Uyku Tulumu

remediosçum ne güzel uyumuş oğlun öyle yaa:nazar:
güliz senin kızda çok tatlı görünüyo kafa minicik kalmış yaa
kollu bacaklılar böyleyse ben vazgeçtim çok kalınmış diğerinden bakarım

Ayol muğlanın sıcağında ne giydiriyon kızı öle kapkalın canım ya , sonra büyüyünce her daim üşüyen bir hatun olacak benden söylemesi.. akannehir
canım muğla kışın çok soğuk oluyor..geçen sene ocak ayıydı sanırım bi gece kalktım eylülü emdirmek için eli göğsüme değdiki bebişimin eli buz kesmiş..battaniyeyi göğsüne kadar falan örtüyordum kafasına geçiri boğulur falan diye..ellerini içne soksamda dışına çıkarıyordu..ayy o gün gece sabaha kadr ağladım ben sıcacık yatiyomda kızım buz tutmuş diye..hemen ertesi gün gittim bu tulumu aldımm..kızım kış boyunca sıcacık yattı..bende huzurla yattım tabikiii. mevsimlik olanıda yaklaşık 15 gündür falan giydiriyorum..yazdan askılı badisiyle yatıyordu....ha bu yıl diğerki tuluma daha yatırmadımm..ne kadar rahat olur bilmiyorumm. ama karşı komşumun 4 yaşında kızı var 1 yaşından beri kullanıyormuş..vede çok memnun..

evi sıcak olanlar için evet çok sıcak olur canım..benim geçen seneki evimde kaloriferliydi ama üst kat olduğu için gece buz gibi oluyordu..bu yıl ara kata taşındık nasıl olur bilmiyorumm. eğer çok sıcak olursa bende kullanmam her halde..ama sobalı evler için bence birebir...
sanki çocuk hareket edemez bu kollu bacaklı olanların içinde gibi geldi
ama bu yıl içine tam olacak canım geçen sene büyük geliyordu..bu yıl normal kıyafet gibi olacak elleri ayakları çıkacak...:)

piroşcuğum ben bebetto'nun tulumunu aldım kollu bacaklı o kadar kalın değil
birkaç yerden daha bakmıştım gerçekten çok kalın olanları da var

ayy senin oğlana bayıldım remedios benimki gibi yatıyo aynı.benimkinde daha ne pozlar var ama bi görsenizz:))bak bitane göstercemm
NAZAR DUASI بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِي وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَ :nazar:

benim kızında pusetteki uyuyuşuuu..ben düzeltiyommm. o yine eski durumuna geliyooo vve nedense gözleri yarı açık uyuyo..gözü açık bi kız olacak büyünce herhalll

dsc02902z.jpg

Ay güliz koptum ben bu resme , pes vallahi , canım sen bunu 4-5 yaşındayken baleye ver mutlaka ne bu böle ayollllll :nazar:
Bu arada ben de gözlerim açık uyurum , ilk defa görenler öldüğümü zannedip nabzımı falan kontrol ediyolar , senin kız da benden :teytey:

Ay güliz koptum ben bu resme , pes vallahi , canım sen bunu 4-5 yaşındayken baleye ver mutlaka ne bu böle ayollllll :nazar:
Bu arada ben de gözlerim açık uyurum , ilk defa görenler öldüğümü zannedip nabzımı falan kontrol ediyolar , senin kız da benden :teytey:[/
sana çekmiş teyzesiii desene...evet canım 4-5 yaşındayken bizde düşünüyoz, baleye yada cimnastiye vermeye..bacaklarını evde tam açıyo..poponun üzerine oturuyo..baş parmağıda hep ağızda...-tatlicadiarzu-

güliz o nasıl uyumak kızz:))) baksana ayaklar kafasında resmen.rahat ediyo demkkii :bbo:

ayyyyyyyy eylülü yerim ben o nasil uyumak,masallahhhhhhhhhhhh ya bayildim güliz buna ben.

güliz o nasıl uyumak kızz:))) baksana ayaklar kafasında resmen.rahat ediyo demkkii :bbo:
SORMA HERHALDE RAHAT EDİYO..BEN DÜZELTÜYOM EYLÜL AYNISIN YAPIYO..ARTIK DÜZELTMİYOMMM..

ayyyyyyyy eylülü yerim ben o nasil uyumak,masallahhhhhhhhhhhh ya bayildim güliz buna ben.

