Uyku Tulumu

kızlar bende kuzenden ayaklı kollu tulum aldım ama gece benim cadı uyanıyor ve altınıda değiştiriyorum, altını değiştirirken çok zor olmaz mı? tulumu çıkar altını değiştir gene giydir uykusu açılır diye kullanamadım bi türlü. neden açarlar ki üstlerini ?!!

muslukum ben gece hiç altını değiştirmiyorum çok küçükken ilk 40 gün falan değiştirdim onun dışında hiç değiştirmedim o yüzden sorun olmuyor

bu arada kızlar kapşonu kestim boyun kısmı çok rahatladı süper oldu boyda sorun yok zaten olursa ayakları da keserim kese kese bişey kalmazmış yakında kaydirigubbakcemile3

gece alt değiştirme işi yanlış ama söyliyim.Çok kötü alışmış.Bence onu unutturmaya çalış canım şimdiden.

bencede musluk alt değiştirmeyi gece bırakın sende çok rahat edersin zaten koyduğun bez seni sabaha kadar idare eder canım
uykutulumundada be kollu bacaklı kullanıyorum çocuk rahat rahat dönüyor istediği gibi oluyor tavsiye ederim yani

muslukum bende eskiden geceleri alt değiştiriyodum.
1-1,5 ay önce arkadaşlar sakıncalı olduğunu ileride altına kaçırma gibi sorunlar olabileceğini söylediklerinden beri bıraktım.
gece değiştirmeyince sabah üstüne çıkıyodu..
bezini değiştirdim. yani 1 numara büyüğünü aldım ve markayıda değiştirdim.
çok şükür şimdi sorun yok ve artık gece değiştirmiyorum.

aa kızlar gece değiştirmenin yanlış olduğunu ilk defa duydum sizden, iyi ki yazamışım. teşekkürler bilgi verdiğiniz için. ama çok doluyor altı. değiştirmeyince çıkıyor, ıslanıyor yavrum, gerçi azo arkadaşım bez numarasını 1 büyük aldığını söylemiş ve bu şekilde çözüm bulmuş. sizin bebişlerinizin dışına çıkmıyor mu çişi?

muslukum ben primanın 5 numarasını kullanıyorum
ve neredeyse yarı kırkından bu güne kadar gece hiç alt değiştirmedim. kimi zaman oldu taştı kimi zaman kupkuru kalktı .zaten altındaki ıslaklıktan uzun süre kaldığında rahatsız oldukları için gece kontrolüne başlıyor çocuklar ..alt değiştirilmemesindeki amaçlardan biri bu kontrolü sağlamasına yardımcı olmak .

biz de 4-5 aydır falan 5 numara kullanıyoruz .gece yatmadan hemen önce üstünü değiştirirken altınıda değiştirip yatırıyorum yani saat 10,30-11 gibi .gece üstüne çıkmıyor yani.gece de kaç kere su devam sütü falan da içiyor yani.çok uyursa eğer bir keresinde mesela c.tesi idi 11 e kadar uyudu o zaman biraz çıkmıştı artık bez yetmemişti yani o derece çiş yapmıştı.

günden güne değişir canım hergün dışarı çıkacak diye bişey yok birgün çok yapar birgün az, ama bir numarada büyük kullanırsan geceleri sorun olmaz o kadar, hem sen rahat edersin hem de bebeğin emin ol onunda uykusu bölünüyor çünkü yazık gerek yok artı tuvalet eğitimi gelişimi içinde gerekli bişey ki arkadaşlar bahsetmişler ondan da zaten

bu arada kızlar çocuğumusıkan kapşonuymuş meğer o kadar rahat ettiki hiç sesini çıkarmıyor rahatsızlık duymuyor tulumdan valla bende çok rahat ettim içim rahat artık en azından geceleri

zaten uyku tulumunu şapkalı yapmak hangi sivrinin işiyse artık ne alaka yaa:)) bende kapşonsuz olanlarını baya bi aramıştım en sonunda buldum istediğim gibi bişey .

X