Uyku Tulumu

tatlım ben çok memnunum torba tulumdan , hala giydiriyorum zaten kış bitene kadar da giydiririm :)

benim oğlum geceleri çok döner etrafında onun için daha rahat etmesi için kollu bacaklı olanından aldım ve çok rahat ettim hatta 3 yaş olanından aldım giyince aynı astronotlar gibi oluyorkaydirigubbakcemile3

Kızlar ben andinanın önerisini dinleyerek dediği yerden aynı tulumu aldım.Çok ama çok kullanışlı iyiki almışım derim ben.

peki onun içinde yürümesi mümkün mü yürümek derken işte birkaç adımı kastediyorum çünkü benimki gece uyanınca yatağında ayağa kalkar su içer falan suya ulaşmal için bir-iki adım atması gerekebilir kalkmazsa veya yürüyemezse de sorun olur

bu arada dün nazilli de sordum bir yerde var sadece torba tulum oda küçük büyük boyunu getrmemişler pek kullanan olmuyor diye kollu bacaklı olanlardan var bir sürü
mecburen internetten falan almam gerekecek alacak olursam :çok üzgünüm:
acaba diyorum evdekinin kapşonunu falan kessem rahat edermiki :uhm:

işte evdeki uyku tulumumuz bu şekilde kapşonu keseyim diyorum hatta altta ayaklarınıdamı kessem acep :uhm:

canım gayet rahat görünüyo..
bizimkide hiç sevmiyo uyku tulumunu..
ben 1 aydır falan giydiriyorum.
ama uyduktan sonra..
çünkü daralıyo,sıkılıyo hiç istemiyo.
hele andişinki gibi olanın içinde hiç durmaz.
eller ayaklar sürekli haraketli olacak:)
bak buda bizim tulum..

bende bunlardan giydiriyorum, azonunki gibi, ilk başta sıkıntı çekti ama alıştı artık,
kapşonunu kessen rahat eder bence, boyu yetiyorsa şimdilik ayağı açmaya gerek yok

boyunda bir skıntı yok şimdilik ama kapşondan gerçekten sıkılıyor aslında çok rahat içi penye dıı polar öyle boğacak bişeyi yok ama asıl şeyden sıkılıyor tombalak bişey oluyorlarya bunu giyince tam dönemiyor yatakta istediği akrobatik hareketleri yapamıyor çıldırıyor o zaman kaydirigubbakcemile3ama alıştırsam iyi olacak sanırım

bende azonunki gibi olan tulumdan giydiriyorum ve çok memnunum
istediği gibi hareket ediyor dönüyor ayağa kalkıyor uyanınca kalkıp evin içinde koşturuyor ve en önemlisi gece içini sıcacık tutuyor

torba tulum olsa göğüs ve omuz kısımları açıkta kalacak gibi geliyor bana o zamanda üşümezler mi

beyazmelekciğim kapşonunu güzelce kes sen zaten kapşon hem boynunu rahatsız eder hem de terletir
şu an ayakları küçük gelmiyorsa kesmeye gerek yok bence de

ok evet keseyim bir de öyle deneyeyim zaten böylede giymek istemiyor öyle de istemezse ziyan etmiş olmam

ben kızımda 2 yaşına kadar torba gibi olanlardan daha sonrada kollu bacaklı olanlardan aldım. her ikisinin kullanılışlığı yaşa göre değişiyor.

bende tulumda bi türlü yatıramadım çocuğumu.terliyo acayip aslında ne polar ne içide elyaf var içi dışı penye ama terliyo işte.rahat edemiyo ağlıyo değiştiriyoruz gece yarısı:KK43:(.iyice soğuklarda giyebilir herhalde.şimdilik kadife pijama takımıyla yatıyo üstüne de penye battaniye bir de ince polar battaniyesi var onu da ben örtüyrum o açıyo:)

derincim ben uyku tulumunun içine çok ince bi pijama takımı giydiriyorum.
benimkide çok daralıyo ve terliyo çünkü..

ben sadece badisinin üstüne giydirdim terletti.bi ara içinde pijama giydirmiş inan varya suu gibi olmuştu sırılsıklam:S

benim yatak odam çok sıcak oluyo ,önceleri gerek yok diye düşünmüştüm ama baktım ki melisin kolu bacağı beşiğin dışlarına taşmaya başladı mecburen aldım ,2 aydır filan tulumla yatıyo ,orta kalınlıkta bişey ,içi elyaflı ,ama çok kalın değil ,bende iç bady si ve külotlu çorap üzerine giydiriyorum ,terlemiyo ..o da rahat ediyo bende gece uyanıp üstünü örtmek zorunda kalmıyorum ..

tulum aldık ama sıkılıyo içinde benim kız.ben de yorganını veya battaniyesini yatağın kenarlarına sıkıştırıyorum,böylece açamıyo

dün internette gördüm uykumatik diye bir şey çarşafa yorganı dikip ortadan fermuar koymuşlar
daha çok 4-5 yaş üstü çocuklar için

X