Melodi çikolatadan aldım kadıköyde bir şubeleri var adresini sitelerinden buldum, 1 kilo çikolata var içindeCanım ben de bundan düşünüyorum nerden aldın internetten mi? Eğer öyleyse site ismi verebilir misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Melodi çikolatadan aldım kadıköyde bir şubeleri var adresini sitelerinden buldum, 1 kilo çikolata var içindeCanım ben de bundan düşünüyorum nerden aldın internetten mi? Eğer öyleyse site ismi verebilir misin?
Tabi pazartesi akşam yazarım doktor ne dersebenim kontrol pazatesi en son ölçümde 3050 grdı 10 gün önce, kızım olacak, biraz iri bebek olur korkusu var doktorumda ve suyum fazlaydı bol bol dinlendim, magnezyum kullandım, şimdi normale döndü sanırım.
Fiyatı ne peki canım? Siteye baktım şimdi göremedim fiyatMelodi çikolatadan aldım kadıköyde bir şubeleri var adresini sitelerinden buldum, 1 kilo çikolata var içinde
sepet ve 60 mı ne çikolata 180 tl , yanlış hatırlamıyorsam daha uygun fiyatlı bişeylerde vardıFiyatı ne peki canım? Siteye baktım şimdi göremedim fiyat
Hmm pekii teşekkür ederimsepet ve 60 mı ne çikolata 180 tl , yanlış hatırlamıyorsam daha uygun fiyatlı bişeylerde vardı
Doktora gittim kızım aşağı inmiş ama yüzü öne dönükmüş, biranda arkaya dönüp doğum başlayabilir dedi, 3490 g olmuş, haftaya yine kontrol var, doktor haftaya salı, çarşamba doğar gibi geliyor dedi, bir sonraki hafta çok irileşmiş olur, dileğimiz erken gelmesi, gelmemiş olursa omuz takılması falan riskli sezeryanla alırız dedi.Tabi pazartesi akşam yazarım doktor ne derse
masallah canm kilosu cok iyi dediğin gibi haftaya beklerse 4 kilo olur nerdeyse oyle olunca dogum zorlasiyo hayirlisi olsun ama sağ salim miniğini kucagina alirsin inşallah..benimde persembe kontrolum var bakalim bizim prenses te durumlar neymis :)Doktora gittim kızım aşağı inmiş ama yüzü öne dönükmüş, biranda arkaya dönüp doğum başlayabilir dedi, 3490 g olmuş, haftaya yine kontrol var, doktor haftaya salı, çarşamba doğar gibi geliyor dedi, bir sonraki hafta çok irileşmiş olur, dileğimiz erken gelmesi, gelmemiş olursa omuz takılması falan riskli sezeryanla alırız dedi.
canım bugün bende doktordaydım nst de sancı çıktı ama açılmam olmadığı icin bişey yapamadik pazartesi yine gidicem her an tetikte ol dedi hayırlısı olsunDoktora gittim kızım aşağı inmiş ama yüzü öne dönükmüş, biranda arkaya dönüp doğum başlayabilir dedi, 3490 g olmuş, haftaya yine kontrol var, doktor haftaya salı, çarşamba doğar gibi geliyor dedi, bir sonraki hafta çok irileşmiş olur, dileğimiz erken gelmesi, gelmemiş olursa omuz takılması falan riskli sezeryanla alırız dedi.
çikolatalarınıza bayıldım nerden aldınız acaba bide fiyatı nedir ??
Dekoltesi olduğundan başka yerinden açılmıyor memintolar ortalıktagule gule kullan, onu aciliyor degil mi?
Özellikle elbiseyi çok beğendim canım, güzel günlerde giysin Prensesiniz...