar daha co kaliyordu.bende bunu fazla hareket sicak ve dislerine bagladim.

bu torba gibi tulum cok kullanisli gelmedi bana. oglumda kollu bacakli kalin tulumlar kullandim ben. hatta 5-6 yasina kadar giydirdim kislari, cokda memnun kaldim.

simdi ikinci bebegime bile basladim buldukca almaya. oglumun yasina gore bulsam ona bile alicam hala.kaydirigubbakcemile3

ben de bebetto'nun kollu bacaklı uyku tulumundan aldım
şimdilik biraz büyük ama 2 aya kadar olur diye düşünüyorum

andinacığım fotoğralfara baktım da benim kuzum vallahi torba tulumun içinde tersine döner kafasını kapalı kısma kadar döndürür o kadar dönerek yatıyor ki kafası kapalı kısımda kalır diye korkarım

çileğim kilosu gayet iyi maşallah , deli misin yavrucum ya 11.5 in nesi az , hiç kafana takma , boşver dombik olup da napacak böle daha güzel..

aynnen aynnen valla tam da benim düşündüğümü yazmışsın.O deli yatandan sende de var demekki.Benim ki eşime çekmiş senin ki kime çekmiş hayatım??zemuszemus

bize pek çekmemiş canım
babam aynı rahmetli dedem gibi yattığını söylüyor
dönmesinin yanısıra özel bir uyku pozisyonu var
bir kolunu büküp yatıyor diyorum çocukta bu yaşta karpal tünel sendromu olacak
ben düzeltiyorum arkamı dönüyorum gene kol bükülmüş delüüü
bir ara fotoğrafını çeker koyarım

buldum bir resim
pozisyon bu
kol büküldü mü anlıyorum uyuyacak kesindelikafadulden

URL=http://img41.imageshack.us/i/dscn3680u.jpg/]
[/URL]

ben onun totosunu yerim , maymunun yaışa bak yaa tam yemelik annesi bu cokacimcoook

kızlar bu tulumumuzu geçen kış aldık çok rahat etmiştik..büyük geliyordu herhalde bu kışıda çıkartır.

buda şimdi mevsimlik giydiğimiz tulumumuz..

Ayol muğlanın sıcağında ne giydiriyon kızı öle kapkalın canım ya , sonra büyüyünce her daim üşüyen bir hatun olacak benden söylemesi.. akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…