Üyeleri göz ardı etme sebepleriniz...

hiç göz ardı etmedim...niye edeyim ki...?
ama sinir olduğum 2tane var :p
biri çok bilmiş geziyo,üstündde de bir negatiflik aman aman....
diğeri de çok bilmiş ,ukala ana arada haklı çıkıyor :KK70: onu diğerinden bir tık daha alıyor içim...ohhhh rahatladım mı ney? :):)
birde eskiden gıcık olduğum bir üye vardı
ayyhhh azalarak yok ol dediydim hep içimdenkız hakkat girmiyor atıkın fazla :):)
hımm...başka...birde gıcık olduğum bir grup vardı hi hi dağıldılar,tabi bu çok eskidendi...
baya yazmışım yaf:KK53:
Cok meraklandim :-):-)

Hahah kuşum sen gönül ardı etmişsin hatunları :KK70: Benim bi tane valla. Her gün acaba başına bişe gelmemiş mi, adam akıllı boşanabilmiş mi diye mesaj atardım dertleşirdik. Ama popülaritenin verdiği toto kalkması beni üzdü doğrusu.
Demek boşanma aşamasında bırıydı..

Aklıma bırı geldı ama neyse o mudur ki:)))

Yani bi de arkadaşlar şöyle bişe var ben bu forumda bana hakaret eden birine bile yapmadım bu gözardı işini. Bazı tavırlar demek ki daha ağır olabiliyor :KK70:

Yaa meraklı hatunlarrrrr dedikodu için açmadım başlığı :p evet odur :)
Hani bi ara geyikte takılıyordu..o mu:))
Yoksa başkasını mı dusuniiim:))
Burda da geyıkte takılmayan yokki:)
Hani belkı kendı geyık topiği olmuştur bi ara o mu:)

Hani bi ara geyikte takılıyordu..o mu:))
Yoksa başkasını mı dusuniiim:))
Burda da geyıkte takılmayan yokki:)
Hani belkı kendı geyık topiği olmuştur bi ara o mu:)
Bir topik yetmiyordur başka açıyordur belki :p

Moderasyona soruyorum: 'Pekiiii göz ardı edilen üye bizi görecek miii?!' :KK70: :KK70:

Sitede adımı bilen tek kişi harehare hanım olduğu için kendisini göz ardı ettim, bütün gizemli havamın önündeki tek engel.

Sitede adımı bilen tek kişi harehare hanım olduğu için kendisini göz ardı ettim, bütün gizemli havamın önündeki tek engel.
Heheh göz ardı edilmişsem bu cümlelerimi okuyamayacaksın madem :KK70: Seni yerim benn kızz burdaki ilk göz ağrımsın sen :KK70: :KK70:

bu kolaymış ya,bencede:)
Yaa şaka bi yana istemediğim bir noktaya gidiyor ben onu çekiştirmek vs için açmamıştım bu başlığı. Sadece forumda bir başlıkta son mesajı yazan kişi olarak 'göz ardı edilen üye' dediği için merak ettim insanlar niye böyle bir icraate gidiyor diye :KK70: Ama bulmacaya çevirdik falan :KK70:

X