Üyeleri göz ardı etme sebepleriniz...

arkadaşlar yapmayın lütfen alınıyorum.
o kadar kötü bir kadın gibi mi görünüyorum yani dışarıdan. sıcak sohbet falan
Ayy yok kiz saka yapiyorum alinma lutfen. Iyi niyetin istismar ediliyor. Bu sitede benim de basima geldi. Salagin teki bana cinsel hayatini anlatan mesaj atmis ozelden. Ben de siz bir erkeksiniz dedim. Sonra kazen atmis siteden erkek oldugu ortaya cikana kadar. Mune soyledi bana da. Allahin abazani.
Senin bir sucun yok canim, biz saka yapiyoruz; o abazanlar alinsin birak.

yok bence ondan dolayı değil avatarların filan çok seksi ya

tanımayan kişilerde öyle bir algı oluşturabilir

ve sapıkların ilk hedeflerinden biri olabilirsin:KK53:

anladım belki de değiştirmek lazım çok kadın kadına değiliz gibi hissediyorum artık :)

Ha bi de hic hoslanmadigim antipati duydugum bir uye var yazdigini bile okumuyorim o derece yani eheheheh. Ama bu konuya daha hiç ugramadi daha..
şuan kım oldukları aklımda yok ama senin hısmın çok kardeş..surekli rastgeliyorum..seni cekıştırenlere:))

Ayy yok kiz saka yapiyorum alinma lutfen. Iyi niyetin istismar ediliyor. Bu sitede benim de basima geldi. Salagin teki bana cinsel hayatini anlatan mesaj atmis ozelden. Ben de siz bir erkeksiniz dedim. Sonra kazen atmis siteden erkek oldugu ortaya cikana kadar. Mune soyledi bana da. Allahin abazani.
Senimn bir sucun yok canim, biz saka yapiyoruz; o abazanlar alinsin birak.

hastayım alınganlığım üstümde işte aslında milena bana laf etmez dedimdi kendime ama :))

konu dedikodu için açılmış ama banada fikir verdi hiç aklıma gelmedi göz ardı etmek
yaş kaç canım sorularını kiblemekte yasaklandı artık, en iyisi gözümün ardındanda dursunda en saçma, gereksiz yerlerde yaş kaç canım sorusunu görüpte sinirlerim zıplamasın

beni sevmeyen,engelleyen,yolmak isteyen varsa şimdi hemencik yüzüme söylesin söz bişey yapmıycam :mad:

anladım belki de değiştirmek lazım çok kadın kadına değiliz gibi hissediyorum artık :)

öyle zaten yarımıza yakın sayıda irkek var

kullanılmış kadın çorabı mı arayan mı dersin

seksi seksi fotolar paylaşıp nasıl olmuşum kızlar koçişe hazırlık diyen mi:KK53:

yok mast nasıl yapılır diye konu açan bile vardı:KK57:

Yani bir kadin olarak evde nasil tek kaliyorsun korkmuyormusun dedim. Kuzenlerim geliuor arada demisti :KK53:

harehare harehare erkeksen cik ortaya. Herkesle hep konuyu cinsellige getirmissin. Cok ayıp. ..
Eski konularina baktim simdi hep cinsellik. Ve hep baskalarinin agzindan laf almaya calisir cinste sorular. Bizim agzimizi aramis.

ben özelden o tarz mesajlaraı yazanlara sert giriyorum biraz.

lg.php

vajina

1. Mhaba ben vajina sarkmasi ile ilgili sorun yasiyyorum ve cok tedirginim 16 yasindaym 3 sene sonra evlencem ve almanyaya gidicem ama ya bevenmessee diye dusunuyorum

2. okypete

iyide bana niye yazıyorsunuz. konu açın
böyle mesela..
bu mesajı yazan 16 yaşında. ve 3 tane üyelikten kazen yolladı

yok canım . sen fazla iyi niyetlisin ondan oluyor bu

teşekkür ederim oky'm :oops:

öyle zaten yarımıza yakın sayıda irkek var

kullanılmış kadın çorabı mı arayan mı dersin

seksi seksi fotolar paylaşıp nasıl olmuşum kızlar koçişe hazırlık diyen mi:KK53:

yok mast nasıl yapılır diye konu açan bile vardı:KK57:

üye olurken bir şekilde kadın olduğumuzu kanıtlayabilsek keşke de bunlara fırsat kalmasa
özelden birkaç kişiye daha aynını yapmış mesela bu şahıs hadi kandırdı diyelim kendini tatmin mi edecek bu kadın ya da kızlarla :KK11:

dipnot: kullanılmış kadın çorabı kokar kız :110:

dipnot2: yeni avatarım nasıl yeterince masum mu :KK70:

lg.php

vajina

1. Mhaba ben vajina sarkmasi ile ilgili sorun yasiyyorum ve cok tedirginim 16 yasindaym 3 sene sonra evlencem ve almanyaya gidicem ama ya bevenmessee diye dusunuyorum

2. okypete

böyle mesela..
:KK70::KK70:

lg.php

vajina

2. okypete

böyle mesela..

wuuu çok sert tırstım şuan:KK53::KK70::KK70::KK70:

lg.php

vajina

2. okypete

böyle mesela..
Ben 16 yasında erkekle kadın nasıl birleşir anlam veremıyordum..herhalde iki kişide makas seklınde bırbırıne gecıyor dıye dusunuyordum..

Meğer pipi her yöne oynayabılen bı mekanızmaymıs hahahahah:)

teşekkür ederim oky'm :oops:

üye olurken bir şekilde kadın olduğumuzu kanıtlayabilsek keşke de bunlara fırsat kalmasa
özelden birkaç kişiye daha aynını yapmış mesela bu şahıs hadi kandırdı diyelim kendini tatmin mi edecek bu kadın ya da kızlarla :KK11:

dipnot: kullanılmış kadın çorabı kokar kız :110:

dipnot2: yeni avatarım nasıl yeterince masum mu :KK70:

evet güzel olmuş beğendim masum gizemli

bununla ilgili kafalarında tarlada tek başına dolaşan kız fantazisi yapmazlarsa bir sorun yok demektir:KK53:

:KK70:

X