Uyku Tulumu

mucizecim nerden aldın cnm
canım ben ümraniyede bir çocuk magzasından aldım.

memlekete giderken,üstünü örttürmediği için geçeler orada soğuk olur diye acilen aldım yaz günü öğle çeşitte yoktu. öyle bunaltıcı olmadı içine birşey giydirmedim sadece badinin üstüne onu giydirdim oda rahat bende rahat ettik yoksa üstünü örtüğum anda uyandığı için çok zor oluyordu.

bende torba gibi olanlardan almayı düşünüyordum , en azından daha havadar olacak gibi geliyor, ama sürekli dönmesi beni düşündürüyordu, andina yazdıktan sonra dahada aklıma yattı, bunu istememin nedeni ilke artık kendi kendine uyuyoor, genellikle mama sandalyesinde kollu bacaklı olnları önceden giydirmek gerekecek, uyuduktan sonra giydiremem herlade ama torba gibi olanların içine kolaylıkla sokarım gibi geliyor bilmiyorum, bende batunun resmini bekliyorum

ha birde benim kuzu üzerini örtünce uyanmıyor ama hemen dönüyor ve battaniyesinin üzerine yatıyor, o battaniyeyi ısıtıyor anlayacağınız:)

çok güzelmiş cnm içinde sıkılıncak bişey gibi durmuyo aslında ama ince gibi geldi sanki yanılıyomuyum yoksa
gülüşünü yerim batuşummmm

canım benim kızımın vardı oyüzden onu kullanacağım ikisindende kullandım ama kollu bacaklı olanlar çok rahat öbürünü hiç kullanamamıştım sıkılıyordu içinde tavsiyem kollu bacaklı olanlardan almanız kışın çok iyi olur bide içine ince bir pijama giydirmeniz yeterli olacaktır çok sıcak tutuyor çünkü

çok güzelmiş cnm içinde sıkılıncak bişey gibi durmuyo aslında ama ince gibi geldi sanki yanılıyomuyum yoksa
gülüşünü yerim batuşummmm

piroşum ben özellikle ince aldım çünkü benim evim çok sıcak oluyo , bide ben batuyu sıcağa ve kalın şeylere alıştırmıyorum doğduğundan beri ki ileride sık sık üşütüp hastalanmasın , hani askerde falan da dağa mağa çıkarsa üşümesin , soğuğa dayanıklı olsun diye.. ay pek bi ilerisini düşünür gördüm kendimi naniknanik

canım C&A'da bunun polar olanları da var , yumuşacık kapkalın olanları ama dediğim gibi ben özellikle ince aldım..

ecemim canım benim evim çok sıcak , bide ben de oğlumda fazla daraltıya sıkıntıya gelemiyoruz yapı meselesi sanırım o yüzden ben görünce bunalıyorum o kollu bacaklardan biz böle rahat ediyoruz bitanem ama arkadaşlar ağırlıklı olarak seninkinden almayı düşünüyolar.. bende bi görsünler diye torba olanın resimlerini koydum zaten

hımmm...
ayy batuş askerre de gitçek:)))
benim eski evimde çok sıcakltıda bu büyük sanmıyorum çok sıcak olacağını bana kalın lazım

kızlar ben de alacağım geçen gün komp. adlı çamaşır mağazasında gördüm de benim gördüğümün kolları vardı uzun kolluydu altı böyle aynı torba gibi ve kadifeydi ben de kasım annesi olacağım inş bana göre die düşündüm belki size bir fikir veriri kadife olanları da var yani değişik mağazalarda da görebilirsiniz belki ben pek gezemedim:)

konuyu görünce dayanamadım
bende ocak annesi olucam ilk haftası inşallah doğum
çok şeker duruyo tulumlar ama hiç bilgim yok

bebeği ilk zamanlar böyle bişeyde yatırmak gerekirmi
küçük zaten döönemeyecek üstünü örtmem yeterli olurmu

yada 0-3 aylık olanından alıyimmi alırsam kollu mu alıcam
kollu alsam içine ne giydiricem kolları üşüömezmi kalın bişey giydirsem içinde terlemezmi

yada direk 3-6 aylık olandan mı alsam

canım ilk 2 ay almana gerek yok , zaten garibim ilk 40 gün hareketsiz yatıcak sonra da dönmediği için çok şart değil üstünü örtsen yeter

Andisim gecen gün baktim tulumlara boylari cok uzun geldi sanki bana..

bir 4-12 aylik vardi birde 12-18 aylik.

ama sanki 12-18 aylik olan kocaman gibiydi digerinide alirsam üzerine göre gelir sence nasil yapayim az büyük olsada farkedermi?

Canım benimkinin boyu 120 cm , yani 12-18 aylıkdan bile büyük sanırım ama gayet rahat yatıyo içinde , hatta dün akşam serindi uyurken soktum içine uyanmadı bile çok şaşırdım..
Deniz de baya uzun zaten bence 12-18 aylık olur ona..

hmm evetya 12-18 alayim.deniz simdi 84 ee dahada uzuycak rahat olmaz.saol hayatim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…