TEŞEKKÜRLER TEYZESİİİ..:asigim:

ben hamileyken LCW den almıştım ,daha kullanmadık bu kış kullanıcaz ,kollu bacaklı olanlardan ,çokta kalın değil ,normal giydirip üzerine onu giydirmeyi düşünüyorum çünkü çok deli yatıyor ve üzerinde bişey bırakmıyor ..

kızlar uyku tulumu bebetto aldım demiştim ya aslında çok güzel fotoğraflar aşağıda
ama ben 2 ay önce 1 numara almıştım o zaman gözüme büyük gözükmüştü
yeni kullandım ve yıkayınca çekti küçük geldi biraz

aslında tam gibi ama fazla giyemez tabi canım hızla büyüyorlar malum:)) ama güzelmiş bende aldım eminönünden geçende benimki de şimdilik idare ediyo.elyaflı almadım ben çok terletio pamuklu ama kalın bişey.33 tl

25 tl'ye almıştım ben de
mağazadaki tezgahtara diğer elyaflı modeller çok kalın demiştim onlar sobalı evlerde yaşayanlar için demişti
içinde biraz işkence çekiyormuş gibi görünüyor ama geceleri benim içim rahat oldu artık
çünkü üstünü örttükten sonra arkamı dönüp iki adım atmamla açıyordu üstünü

Ben de geçen ay almıştım uyku tulumu ama altı kapalı gecelik gibi olanlardan. Dışı polar içi kapitone pamuklu, çok kalın değil. evimiz kışın çok sıcak oluyor diye böyle aldım ama şimdi kaloriferler de yanmadı geceleri de bayağı serin oluyor acaba üşüyor mu diye aklım kalmıyor değil. Hatta uyku tulumunun üstüne battaniye mi örtsem diye düşünüyorum...
Bu arada kalınlığı dışiında ben de gayet memnunum, bebişim de çok alıştı tulumuna. C&A'dan almıştım, 59 liraya. Eminönü gezginleri fiyatta yine karlı çıktı!!

ay bende alsam iyi olacak samnırım yaa asla örtmüyor oğlan üstünü yorganın üstün çıkıp uyumaya devam ediyor bıcırık

bir tane var benim kışlık polar ama onun için çok erken benim ince bişeyler almam lazım akşamları serin hava ama o kadarda soğuk değil :uhm:

kızlar konuyu yine buldum getirdim benim bir uyku tulumuna ihtiyacım vr sanırım özellikle andinacım sana soruyorum torba tulumlardan hala memnun musun
ben konunu başında da yazmışım yengem verdi bir tane diye kollu bacaklı kalın polar tulum üstelik kapişonlu osmaniyede sobalı diye giydirdim hep ama orada bile rahat edemedi yavrum hiç rahat dönemiyor tam hareket özgürlüğü sunmuyor kapşonunu tkarsam kafa acayip acauyip terliyor ki bence hiç gerek yok kapşona takmazsam boynunda birikiyor bana rahatsız oluyormuş gibi geliyor ben olacağım için oda olurmuş gibi düşünüyorum zaten bizim şuanki evde çok kalın oluyor o kadara gerek yok kaloriferleri gece kapatıyorlar biraz içerisi serinliyor ama öyle buuuz gibi de değil yani hala ılık duruyor ben sıkıntılı biri olduğum için oğlumu öyle görünce beni afakanlart basıyor ay bir de kollu bacaklı olunca ille üstüne bişey daha öertmem gerekmiş gibi düşünüyorum hep zaten Eymen'de hiç sevmedi dediğim gibi ama şimdide üstünü çok açıyor yazın o kadar problem etmiyordum açmasını neticede hava sıcaktı ama şimdi havalar soğudu zaten hastalıktan yakamızı kurtaramıyoruz inanın Eymen sabaha kadar uyusa ben uyuyamıyorum çünkü anında açıyor üstünü ilk uykuya dalınca çok derin uyuyor o zaman açmıyor sabaha karşı 02civarı dönmeye başlayınca artık yorganın üstünde yakalıyorum uyanıcak diye elleyemiyorum da üstüne bir daha polar battaniye örtüyorum daha örtmemle ayaklarını tekmelemeye başlaması bir oluyor sabaha kadar tedirgin oluyorum üşüdümü açtı mı üstünü falan o torba uyku tulumlarından aliim diyorum benimki de deli yatıyor ama sizin dediğiniz gibi onun içinde öyle kaybolup gidecekmiş gibi durmuyor neticede bunun askısı bilmemnesi var tutuyor çocuğu gibi duruyor batuşun fotosunda ki rada batuşda şekilden şekile girmiş sağolsun

X