Uyku Tulumu

remedios

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2009
1.710
0

Eklentiler

• $1234562472-scgbluea-200x240.jpg
    14,1 KB · Görüntüleme: 403
Bende almak ıstıyorum cunku benım sıpada hep acıyor ustunu. bu uyku tulumu guzel cok sıcak olup bogmaz cocugu en azından.

Kollu-bacaklı olan daha iyi olmaz mı? Sanki bunun içinde çocuk daralırmış gibi geldi bana..

benim oğlumda üstünü hiç örtmüyor o yüzden bende uyku tulumu istemiştim yengem oğlununkini verdi bana ama polar yani tam kışlık çok sıcak olur gibi geliyor eski evimiz çok soğuk oluyordu ama bu ev kaloriferli çokta soğuk olmaz ama bulumda güzelmiş o kadar boğucu değil gibi ama ben kendim onu görünce sıkılıyorum yaa çocukta sıkılacakmış gibi geliyor
bizde hala askılı çıtçıtlı bady ile yatıyor oğlum hala çok sıcak havalar

Canım ben torba olanlardan kullanıyorum , çok da memnunum , batu üstünü hiç örtmez bebekliğinden beri böyle bu o yüzden uyku tulumu kullanıyorum , ben rahat o rahat üşümeden mışıl mışıl uyuyo , hatta daha dün bi tane daha aldım C&A’da indirime girmiş 19 liraya aldım 39’luk tulumu

benimkini yatışı çok feci olduğu için torbanın içinde durmazz çıldırır.Ya uyurken bile üstüne penye battaniye seriyorum hemen uyanıyo ben havanın durumuna göre bazen tek badisiyle bazen de çıtçıtlı uzun kollu bacaklı tulum ile yatıyo ama penye. kış içinde daha kalınlarından almıştık. öyle garip yatışları varki yani sormayın kızlar o başa bi bu başa dönüp duruyo.:)

CADIARZUbende uyku tulumu alsammı diye düşünüyodum
düşünüyodumda benimki öyle bi yatıyoki bi bakmışsın döt havada bi bakmışsın iki bacak ayrılmış arasından kamyon geçer uyuyabilirmi içinde acaba

kollu bacaklı bize en uygun piroş.eğer önceden alışmadıysa bence onda yatmazlar artık

öylemi diyosun derincim,alalım deneyelim kollu olanlardan hangi mağazada var kızlar kollu bacaklı olanlardan ama

ben kollu bacaklı tulum gibi olanlardan aldım elyaflı gibi.ilki öyle torba gibiydi ama artık o tarz olanlar da yatmaz dakka da uyanır(sanki çok uyuyorda) çok hareketli yatıyor beşiğin dört tarafını dolanıyor o yuzden yastık bile kullanmıyoruz artık

benimkisi baglasam durmaz heralde tulumun icinde.ben almiycam tulum zaten odamiz sicacik oluyor.gerek görürsem pijamalarini kalin ve ayakli alicam.

piroşum C&A'ya bak canım capacity'dekinde ben gördüm hatta torba olandan batuya aldım , kollu bacaklı da vardı ama onlar bana göre değil ben kendim daralıyorum onu görünce hayatta çocuğa giydiremem..
sanırım burda torba olanı bi ben giydiriyorum kaydirigubbakcemile3 herkes karşı çıkmış ayol , kızlar bi deneyin sonra karşı çıkın , çocuğun dönmesine yada rahat uyumasına engel bişey diil ki o , valla batu onun içindeyken de fıldır fıldır dönüp rahat rahat uyuyo , bana da tulum olanlar çok kalın ve çok bunaltıcı geliyo sanki hiç hava almıyomuş gibi hani gece uyurken sıcaklasa onun içinden çıkmasına imkan yok gibi geliyo

bilmem ki andina benimkine olmaz ama çünkü üstüne bişey örttürmüyo sorun o zaten.Çok derin bile uyusa üstüne örtüldüğünü anlıyo ve uyanıyo deli olucam zaten.sen onunla uyurken bi foto koysana batuştan bakalım bi fikir olur bizea.s

Komllu bacaklı olanlardan ben de iki tane var ve elyaflı andinanın dediği gibi çok bunaltıcı. Ancak soğuk kış gecelerinde evde de bir şey yanmazsa giyer. Torba şeklinde benim bebekliğimden kalma vardı bir tane. ıyi aklıma getirdiniz onu deneyeyim. Ki Banusu da inanılmaz hareketli yatar ve mutlaka ayaklarını beşiğin kenarına uzatır. Bakalım rahat yatacak mı içinde. Rahat yatarsa c&a dan alırım yeni bir tane.

andisim sahi resi meklermisin buraya?fikir olur bize ben niye karsiysam artik..icimden gelior ayoll bi türlü ikna olamadim:))delimiyim neyim.

tamam kızlar resim ekliycem bugün olmaz ama yarın akşam eklerim artıkın , derincim onu uyurken giydirmicen ben emzirerek uyuttuğum için onun içine sokuyorum sonra hemen memeye dayıyorum o da uyuyo o şekilde , anlamıyo bile onun içine girdiğini garibim o olmazsa imkanı yok üstüne bişey örtemem aynı buğra gibi anında uyanıyo batu da..

çilekcim seni pek bi muhalif gördüm tamam eklicem resim bi bak bakalım nasıl oluyomuş , bu arada julicim sen de bi dene de rahat ederse sen de tavsiye edersin burdan artıkın

ben battaniye aldım hani fermuarlı birde kolları dışarda kalan cinsten çok güsel bence sıcacık yatsın kuzum çok güsel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…